38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba kızlar,

SERAP arkadaşım,
Allah hayırlı uğurlu etsin. Yumurta sayın çok güzel. Eminim sen de hamile kalacaksın. Transfer için şimdiden bol şans. Tabi ki dua ederiz canım.

RONİİİİŞ,
İnan o minik tıpırtıları duyduğunu yazınca çok duygulandım. Tebrikler canım benim. Allah tamamına erdirsin. Gerçekten çok özel bir duygu. O anki duygularını çok iyi anlayabiliyorum. Ben ağlamıştım sevinçten. Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu.

DENİZ BULUT'cuğum,
Canım lütfen bu kadar endişeli olma. Bak Roni ne güzel haberler verdi. Sen de vereceksin. Neden bu kadar umutsuz bakıyorsun herşeye. Bir ara Roni de senin gibi karamsar dönemler yaşadı haklı olarak. Ama bak artık Roni keyfini çıkarmaya çalışıyor.

Tabi ki endişe, hamileliğin doğasında var. Mutlaka endişe oluyor her safhasında. Endişelenmemek imkansız. Ama bunun makulu fazlası var.

BENCE SEN ENDİŞELERİ YAŞAMAKTAN, MUTLULUKLARI KAÇIRIYORSUN. Bilmem farkın da mısın. Rüzgar'cığım söylemiş ya. "Sen bu akılla bebeğin doğana kadar huni takarsın" diye. Valla doğru. Onu bırak, bebekle aynı alanı paylaşıyorsunuz. Doğal olarak hamilelik döneminde yaşadığın her türlü stres ve endişe bebeğine de geçiyor. O minik yavrunun ileriki hayatında endişeli, karamsar, umutsuz bir kişi olmasını istemiyorsan, artık dediklerimize biraz olsun kulak ver güzel anne.

DEFNOŞ'um,
İnşallah Ceylin'in keyfi yerindedir ve güzel haberlerle dönmüşsündür canım.

Ay alemsin ya Defnoş. Doktora laptopla gitmişsin ya sıkılmamak için. Aslında fena fikir değil. Hele de kan ve idrar sonuçları öğleden sonraya kalınca insan mahvoluyor. Hastanedeki banklarda öylece beklemekten inan benim de kıçım ağrıda geçen sefer.

Eşin kesinlikle haklı. Ben daha öncede bunu sana söylemiştim hatırlarsan. Tabi ki inşallah tontişin yine güzel kilodadır. Ama az alsa bile önemli olan sağlıklı bir bebek olması. Tamam gününe göre hepimizinki iri maşallah. Bu güzel ama, bundan fazlası da iyi değil. Bildiğim kadarıyla çok fazla tosuncuk olmak bebek için zararlı. O yüzden boşver. Ceyloş ne kadar alacağını bilir, sen takma kafana.

Aaa ben spor ayakkabılarımı gezmede giyebiliyorum. İlk defa hasatenede giyeceğim. Peki zor olmuyor mu muayene masasında ayakkabıları çıkarmak? Rüzgar'cığım da aynı sıkıntıyı yaşıyormuş. Evet bir ay için ayakkabı almak bana da saçma geliyor.Benim ayağım çok şişmedi. Ellerim şişiyor. Ama ablamın epey şişmişti. Onun ayakları küçük olduğu halde doğumdan sonra bir numara büyüdü. O yüzden bilmiyorum kalıcı olarak mı büyüyor, yoksa geçici mi. Yoksa kişinin yapsına göre mi değişiyor. Onu tam bilemiyorum.

USG konusunda haklısın. Sonuçta o da geriyor insanı. Ancak sonucu öğrenip iyi haberle çıkınca o gün rahat yüzü görüyor insan. Ama hamileliğin doğasında var galiba.

ERVERDİ'ciğim,
Evet ben de epidural anesteziye çok fazla sıcak bakamıyorum. Çünkü iğne direk omiriliğin içine yapılıyor. Allah korusun olmaz ama, binde bir de olsa ehil olmayan ellerde felç yapma ihtimali bile var deniliyor. Arkadaşına çok geçmiş olsun bu arada. Dediğin gibi onunki kötü bir şansızlık olmuş. Herkese öyle olacak diye bir şey yok. Nasıl ki amniyoda düşük riski varsa bunda da bu tür riskler var. Dilarem de epidural yaptırmıştı. O fena bahsetmemişti ama tam uyuşmadığı için yeniden yapılmış filan öyle sıkıntıları olmuştu. Ama Rüzgar gibi ben de cesaret edemem yine de epidural anesteziye.

Spinal anestezi var bir de. O biraz daha iyi sanıyorum epidurale göre. Bunda da iğne, omuriliğin çevresine yapılıyor. Normal doğum yapamayacak olup da bebeğine anında kavuşmak isteyenler için aslında fena bir yöntem değil. (Bu arada Deniz Bulut'cuğum hep sana tüp bebek profesörü diyorum ya. Adaşım benim. Bak bende fena çalışmamışım değil mi dersime.:jeyyar:)

Maalesef hepsinin bir handikapı var. genel anestezi de uyanma riski ve bebeğini en erken yarım saat sonra görebilme riski var. Ve tabi iyileşme süreci daha uzun. Ama ben de yine de genel anestezi istiyorum.

RÜZGAR'ım,
Ay maşallah Allah nazardan saklasın seni de eşini de. Hakikaten ikiniz de baya boylu posluymuşsunuz. Minik Rüzgar'ın da öyle olması çok normal. Özellikle erkek çocuk için kaymaklı kadayıf yani. 41 kere maşallah. :nazar:

Allah rahmet etsin anneciğini canım. Kesinlikle aynen bende de öyle oldu. Eskiden bile anneli şarkıları filan dinlerken ağlardım. Hamile olduktan sonra anneme düşkünlüğüm daha da arttı. Gençlikte asilik olabilir. Onu annen de eminim hayatta olsa doğal karşılardı. Allah mekanını cennet etsin.

Sana söylemiştim. Bir sürü güzel eserlerin vardır diye. Nitekim öyle. İnsan yetiştirmek dünyanın en zor işi. Sen bunu defalarca yapmışsın. Bir sürü eser bırakmışsın ne güzel. Benim babam da belki söylemişimdir. Yazar, aynı zamanda Köy Enstitüleri kökenli bir öğretmen. O dönemdeki öğretmenleri bilirsin. Emekli olması üzerinden yılar geçtiği halde onu da öğrencileri sürekli arar. Ne güzel bir duygu gerçekten.

Bu arada fotoğraf yüklemeyle ilgili verdiğin bilgiler için çok çok çok teşekkür ederim benim melek arkadaşım. İlk fıratta deneyeceğim.

Topicin çıtırları, sizleri unuttum sanmayın. Hepinizi tek tek öpüyorum.

Selam Kızlar tekrar,

Sevgili Deniz Bulut, güzel haberleri vermene az kaldı. Yarın muhakkak keyifli doktor muayeneni okumaya girip bakarım. Gözlerini kapa ve o müthiş güm gümleri dinle. Hayatta bundan güzel bir melodi yok, tadını çıkar arkadaşım. Sana kürleri soracağım, şu incir kürünü yapmıyorum, tedavi zamanı yaparım diyorum ama şu saf zeytinyağında bekletme işini sen yapmıştın sanırım, ona bu ay başlamak için geç mi kaldım acaba. Aynı şekilde hayıt tohumu için de. Bir fikir verirsen memnun olurum canım.

Hepinizi öpüyorum kızlar.

canım güzel dileklerin için teşekkürler. incire hemen başla bir faydası olur mu dersen zararı da olmaz. 2 incire 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküyorsun ve 1 gece bekletiyorsun. sabah yiyorsun. burada aykırıderya vardı ya hani doktorum sorularınızı cevaplayayım diyen o demişti. hayıt tohumunu bilemiyorum. ben tedaviye başlayınca kesmiştim. sen de tedavide sayılırsın doğum kontrol hapına başladıysan doktoruna sor istersen. bir de seven seas plus ın omega 3 ü iyiymiş canım. mustafa bahçeci tedavide hastasına vermiş. zaten hamile kalınca da veriliyor. ace selenyum plusı da düşün derim başka vitamin içmiyorsan. ben kullandım onları. selenyumu opu da kesitim diğerini bir süre daha içtim. zaten dr devam et demiş.

ALABAMA canım,
Haklısın gerçekten bazen dayağı hak ediyorum. Ama kim yardım ederse etsin, evin ince detayını ben bildiğim için gene birşeyler yapıyorum elimde olmadan. Ama o son sancıdan sonra daha dikkatliyim.

Kesinlikle Alabama'cığım. Burada ne umutsuzlukların umuda dönüştüğüne şahit olduk. Hatta Defnoş'umun bile hamilelikten önceki yazılarını okursan anlayacaksın nasıl bu mucizeye inanamadığına. Allah'a çok şükür bak doğumuna az kaldı.:nazar: Aynı şekilde Roniş ve Deniz Bulut da inanamıyordu :nazar:

Bana gelince... Birirsi bana bir yıl önce çıkıp da "Sen hamile kalacaksın" dese. "Saçmalama" derdim. Yani demek istediğim o ki. Bizler inanamasak ve karamsar olsak da o minikler biziz buluyor. Size de sıra geliyor. Hem de çok yakında. Hepimizin güzel enerjileri ve dualarıyla olacak bu. O zaman bu söylediklerimi hatırlatırsın.

Erverdi'nin sorusuna verdiğin cevap olmamış. Çünkü o, "İsteyip de gerçekleşmesinin imkansız olduğu bir şeyi" sormuş. Senin için bebek bir hayal olmamalı. Çünkü o minik beklemede. Annesine gelmek için biraz naz yapıyor sadece.

HERADA'Cığım,
Güzel arkadaşım, İşlerin hakikaten baya yorucu ve yoğun. Allah yardımcın olsun. Ama sanıyorum işini seviyorsun. Çünkü sevmeden hiç bir şey yapılmaz.

Evet sıkma canını. Ben kendime zor bir mahlas seçmişim galiba. Rüzgar'cığım da Karabulut demiş. Olsun farketmez. Karıştırabilirsiniz. Hem ben demiştim ya hamile Denizler artınca iyice karıştırısınız diye. Dediğim gibi herşey serbest. Ha ben ha Deniz Bulut'cuğum farketmez. alkisalkisalkis

Ama gerçekten pilates topu yutmuş gibiyim. Arkadaşım güzel benzetti. Ne yüzümde, ne elimde ne bacağımda görüntüsel olarak bir şişlik ya da kilo yok. Ama göbeğimin maşallahı var. Hatta geçen Kızılay'a indiğimde bir teyze "Ay yavruuum sen bu halde tek başına nasıl geziyorsun. Doğurdun doğuracaksın" dedi. Hani göbeğin heybeti bakımından anlatıyorum bunu.

Ama bizim çıtırların hepsi aşağı yukarı aynı. Şişlikleri görüntüsel olarak belli değil. Hem çıtırlarım benden de az kilo almış. İnşallah sizlerde kiloyu bebeğe alırsınız. Sizin hamileliklerinizde de bunları konuşacağımıza o kadar yürekten inanıyorum ki.

Nazlanma konusunda haklısın. bebeğimden ayrılacağım diye şimdiden telaşlanıyorum. Çünkü bebeğime doğunca herkes dokunabilecek. Şimdi sadece ben dokunabiliyorum ona.
SAT'a göre 12 Aralık doğum. Ama sanıyorum kasım sonu olur. Rüzgar'cığımdan bir müddet sonra.

Bizim de dualarımız inan hep sizlerle. Öyle olmasa zaten burada olmazdık. Alabama'ya da söylediğim gibi, hepimizin güzel enerjileriyle ve dularıyla topiciğimizin tüm çıtırları hamile kalacak en kısa zamanda.

Evet Seren Serengil'e hala çok üzülürüm. Hayatta yaşanabilecek en kötü tecrübelerden birini üstelik de defalarca yaşadı. Allah sabır versin onu da bebeğine kavuştursun. Evet beklemek çok zor. Seni anlıyorum ne desen haklısın. Ama sabrın sonu selamet. Bebeğine kavuşacaksın Herada'cığım buna inan. Çok öpüyorum seni.

kızlar dün dr a gittim baktı yüne yumos yok dhea ya 3 ay devam et gel dedi 3 ay o kadar uzun ki
tabi benim gozümde korkuyorumm
anne olmak istiyorum
hepiniz giibi

kızlar dün dr a gittim baktı yüne yumos yok dhea ya 3 ay devam et gel dedi 3 ay o kadar uzun ki
tabi benim gozümde korkuyorumm
anne olmak istiyorum
hepiniz giibi

RüzgarDenizcim allah gönlüne göre versin oğlun nafakasıyla gelsin annesini çalıştırmasın inşallah
amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Merhaba kızlar,

RÜZGAR'ım,
Ay maşallah Allah nazardan saklasın seni de eşini de. Hakikaten ikiniz de baya boylu posluymuşsunuz. Minik Rüzgar'ın da öyle olması çok normal. Özellikle erkek çocuk için kaymaklı kadayıf yani. 41 kere maşallah. :nazar:

Allah rahmet etsin anneciğini canım. Kesinlikle aynen bende de öyle oldu. Eskiden bile anneli şarkıları filan dinlerken ağlardım. Hamile olduktan sonra anneme düşkünlüğüm daha da arttı. Gençlikte asilik olabilir. Onu annen de eminim hayatta olsa doğal karşılardı. Allah mekanını cennet etsin.

Sana söylemiştim. Bir sürü güzel eserlerin vardır diye. Nitekim öyle. İnsan yetiştirmek dünyanın en zor işi. Sen bunu defalarca yapmışsın. Bir sürü eser bırakmışsın ne güzel. Benim babam da belki söylemişimdir. Yazar, aynı zamanda Köy Enstitüleri kökenli bir öğretmen. O dönemdeki öğretmenleri bilirsin. Emekli olması üzerinden yılar geçtiği halde onu da öğrencileri sürekli arar. Ne güzel bir duygu gerçekten.

Bu arada fotoğraf yüklemeyle ilgili verdiğin bilgiler için çok çok çok teşekkür ederim benim melek arkadaşım. İlk fıratta deneyeceğim.

Deniz'ciğim, evet bir erkek için en güzel şey olmalı boy pos :) Çok merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak acaba? Eşimin çocukluk resimleri muhteşem, hem bebekliğinde, hem delikanlılığında hem de şimdi son derece yakışıklı. Umarım oğlum da fiziksel olarak ona benzer, tabii sadece fiziksel olarak kaydirigubbakcemile3

Allah anneciğine uzun ve sağlıklı ömürler versin canım. Böyle durumlarda ne kadar ihtiyaç duyuluyormuş meğer. Benim eşimin ailesi yönünden de pek şansım yok, o yüzden yaşadığım bu yabancı bir şehirde iyice kendimi yalnız hissediyorum :çok üzgünüm:

Evet sevilen ve aranan bir öğretmen olmak çok güzel ve çok özel bir duygu :)

Tamam yaptığın zaman haber ver hemen bakalım :)

Kizlar sagolun hepinizi cok seviyorum. Evet o minik kalbin atmak icin mucadele ettigini gormek cok guzel. Gozlerim doldu. Zaten ben ve doktorum ayni anda gorup ciglik atiik. Esim once anlayamadi oyle saskin saskin bakiyordu. Sonra ikimizin de gozleri doldu. Dedigim gibi henuz cok kucuk oldugu icin kalp sesini duyamadik sadece gorduk. 10 gun sonraki kontrolumde insallah gum gum diye sesini de duyarim. Artik kotu seyler dusunmek istemiyorum. Butun bunlar bir sinav. Biliyorsunuz basimdan cok kotu seyler gecti. 4 ay once herseyi biraktim artik bu defteri kapattim. Ama sonra esimin ve annemin israri ile denedim. Artik sinavim bitti diye dusunuyorum. Insallah Allahim bu defa yuzumu guldurecek ve ben dun o minicik kalbini gordgum bebegimi kucagima alicam. insallah hepimize allah bunu nasip edecek.

Deniz Bulutcum seni cok iyi anliyorum. Ben de dune kadar kendimi yoklayip duruyordum. Basimizdan kotu seyler gectigi icin guzel seylere de inanamiyoruz ve tadini cikaramiyoruz. Ama inan bana herseyin bir zamani var. Beni dusun 4 ay once dunyanin sonu gelmis gibiydi, cok kotuydum.Esimin ve doktorumun sayesinde atlattim. omrumde ilk defa antidepresan kullandim. ama simdi bak yuzum guluyor. Insallah canim insallah senin de yarin gulecek. Senin bugun degilmiydi randevun neden yarina kaldi. Guzel haberlerini bekliyorum. inana bana en az kendi bebegimin kalbini gordugum kadar sevinecegim. cok opuyorum seni ve bebegini.

Selam kızlar tatil bitti geldim ama küstüm size unutmuşsunuz galiba beni son 4 sayfada beni hatırlayan olmamış :(((

Biraz naz yapayım değil mi :)

Şu anda evden yazıyorum , evde adsl 'm yok dial up bağlandım ve çok yavaş. O yüzden bütün yazılanlara bakamadım yarın işten okuyup öğreneceğim.

Kendimle ilgili habere gelince, benim adet döngüm 26 gündür ama gene de 27. ve 28. günde adet olabiliyorum birde tatilde hava değişimi , aktivite falan 28 günü bekledim baktım gelen giden yok 29. gün bugün test yaptırdım sonuç :160.6

Bakalım kısmet artık , gögüslerim yumuşak , acı yok fakat midem bir hoş bilmiyorum bekleyelim görelim.

İşin bunla bitmediğini biliyor ve hayırlısı diyorum. Allah tüm isteyenlere tez vakitte verir inşallah, bende hayırlısı ise sağlıkla kucağıma alırım.

Ancak çok donuk karşıladım, ama biliyorum ki bu korkudan tekrar aynı şeyleri yaşamak korkusundan.

Selam kızlar tatil bitti geldim ama küstüm size unutmuşsunuz galiba beni son 4 sayfada beni hatırlayan olmamış :(((

Şu anda evden yazıyorum , evde adsl 'm yok dial up bağlandım ve çok yavaş. O yüzden bütün yazılanlara bakamadım yarın işten okuyup öğreneceğim.

Kendimle ilgili habere gelince, benim adet döngüm 26 gündür ama gene de 27. ve 28. günde adet olabiliyorum birde tatilde hava değişimi , aktivite falan 28 günü bekledim baktım gelen giden yok 29. gün bugün test yaptırdım sonuç :160.6

Bakalım kısmet artık , gögüslerim yumuşak , acı yok fakat midem bir hoş bilmiyorum bekleyelim görelim.

İşin bunla bitmediğini biliyor ve hayırlısı diyorum. Allah tüm isteyenlere tez vakitte verir inşallah, bende hayırlısı ise sağlıkla kucağıma alırım.

Ancak çok donuk karşıladım, ama biliyorum ki bu korkudan tekrar aynı şeyleri yaşamak korkusundan.

Canim bu ne guzel bir haber. Ne kadar sakinsin inanamiyorum sana. Cok sevindim. oh ne guzel topik senlendi.Ya senin asilamamiydi yoksa tup bebek mi. kusura bakma karistirdim. Yoksa endiliginden mi geldi.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aaaaaaaaaaaaa süper bir haber bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu kadar sakin mi haber verilir yaaa... Çok sevindim karamelciğim... Bu topikte kaç kere söyledim hatırlamıyorum ama lütfen belirti arama... Herkeste farklı oluyor, hatta doktorum bana iki hamilelik yaşayan hastalarımın bile yaşadığı hamileliklerde farklılıklar oluyor demişti. Tebrik ediyorum canım seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ışin bunla bitmediğini biliyor ve hayırlısı diyorum. Allah tüm isteyenlere tez vakitte verir inşallah, bende hayırlısı ise sağlıkla kucağıma alırım.

aaaa çok sevindim. :teytey::sm_cool::dance:ben de senden haber bekliyordum. inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın. belirti mi o ne? ayol bak roniyamda hala belirti yok ama allahın izniyle kalp atışlarını gördü. bana gelince belirti yok kesin olmadı diyerek yarın doktora gideceğim. ne olduğunu göreceğiz. sen bize ama özellikle bana benzeyip kötümser olma. herşey olacağına varıyor tadını kaçırma tam tersine tadını çıkar bu anın :CüvCüv:

Canim bu ne guzel bir haber. Ne kadar sakinsin inanamiyorum sana. Cok sevindim. oh ne guzel topik senlendi.Ya senin asilamamiydi yoksa tup bebek mi. kusura bakma karistirdim. Yoksa endiliginden mi geldi.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok teşekkürler canım, aşılama benim ki.

aaaa çok sevindim. :teytey::sm_cool::dance:ben de senden haber bekliyordum. inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın. belirti mi o ne? ayol bak roniyamda hala belirti yok ama allahın izniyle kalp atışlarını gördü. bana gelince belirti yok kesin olmadı diyerek yarın doktora gideceğim. ne olduğunu göreceğiz. sen bize ama özellikle bana benzeyip kötümser olma. herşey olacağına varıyor tadını kaçırma tam tersine tadını çıkar bu anın :CüvCüv:

canım çok sağol, evet senle yarışacağız herhalde kötümserlikte vereliniortak

Aaaaaaaaaaaaa süper bir haber bu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu kadar sakin mi haber verilir yaaa... Çok sevindim karamelciğim... Bu topikte kaç kere söyledim hatırlamıyorum ama lütfen belirti arama... Herkeste farklı oluyor, hatta doktorum bana iki hamilelik yaşayan hastalarımın bile yaşadığı hamileliklerde farklılıklar oluyor demişti. Tebrik ediyorum canım seni, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet birtanem ya belirtileri takmamak lazım ama :((((

inşallah canım cümlemize

günaydin kızlar... bugün dr kontrolüm var. artık heyecanlı değilim. sadece merak var ne oldu diye. öğrenip kurtulucam inşallah hayırlısıyla. sonuç herneyse hakkımda hayırlısı oymuş diyeceğim. herkese güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

günaydin kızlar... bugün dr kontrolüm var. artık heyecanlı değilim. sadece merak var ne oldu diye. öğrenip kurtulucam inşallah hayırlısıyla. sonuç herneyse hakkımda hayırlısı oymuş diyeceğim. herkese güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

hadi deniz bulutcuğum güle güle git, güle güle gel. bizi habersiz bırakma , güzel haberlerini bekliyoruz (sana rağmen) :)))

Karamel'cim, çokkkkkkk sevindim. Tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin diyeyim. Mükemmel bir haber oldu bu. Harika, ne güzel bir sürü hamilemiz oldu, süperrrrrr. Mükemmel bir tatil dönüş hediyesi olmuş sizlere. Tekrar hem seni hem de eşini tebrik ederim hayatım. Ne olur geçmişle karşılaştırma, konuşmuştuk bunu seninle, yaşandı bitti aksilik, bundan sonra sana düşen hamileliğinin tadını çıkarman ve sabırla bebişini beklemen. Çok mutlu oldum senin adına. Hayırlısı olsun hayatım.

Deniz'cim, hayırlı haberlerle döneceksin inşallah. Haberlerini okumak için aralarda girip bakacağım bugün. Umutla bekliyorum :-)

Back
X