kızlar yaklasık 3haftadır dhea kullanıorum
bi gebelik gecirdim ve bazı belirtileri hissediorum gögüs hassasiyeti belimde bazen agrı gibi hatta cok benzettigim onceden sigara kullanıodum ve hamile kaldıgımda bu koku bariz bi sekilde degismisti yine aynı sekkilde gelio sigaranın kokusu bile
yani sorum acaba hamile olabilirmiyim yoksa DHEA dan kaynaklanıo olabilir mi
keinlikle kendimi dinlemek kaptırmak istemiorum am onemsememeye calıorum ama dedim gibi bariz hissediorumcanim ben dhea yi kullandim ama 2 aydan once hicbir etki yapmiyor diye biliyorum...ama herkesde farkli bir etkide olusturabilir elbet..insallah pozitif etki yapar:)
heracim bir arkadasim tupten sonra asilama ile ikizlerine hamile kaldi:)bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz canim insallah seninki bu yoldan geliyordur..simdiden germe sakin kendini:)
Of ya bir de son aylarda hareket mi sayicaz ya? Ne bunlar ya. Annelerimiz bizi dogururken hareket mi saydilar allahaskina, ultrason bile yoktu. Zaten stresimiz bize yetiyor bir de hareket sayma cok canim sikildi ya. Ben hic bir sey yapamam o zaman.:bbo:
denizbulutcum ben hamileligim boyunca 25. haft kadar iki ayri doktora gittim ve cok faydasini gordum..ikiside farkli konularda titizdi ve ben sik sik doktora gitmis icimi rahatlatmis oldum...icindne ne geliyorsa onu yap yani illa cok beklemek zorunda degilsin..ben 5. haftada kese gormeye gittim 6. haft da hemda karindan us da kalp atisini gordum tabi bunlari gorene kadar nefes darligi falan geciriyordum ...sende nasil arzu ediyorsan onu yap bence:)
roniyamcim evet tr de nedense doktorlar vag bakmaya cok merakli benim ilk doktorum keseyi ve kalp atisini gordugum 5. haftada bile karindan bakti..ama riskli gebelikler doktorum 7. haftada vag us bakti..cok garip gelmisti ama neyapalim herseye katlaniyor insan
ruzgar denizcim senin alttaki takvimin yanlis canimcim:)bak aramizda 8 gun falan var ..yani 24 kasimsa adet gunune gore..bende 16 kasim bugun 34 haftalik olduk..42 gun kaldi :)bebek hareketlerini benim doktorum 1 saat icinde 6 olmazsa devam eden yarim saatte 3 izle dedi..ama gunun farkli saatleri hareketli benimki..mesela ecz.de cok sakin..beni bu hareket sayma isi cooook tedirgin ediyor