Geç tutnduğu için diyorum acele etme diye, eğer keseyi göremezsen kafayı yersin, bence çok erken canım... duyamayabilirsin ama korkma, dedim ya ben 8 ya da 9. haftada duymuştum, geç döllenme olmuş çünkü, çok zor işler güzelim, çok çok zor valla, beklemek çok zor, seni çok iyi anlıyorum, günler geçmek bilmiyor ama Allah sabrını veriyor işte... Dediğin gibi 3 ay farketmeyip hayatını eskisi gibi sürdürüp ve sapasağlam çocuk doğuranlar var, kıskanmamak elde değil...
Allah iyiliğini versin :) görmezden ve duymazdan gelmeyi denesene canım... Bu ona en büyük ceza olur bence, sen de stresten kurtulursun :) Bak korkulara yer yok, sen korkunca bebeğin de korkuyor, bize inanmıyor musun? Annenin duygularını küçücük hücre iken bile hissediyorlar, vücudun adrenalin salgılayarak bebeğini uyarıyor... Sen korksan da korkmasan da ne olacaksa, alnımızda ne yazılıysa o olacak (eskiden hiç kaderci değildim ama yaşadıklarım bana bunu öğretti)
yukarıda da söyledim hayatım, boşu boşuna kendini strese sokma ama sen bilirsin yine de :)