- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.701
Tamam canım kolay gelsin dediğim gibi okuyamayan arkadaşların yerine okuyabilirimCanım ben gün içinde okuyup bildiririm mutfakta borularda bi sıkıntı çıktı boru değişti herşeyi yıkıyorum biraz kolaylıyım hemen okuycam
Tmm canım çok sağol halledemezsem yazarım 100 tane okudum sabahta şimdi tencere tava ne varsa baştan yıkıyorum pis su değdi diye kolaylıyım hemen okurumTamam canım kolay gelsin dediğim gibi okuyamayan arkadaşların yerine okuyabilirim
Canım ben 28 eşim 36 yaşındaÇok üzüldüm canım aile terapistlerine gidebilirsiniz sen ve eşin kaç yaşında?
Çektirdim canım tüpler açık herhangi bi sıkıntı yokmuş çok şükür cektireli nerdeyse 1 yıl olacak hattaCanım hsg çekildin mi hiç?
Anladım canım. Üzülme yine sabırlı ol inşAllah vakti geldiğinde olacak bol bol dua edelimÇektirdim canım tüpler açık herhangi bi sıkıntı yokmuş çok şükür cektireli nerdeyse 1 yıl olacak hatta
Canım yeni listeyi yayınlar mısınTamam canım kolay gelsin dediğim gibi okuyamayan arkadaşların yerine okuyabilirim
İnşallah canım Rabbim çok bekletmeden hepimize versin hayırlısıylaAnladım canım. Üzülme yine sabırlı ol inşAllah vakti geldiğinde olacak bol bol dua edelim
Canım sen Melike için okudun mu?Canım yeni listeyi yayınlar mısın
Evet canım okudum yazdım gözden kaçtı sanırım
Geriye dönük baktım da evet canım gözümden kaçmışEvet canım okudum yazdım gözden kaçtı sanırım
Canım benim çok sağol Allah razı olsun tedavi oldum hiç bir sorun yok ne bende nede eşimde ama olmuyor hani bi sorun olsa derim tedavisi var olurum ama sebepsiz olmaması çok kötü Allahım herkese nasip etsin hayırlı evlat bizlere de inşallah senin neden olmadı
Tüpler açılmıyor mu? Bazıları HSG de bile açılıyoranladım kuzum hayırlısıyla tam vaktinde gelir inşallah.
benim tüplerim tıkalı canım. sen baktırdın mı tüplerine ? rahim filimi çekiliyorsun
benim tüp bebekten başka çarem yok
Tüpler açılmıyor mu? Bazıları HSG de bile açılıyor
Kuzum Allah yardımcın olsun inşAllah ameliyat çok başarılı ve kolayca geçer sonra da bebiş geliryok canım 2 kere çekildim bende sıvı birikmesi var ilk önce ameliyat olmam gerekiyor felan
Kuzum Allah yardımcın olsun inşAllah ameliyat çok başarılı ve kolayca geçer sonra da bebiş gelir
Pazartesi günkü arkadaşa okudu mu?sera44
O Orkidem
M Minikbirmucizemeselesi
Aomine Daiki nin arkadaşı
B Beto2012
siz kaldınız kızlar, okuyamayana ben yardımcı olabilirim.Milyaay en son pazartesi girmiş foruma
Anladım kuzum hakkında hayırlısı olsun Rabbim bekletmesin inşallahCanım doktora ilk gittiğim de prolaktin yüksek dedi ilaç verdi bi kaç ay kullandım sonra doktorumu değiştim o doktordan yüksek değil ilaç kullanmana gerek yok dedi yumurtalarım da çatladı ama olmadı bu defa da olmamasına bi engel var diye düşündü bende yarın randevu aldım iyi bi doktor varmış ona gidecem bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?