38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım sen şimdi 7. haftanın içindesin :) evet git gel yaptırmak istemediği için garantiye almış bence de :) kesin olarak herşeyi öğreneceksin hayatım gittiğinde, bence bu daha iyi, şimdi kendi kendine kuruntu yapma lütfen ve haftaya cumaya kadar tadını çıkar hamileliğinin, hatta aşermiyorsan bile aşeriyormuş gibi yap o fikirsiz kocana :)

aman şu ara benim sadece fikirsiz değil aynı zamanda beyinsiz kocam benden ne kadar uzak o kadar iyi. ben ondan vazgeçtim kızlar. vazgeçeli çok olmuştu da bebek için arada belki birşeyler düzelir diye dişimi sıkıyordum. tüp yaptırıp 1 ay sora ayrılan ilk çift biz mi olacağız acaba? delikafadulden

RÜZGAR;fikirsiz deniz karayurt un sözüydü değilmi?nasıl da bulaştı bize görüyormusun.şu an benim kociyle aram iyi öyle bişey diyemiycem hatta yolunu gözlüyorum.neyse bi gelsin beni sinir etsinde kullanırım o zamanehhhhehhehehehehehe

ay keşke benim fikirsiz ve beyinsiz de ben temelli gönderene kadar şöyle birkaç hafta yokolsa kaydirigubbakcemile2

aman şu ara benim sadece fikirsiz değil aynı zamanda beyinsiz kocam benden ne kadar uzak o kadar iyi. ben ondan vazgeçtim kızlar. vazgeçeli çok olmuştu da bebek için arada belki birşeyler düzelir diye dişimi sıkıyordum. tüp yaptırıp 1 ay sora ayrılan ilk çift biz mi olacağız acaba? delikafadulden

dur bakalım güzelim, şu sıralar çok hassassın, herşey üstüne üstüne gelir, eşin de anlayışsız davranıyorsa böyle hissetmen çok normal... inşallah bebeği bir görün ultrasonda, özellikle 12 ya da 13. haftadan sonra (çünkü tam bebek şeklini almaya başlıyor) o zaman onun da tavırları değişecektir :)

düşüncesiz i duymuştum kullamıştım da fikirsizi burada duydum çok komiğime gitmişti her duyduğumda gülerim.....bir de denizin kocası denizle birlikte tedaviye giderken adam heryerine baktırmış tedavi ettirmiş o da çok komik ve de ilginç gelmişti yazarken bile gülüyorum ......hoş..... çok hoş.Allah denizciğe sabır versin ne diyeyim.ben şahsen hiç düşünemiyorum eşimi ben yum takipteyken o başka bir bölümde kendi işini hallediyo deniz ciğim duyuyormusun ya da okuyormusun canım.bence fikirsiz kelimesini sen de kullamalısın hepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın arkadaşlar.......

kızlar yaklasık 3haftadır dhea kullanıorum
bi gebelik gecirdim ve bazı belirtileri hissediorum gögüs hassasiyeti belimde bazen agrı gibi hatta cok benzettigim onceden sigara kullanıodum ve hamile kaldıgımda bu koku bariz bi sekilde degismisti yine aynı sekkilde gelio sigaranın kokusu bile
yani sorum acaba hamile olabilirmiyim yoksa DHEA dan kaynaklanıo olabilir mi
keinlikle kendimi dinlemek kaptırmak istemiorum am onemsememeye calıorum ama dedim gibi bariz hissediorumcanim ben dhea yi kullandim ama 2 aydan once hicbir etki yapmiyor diye biliyorum...ama herkesde farkli bir etkide olusturabilir elbet..insallah pozitif etki yapar:)

Sağolasın erverdi'cim, gerçekten moral bozukluğundan değil, sadece öyle hissettiğim için yazdım. Sağolasın desteğin için hayatım, olmazsaya hazırlıyorum kendimi. Neticede her aşılamam tutacak diye birşey yok:-) Sabırla bekliyorum bakalım bu hafta ne olacak. Bugün 9. günü devirmiş oluyorum. Hepimize güzel müjdeler almayı diliyorum, sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

Ben ikizleri severim arkadaşım, seni de sevdim inan :-) Çok öperim.
heracim bir arkadasim tupten sonra asilama ile ikizlerine hamile kaldi:)bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz canim insallah seninki bu yoldan geliyordur..simdiden germe sakin kendini:)

merhaba kızlar. roniyam ve diğerleri birşey soracağım dr beni haftaya cuma çağırdı kalp atışı için ama ben daha önce kese görmeye yakınlarda başka bir doktora gitsem olmaz mı? cuma hcg 660 dı bu pazar 1200 salı 2400 olmalı demek bu. kese 1500 den sonra ultrasonda gözüküyorsa salı-çarş doktora gitsem gözükmez mi? bari kese var mı onu görürüm. tabii sonra yine kalp atışını bekleyeceğim fisfisfis
denizbulutcum ben hamileligim boyunca 25. haft kadar iki ayri doktora gittim ve cok faydasini gordum..ikiside farkli konularda titizdi ve ben sik sik doktora gitmis icimi rahatlatmis oldum...icindne ne geliyorsa onu yap yani illa cok beklemek zorunda degilsin..ben 5. haftada kese gormeye gittim 6. haft da hemda karindan us da kalp atisini gordum tabi bunlari gorene kadar nefes darligi falan geciriyordum ...sende nasil arzu ediyorsan onu yap bence:)

Deniz Bulutcum bana da doktorum 2,5 hafta sonra gel dedi ama ben bekleyemem dedim. Bu cuma gidicem. Ama ben ikizmi degilmi onun icin merak ediyorum. Kese gormekler is bitmiyor onemli olan tarihe uyumlu olmasi ve tabii ki kalp atislarini gormek. Bence sen simdi doktorunu falan degistirme bekle. Ama eminim onumuzdeki hafta basi gidersen keseyi goreceksin ama bunun icin baska doktora gitmeye gerek varmi?
Bu arada kizlar vaginal USG ile kese 5. haftada gorulur. Herhalde turkiyede de vaginal bakiyorlar demi?
roniyamcim evet tr de nedense doktorlar vag bakmaya cok merakli benim ilk doktorum keseyi ve kalp atisini gordugum 5. haftada bile karindan bakti..ama riskli gebelikler doktorum 7. haftada vag us bakti..cok garip gelmisti ama neyapalim herseye katlaniyor insan

Kasımın 24'ü canım, doktorum 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün demişti, ben de 24 Kasım'ı seçtim ama bakalım İstanbul'daki doktorum ne diyecek, bir de o var tabii :)
ruzgar denizcim senin alttaki takvimin yanlis canimcim:)bak aramizda 8 gun falan var ..yani 24 kasimsa adet gunune gore..bende 16 kasim bugun 34 haftalik olduk..42 gun kaldi :)bebek hareketlerini benim doktorum 1 saat icinde 6 olmazsa devam eden yarim saatte 3 izle dedi..ama gunun farkli saatleri hareketli benimki..mesela ecz.de cok sakin..beni bu hareket sayma isi cooook tedirgin ediyor :(

kızlar yaklasık 3haftadır dhea kullanıorum
bi gebelik gecirdim ve bazı belirtileri hissediorum gögüs hassasiyeti belimde bazen agrı gibi hatta cok benzettigim onceden sigara kullanıodum ve hamile kaldıgımda bu koku bariz bi sekilde degismisti yine aynı sekkilde gelio sigaranın kokusu bile
yani sorum acaba hamile olabilirmiyim yoksa DHEA dan kaynaklanıo olabilir mi
keinlikle kendimi dinlemek kaptırmak istemiorum am onemsememeye calıorum ama dedim gibi bariz hissediorumcanim ben dhea yi kullandim ama 2 aydan once hicbir etki yapmiyor diye biliyorum...ama herkesde farkli bir etkide olusturabilir elbet..insallah pozitif etki yapar:)

heracim bir arkadasim tupten sonra asilama ile ikizlerine hamile kaldi:)bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz canim insallah seninki bu yoldan geliyordur..simdiden germe sakin kendini:)
Of ya bir de son aylarda hareket mi sayicaz ya? Ne bunlar ya. Annelerimiz bizi dogururken hareket mi saydilar allahaskina, ultrason bile yoktu. Zaten stresimiz bize yetiyor bir de hareket sayma cok canim sikildi ya. Ben hic bir sey yapamam o zaman.:bbo:
denizbulutcum ben hamileligim boyunca 25. haft kadar iki ayri doktora gittim ve cok faydasini gordum..ikiside farkli konularda titizdi ve ben sik sik doktora gitmis icimi rahatlatmis oldum...icindne ne geliyorsa onu yap yani illa cok beklemek zorunda degilsin..ben 5. haftada kese gormeye gittim 6. haft da hemda karindan us da kalp atisini gordum tabi bunlari gorene kadar nefes darligi falan geciriyordum ...sende nasil arzu ediyorsan onu yap bence:)

roniyamcim evet tr de nedense doktorlar vag bakmaya cok merakli benim ilk doktorum keseyi ve kalp atisini gordugum 5. haftada bile karindan bakti..ama riskli gebelikler doktorum 7. haftada vag us bakti..cok garip gelmisti ama neyapalim herseye katlaniyor insan

ruzgar denizcim senin alttaki takvimin yanlis canimcim:)bak aramizda 8 gun falan var ..yani 24 kasimsa adet gunune gore..bende 16 kasim bugun 34 haftalik olduk..42 gun kaldi :)bebek hareketlerini benim doktorum 1 saat icinde 6 olmazsa devam eden yarim saatte 3 izle dedi..ama gunun farkli saatleri hareketli benimki..mesela ecz.de cok sakin..beni bu hareket sayma isi cooook tedirgin ediyor :(

Of ya bir de son aylarda hareket mi sayicaz ya? Ne bunlar ya. Annelerimiz bizi dogururken hareket mi saydilar allahaskina, ultrason bile yoktu. Zaten stresimiz bize yetiyor bir de hareket sayma cok canim sikildi ya. Ben hic bir sey yapamam o zaman.:bbo:
Bu arada amerikada hep vaginal bakiliyor ilk donemlerde. Ben turkiyedeki doktorlarin vaginali pek onermedigini ve cekindigini duymustum. Burda benim 2. hamileligimde hcg degerim 500 kusurken doktorum keseyi vaginal gormustu. gerci hep yuzde 50 artiyordu o zaman. Yani benim demek istedigim ilk donemlerde vaginal daha ayrintili bilgi verir.

Defne'ciğim takvimim son adet tarihime göre, normal şartlarda normal doğum yapsa idim 30 Kasım'da doğurmam gerekiyordu, fakat sezeryan olacağım için doktorlarım (hem buradaki hem de ıstanbul'daki) 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dediler, bunun üzerine 24 Kasım olabilir mi diye sorduğumda "ufaklık acele etmezse neden olmasın" dediler. Bu yüzden 24 Kasım'a göre sayıyorum günleri, takvimi de şu anki gerçek gelişimini yazdığı için değiştirmiyorum :)

ayyyy o sayma işini hiç sorma, oturup doğru dürüst saymadım, sadece bayramda bir gün çok sakindi ve beni korkuttu bu sakinlik... o gün oturdum saymaya çalıştım ama bir türlü hareket hissedemeyince korktum... gittim tatlı şeker çikolata ne varsa yedim, sonra beyefendi 10'dan fazla hareket yapınca rahatladım ama o günkü korkumu anlatamam sana... zor işler çok zooooooorrrrrrr :(
Bu arada amerikada hep vaginal bakiliyor ilk donemlerde. Ben turkiyedeki doktorlarin vaginali pek onermedigini ve cekindigini duymustum. Burda benim 2. hamileligimde hcg degerim 500 kusurken doktorum keseyi vaginal gormustu. gerci hep yuzde 50 artiyordu o zaman. Yani benim demek istedigim ilk donemlerde vaginal daha ayrintili bilgi verir.

Yaaa sizlere anlatmaya çalışıyoruz sakin olmanız lazım, önünüzde endişelenecek çooooook sebep olacak diye... endişeli anneler kulübüne hoşgeldiiiiiiiiiin :)

roniyam burada çogu doktor ilk kontrollerde vajinal bakıyor ki bence de daha doğru madem öbürtürlü kese ve kalp atışı daha geç görünüyor. bir de ben bişi anlamadım bizim aramızda 2 hafta mı var? senin 10. günün benim 18. günümdü. yani yaklasik 1 hafta olmali ama benim yumurtalar yavaş gelişti. herneyse benim son adet 28 agustostu ama transfer günü 14 eylüldü. senin ne zamandı?

düşüncesiz i duymuştum kullamıştım da fikirsizi burada duydum çok komiğime gitmişti her duyduğumda gülerim.....bir de denizin kocası denizle birlikte tedaviye giderken adam heryerine baktırmış tedavi ettirmiş o da çok komik ve de ilginç gelmişti yazarken bile gülüyorum ......hoş..... çok hoş.Allah denizciğe sabır versin ne diyeyim.ben şahsen hiç düşünemiyorum eşimi ben yum takipteyken o başka bir bölümde kendi işini hallediyo deniz ciğim duyuyormusun ya da okuyormusun canım.bence fikirsiz kelimesini sen de kullamalısın hepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın arkadaşlar.......

fikirsiz çok hoş ama normal erkekler için. benimki fikirsizi aşıyor canım ben beyinsizi tercih ediyorumyerimseniben

kızlar günaydın, nasılsınız. işler yoğun yarın tatile çıkıyorum. müsait olunca tektek okuyacağım

Alabama canim sagol iyi dileklerin icin. Ama elimde olmadan cok korkuyorum. dedigim gibi 2 buyuk hayal kirikligindan sonra her an bir sey olacakmis gibi korkuyorum. Ornegin her sabah midem bulanir gibiydi bugun tik yok. Goguslerimde sanki biraz yumusadi gibi. Cooooooookk korkuyorum. ALLAHIM bu defa yuzumu guldurur insallah

haklısın tabiiki yerinizde olsam kimbilir ben neler yaşayacağım. burdan bana konuşmak kolay tabi hiç tatmadım hamileliği. ama hamişlerimiz belirtilere takılmayın diyosa onları dinleyin. endişeli günler geçirmeyin mutlu günler geçirin. öyle yada böyle hamilesiniz işte çok şükür önemli olan da bu. şu an kendinizi herşeyin merkezi olarak görün ve tadına varın bence.amin inşallah yüzünüzü güldürdü güzel allahım.

İşte kürler kızlar :) İiiiinnnnnşşşaaaaallllaaaaaaahhhhhhhh siz de hemen hamile kalırsınız, bütün kalbimle dua ediyorum hepiniz için :)

Soğan suyu kürü:
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı:

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.virüs
Dikkat:virüs Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hepsi de İbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır.

canım çok saol ellerine sağlık. hepsini yazdım reglin birinci günü soğan kürü ile başlıyorum. senin takvimini de yazmıştım zaten. ek olarak bu çörekotu bal tarçın karışımında çörek otunu olduğu gibi mi karışıma katıyosun yoksa çörek otunu eziyomusun eziyosan nasıl eziyosun onların ölçüsünüde yazar mısın? son olarak da hani demiştin ya polen arısütü bal karışımı arısütü ve polen ayrı ayrı mı satılıyo onun ölçüleri neler. başka da bişi sormucam söz. çooooooooook öptümmmmm

merhaba rüzgar erkekler içşi.n olan kürdeki yatağa gitmeden olayını açarmısın yarısını aç karnına yarısınıyatağa giderken demişsin.kızma ama gülerek yazıyorum şu yatak olayı derken yani yatmadan uyumadan önce mi? yoksa var ya neleri yazıyoruz burda heeeee..................................den önce mi?bir hafta boyunca derken lütfen canım onu da açıver inan hem gülüyorum hem de azıcık utanarak yazıyorum bu ne yaaaaaa birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderkenhehehheheheheheheehhehehehehhehekaynadım burda gülmekten lütfen aydınlatırmısın hışçakal ben burdayım şimdi .yazarsan eğer...............................

ay ben de çatladım gülmekten alem kıssın erverdicim
kızlar günaydın, nasılsınız. işler yoğun yarın tatile çıkıyorum. müsait olunca tektek okuyacağım

hadi bakalım iyi tatillerrrrrrr güle güle git güle güle gel.

roniyam burada çogu doktor ilk kontrollerde vajinal bakıyor ki bence de daha doğru madem öbürtürlü kese ve kalp atışı daha geç görünüyor. bir de ben bişi anlamadım bizim aramızda 2 hafta mı var? senin 10. günün benim 18. günümdü. yani yaklasik 1 hafta olmali ama benim yumurtalar yavaş gelişti. herneyse benim son adet 28 agustostu ama transfer günü 14 eylüldü. senin ne zamandı?

yok ben yanlış hesaplıyormuşum. internetteki sitelerden hesapladım 5 hafta 4 günlük hamileymişim yani 6. haftamdayım. o zaman seninle aramızda 1 hafta olması normal kaydirigubbakcemile5

canım çok saol ellerine sağlık. hepsini yazdım reglin birinci günü soğan kürü ile başlıyorum. senin takvimini de yazmıştım zaten. ek olarak bu çörekotu bal tarçın karışımında çörek otunu olduğu gibi mi karışıma katıyosun yoksa çörek otunu eziyomusun eziyosan nasıl eziyosun onların ölçüsünüde yazar mısın? son olarak da hani demiştin ya polen arısütü bal karışımı arısütü ve polen ayrı ayrı mı satılıyo onun ölçüleri neler. başka da bişi sormucam söz. çooooooooook öptümmmmm
Rica ederim, ne demek? Yardımcı olabilirsem ve bu sayede hamile kalabilirseniz ne mutlu bana :) çörek otunu ezmeye gerek yok canım, olduğu gibi karıştır hap niyetine suyla iç, ayrıca ölçüleri hepsi birer çay kaşığı, bal tatlı kaşığının 4/3'ü olabilir, kıvamını göz kararı tutturabilirsin :) bal+polen+arı sütü karışımını aktarlardan ya da kuruyemişçilerden bulabilirsin, küçük bir kavanozda satılıyor, içinde kaşığı da var :) bu arada istediğin kadar sorabilirsin, lütfen çok soru sordum diye çekinme, aklına takılan herşeyi sor canım, elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım :)

Kızlar birkaç gündür nete giremedim.Roniyam tebrik ederim canım.Çok sevindim.Ben de seninn gibi 3 gebelikte de keseyi görüp kalp atışını görememmiştim.Seni çok iyi anlıyorum.Ama heparin iğnesi kullanıyorsan korkma canım.Bu kez kalp atışlarını da duyacaksın.Ben eminim.ınşallah istediğin gibi ikizdir.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Artık Deniz Bulut ve senin kalp atışlarının haberlerini de alıcağız Allah'ın izniyle.

Rica ederim, ne demek? Yardımcı olabilirsem ve bu sayede hamile kalabilirseniz ne mutlu bana :) çörek otunu ezmeye gerek yok canım, olduğu gibi karıştır hap niyetine suyla iç, ayrıca ölçüleri hepsi birer çay kaşığı, bal tatlı kaşığının 4/3'ü olabilir, kıvamını göz kararı tutturabilirsin :) bal+polen+arı sütü karışımını aktarlardan ya da kuruyemişçilerden bulabilirsin, küçük bir kavanozda satılıyor, içinde kaşığı da var :) bu arada istediğin kadar sorabilirsin, lütfen çok soru sordum diye çekinme, aklına takılan herşeyi sor canım, elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım :)

saol canım teşekkür ederim. sabah noldu anlatayım da gül. eşim erken kalkmış tv seyretmiş biraz. bende uyuyorum uyanmak üzereyim neyse bu geldi bana seslendi döndüm hemen televizyonda bişi seyrettim diyo biri çıkmış soyadı saraçoğluymuş ismini hatırlamıyo yaşlıca diyo ee dedim. kür anlatmış soğan incir sayıyo. heh dedim ben biliyorum sen merak etme bu ay başlıyoorum. hoşuma gitti istekli gördüm kocamı son bi kaç aydır böyle öncesinde pek oralı olmuyodu şimdi maşallahı var

Kızlar şimdi kendimden haberler vereyim.Pazar günü adet oldum.Pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana da randevum vardı zaten.Onun için iyi denk geldi.Dün gittik.Dr Selman Laçin'le görüştük.Muayene etti ve bu ay isterseniz başlamak için herşey uygun dedi.Hikayemizi dinledi.O da aynı şeyi söyledi.PGT size gereksiz dedi.Blastokist embriyo transferi olabilir dedi.Bir de bu kez heperin iğnesinin dozunu biraz yükseltebiliriz dedi.Bu arada benim Tronbofili Paneli testlerim daha çıkmadı.Onları Florans Nıgtıngle' de yaptırmıştık.O da bu hafta içinde çıkması lazım.Onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi.Bu kez benim istediğim gibi kısa protokol uygulanacak.Solda 3 sağda da 3-4 yumurta gördü dr.Dün gonal-f'i 450 inüte olarak başladık.Doz bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum.Perşembe günü çağırdı.Artık kısmet tabi.Gelişmeleri yine yazarım.Sırada şimdi Hereda, Karamel ve Serapatty var yanlış hatırlamıyorsam.ınşallah pozitif haberler devam eder.

saol canım teşekkür ederim. sabah noldu anlatayım da gül. eşim erken kalkmış tv seyretmiş biraz. bende uyuyorum uyanmak üzereyim neyse bu geldi bana seslendi döndüm hemen televizyonda bişi seyrettim diyo biri çıkmış soyadı saraçoğluymuş ismini hatırlamıyo yaşlıca diyo ee dedim. kür anlatmış soğan incir sayıyo. heh dedim ben biliyorum sen merak etme bu ay başlıyoorum. hoşuma gitti istekli gördüm kocamı son bi kaç aydır böyle öncesinde pek oralı olmuyodu şimdi maşallahı var
ooo süpeeeeeer... eşinin istekli olması işini kolaylaştıracak canım, benim eşim de istekliydi (arada caz yapıyordu ama onu soğan suyu içirmekle tehdit ediyordum, işe yarıyordu)... isteksiz bir eşle bu işleri yapmak çok ama çok zor :) hadi bakalım inşallah işe yarayacaklar, ben işe yarayacağına inanarak yaptım hepsini ve çok bunaldığım, yapmak istemeyip yıldığım anlarda "herşey senin için bebeğim" diyerek içtim :) zaman zaman çok zor geliyor çünkü :)
Kızlar şimdi kendimden haberler vereyim.Pazar günü adet oldum.Pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana da randevum vardı zaten.Onun için iyi denk geldi.Dün gittik.Dr Selman Laçin'le görüştük.Muayene etti ve bu ay isterseniz başlamak için herşey uygun dedi.Hikayemizi dinledi.O da aynı şeyi söyledi.PGT size gereksiz dedi.Blastokist embriyo transferi olabilir dedi.Bir de bu kez heperin iğnesinin dozunu biraz yükseltebiliriz dedi.Bu arada benim Tronbofili Paneli testlerim daha çıkmadı.Onları Florans Nıgtıngle' de yaptırmıştık.O da bu hafta içinde çıkması lazım.Onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi.Bu kez benim istediğim gibi kısa protokol uygulanacak.Solda 3 sağda da 3-4 yumurta gördü dr.Dün gonal-f'i 450 inüte olarak başladık.Doz bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum.Perşembe günü çağırdı.Artık kısmet tabi.Gelişmeleri yine yazarım.Sırada şimdi Hereda, Karamel ve Serapatty var yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah pozitif haberler devam eder.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın sen de :Saruboceq:

Kızlar şimdi kendimden haberler vereyim.Pazar günü adet oldum.Pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana da randevum vardı zaten.Onun için iyi denk geldi.Dün gittik.Dr Selman Laçin'le görüştük.Muayene etti ve bu ay isterseniz başlamak için herşey uygun dedi.Hikayemizi dinledi.O da aynı şeyi söyledi.PGT size gereksiz dedi.Blastokist embriyo transferi olabilir dedi.Bir de bu kez heperin iğnesinin dozunu biraz yükseltebiliriz dedi.Bu arada benim Tronbofili Paneli testlerim daha çıkmadı.Onları Florans Nıgtıngle' de yaptırmıştık.O da bu hafta içinde çıkması lazım.Onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi.Bu kez benim istediğim gibi kısa protokol uygulanacak.Solda 3 sağda da 3-4 yumurta gördü dr.Dün gonal-f'i 450 inüte olarak başladık.Doz bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum.Perşembe günü çağırdı.Artık kısmet tabi.Gelişmeleri yine yazarım.Sırada şimdi Hereda, Karamel ve Serapatty var yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah pozitif haberler devam eder.

süper hayırlısı olsun arkadaşım yolun açık olsun bu kez mutluluğuna kavuşursun inşallah.

ooo süpeeeeeer... eşinin istekli olması işini kolaylaştıracak canım, benim eşim de istekliydi (arada caz yapıyordu ama onu soğan suyu içirmekle tehdit ediyordum, işe yarıyordu)... isteksiz bir eşle bu işleri yapmak çok ama çok zor :) hadi bakalım inşallah işe yarayacaklar, ben işe yarayacağına inanarak yaptım hepsini ve çok bunaldığım, yapmak istemeyip yıldığım anlarda "herşey senin için bebeğim" diyerek içtim :) zaman zaman çok zor geliyor çünkü :)

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve bebişine kavuşacaksın sen de :Saruboceq:

haklısın canım bende elimden geleni yapacağım evim işime çok yakın allahtan. öğlenleri taze içmek için hergün eve gitcem madem öyle. bu arada incirler yenmeyecek dimi sadece suyu içilcek. çok mu zor yahuu gözüm korktu biraz. neyse napalım yeterki işe yarasın ben razıyım :Saruboceq: şu an benim 15.günüm başlamaya gerek yok dimi reglimi bekliyim başlamak için :uhm:

haklısın tabiiki yerinizde olsam kimbilir ben neler yaşayacağım. burdan bana konuşmak kolay tabi hiç tatmadım hamileliği. ama hamişlerimiz belirtilere takılmayın diyosa onları dinleyin. endişeli günler geçirmeyin mutlu günler geçirin. öyle yada böyle hamilesiniz işte çok şükür önemli olan da bu. şu an kendinizi herşeyin merkezi olarak görün ve tadına varın bence.amin inşallah yüzünüzü güldürdü güzel allahım.

.

alabama ben cörekotunu aktardan aldım ezilmiş halde satılıyor öyle iste. 3. gittiğimde bitmişti geçici olarak normal ezilmemişini aldım onu karıştırıp yemesi zor oluyor tadı da acıkafamçokkarıştısen ezilmişini ara canım

Kızlar şimdi kendimden haberler vereyim.Pazar günü adet oldum.Pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana da randevum vardı zaten.Onun için iyi denk geldi.Dün gittik.Dr Selman Laçin'le görüştük.Muayene etti ve bu ay isterseniz başlamak için herşey uygun dedi.Hikayemizi dinledi.O da aynı şeyi söyledi.PGT size gereksiz dedi.Blastokist embriyo transferi olabilir dedi.Bir de bu kez heperin iğnesinin dozunu biraz yükseltebiliriz dedi.Bu arada benim Tronbofili Paneli testlerim daha çıkmadı.Onları Florans Nıgtıngle' de yaptırmıştık.O da bu hafta içinde çıkması lazım.Onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi.Bu kez benim istediğim gibi kısa protokol uygulanacak.Solda 3 sağda da 3-4 yumurta gördü dr.Dün gonal-f'i 450 inüte olarak başladık.Doz bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum.Perşembe günü çağırdı.Artık kısmet tabi.Gelişmeleri yine yazarım.Sırada şimdi Hereda, Karamel ve Serapatty var yanlış hatırlamıyorsam.ınşallah pozitif haberler devam eder.

hayırlı olsun tedavin. toplamda 8 altı yumurta varsa sınırdasın demekmiş (4 altı çok zor cevapmış) 450 ünite ile başlıyorlar zaten. yaş da bunu gerektiriyor. merak etme doktorun kontrollerde dozunu vs ayarlar. inşallah bu sefer herşey çok güzel gidecek ve bebeğine kavuşacaksın opuyorumnanaktan

Back
X