Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Kızlar tekrar,
Sevgili Deniz Bulut, güzel haberleri vermene az kaldı. Yarın muhakkak keyifli doktor muayeneni okumaya girip bakarım. Gözlerini kapa ve o müthiş güm gümleri dinle. Hayatta bundan güzel bir melodi yok, tadını çıkar arkadaşım. Sana kürleri soracağım, şu incir kürünü yapmıyorum, tedavi zamanı yaparım diyorum ama şu saf zeytinyağında bekletme işini sen yapmıştın sanırım, ona bu ay başlamak için geç mi kaldım acaba. Aynı şekilde hayıt tohumu için de. Bir fikir verirsen memnun olurum canım.
Hepinizi öpüyorum kızlar.
amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)RüzgarDenizcim allah gönlüne göre versin oğlun nafakasıyla gelsin annesini çalıştırmasın inşallah
Merhaba kızlar,
RÜZGAR'ım,
Ay maşallah Allah nazardan saklasın seni de eşini de. Hakikaten ikiniz de baya boylu posluymuşsunuz. Minik Rüzgar'ın da öyle olması çok normal. Özellikle erkek çocuk için kaymaklı kadayıf yani. 41 kere maşallah.
Allah rahmet etsin anneciğini canım. Kesinlikle aynen bende de öyle oldu. Eskiden bile anneli şarkıları filan dinlerken ağlardım. Hamile olduktan sonra anneme düşkünlüğüm daha da arttı. Gençlikte asilik olabilir. Onu annen de eminim hayatta olsa doğal karşılardı. Allah mekanını cennet etsin.
Sana söylemiştim. Bir sürü güzel eserlerin vardır diye. Nitekim öyle. İnsan yetiştirmek dünyanın en zor işi. Sen bunu defalarca yapmışsın. Bir sürü eser bırakmışsın ne güzel. Benim babam da belki söylemişimdir. Yazar, aynı zamanda Köy Enstitüleri kökenli bir öğretmen. O dönemdeki öğretmenleri bilirsin. Emekli olması üzerinden yılar geçtiği halde onu da öğrencileri sürekli arar. Ne güzel bir duygu gerçekten.
Bu arada fotoğraf yüklemeyle ilgili verdiğin bilgiler için çok çok çok teşekkür ederim benim melek arkadaşım. İlk fıratta deneyeceğim.
Selam kızlar tatil bitti geldim ama küstüm size unutmuşsunuz galiba beni son 4 sayfada beni hatırlayan olmamış((
Biraz naz yapayım değil mi :)
Şu anda evden yazıyorum , evde adsl 'm yok dial up bağlandım ve çok yavaş. O yüzden bütün yazılanlara bakamadım yarın işten okuyup öğreneceğim.
Kendimle ilgili habere gelince, benim adet döngüm 26 gündür ama gene de 27. ve 28. günde adet olabiliyorum birde tatilde hava değişimi , aktivite falan 28 günü bekledim baktım gelen giden yok 29. gün bugün test yaptırdım sonuç :160.6
Bakalım kısmet artık , gögüslerim yumuşak , acı yok fakat midem bir hoş bilmiyorum bekleyelim görelim.
İşin bunla bitmediğini biliyor ve hayırlısı diyorum. Allah tüm isteyenlere tez vakitte verir inşallah, bende hayırlısı ise sağlıkla kucağıma alırım.
Ancak çok donuk karşıladım, ama biliyorum ki bu korkudan tekrar aynı şeyleri yaşamak korkusundan.
Selam kızlar tatil bitti geldim ama küstüm size unutmuşsunuz galiba beni son 4 sayfada beni hatırlayan olmamış((
Şu anda evden yazıyorum , evde adsl 'm yok dial up bağlandım ve çok yavaş. O yüzden bütün yazılanlara bakamadım yarın işten okuyup öğreneceğim.
Kendimle ilgili habere gelince, benim adet döngüm 26 gündür ama gene de 27. ve 28. günde adet olabiliyorum birde tatilde hava değişimi , aktivite falan 28 günü bekledim baktım gelen giden yok 29. gün bugün test yaptırdım sonuç :160.6
Bakalım kısmet artık , gögüslerim yumuşak , acı yok fakat midem bir hoş bilmiyorum bekleyelim görelim.
İşin bunla bitmediğini biliyor ve hayırlısı diyorum. Allah tüm isteyenlere tez vakitte verir inşallah, bende hayırlısı ise sağlıkla kucağıma alırım.
Ancak çok donuk karşıladım, ama biliyorum ki bu korkudan tekrar aynı şeyleri yaşamak korkusundan.
ışin bunla bitmediğini biliyor ve hayırlısı diyorum. Allah tüm isteyenlere tez vakitte verir inşallah, bende hayırlısı ise sağlıkla kucağıma alırım.
Canim bu ne guzel bir haber. Ne kadar sakinsin inanamiyorum sana. Cok sevindim. oh ne guzel topik senlendi.Ya senin asilamamiydi yoksa tup bebek mi. kusura bakma karistirdim. Yoksa endiliginden mi geldi.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aaaa çok sevindim. :teytey::sm_cool::dance:ben de senden haber bekliyordum. inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın. belirti mi o ne? ayol bak roniyamda hala belirti yok ama allahın izniyle kalp atışlarını gördü. bana gelince belirti yok kesin olmadı diyerek yarın doktora gideceğim. ne olduğunu göreceğiz. sen bize ama özellikle bana benzeyip kötümser olma. herşey olacağına varıyor tadını kaçırma tam tersine tadını çıkar bu anın :CüvCüv:
Aaaaaaaaaaaaa süper bir haber bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu kadar sakin mi haber verilir yaaa... Çok sevindim karamelciğim... Bu topikte kaç kere söyledim hatırlamıyorum ama lütfen belirti arama... Herkeste farklı oluyor, hatta doktorum bana iki hamilelik yaşayan hastalarımın bile yaşadığı hamileliklerde farklılıklar oluyor demişti. Tebrik ediyorum canım seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydin kızlar... bugün dr kontrolüm var. artık heyecanlı değilim. sadece merak var ne oldu diye. öğrenip kurtulucam inşallah hayırlısıyla. sonuç herneyse hakkımda hayırlısı oymuş diyeceğim. herkese güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan
günaydin kızlar... bugün dr kontrolüm var. artık heyecanlı değilim. sadece merak var ne oldu diye. öğrenip kurtulucam inşallah hayırlısıyla. sonuç herneyse hakkımda hayırlısı oymuş diyeceğim. herkese güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan