- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #3.741
Niye olacak iş değilmiş canım terminalden taksiyle gidersiniz en kötü. Bursa hemen öğrenilecek bir şehir bence yok yere sınavını yakmaArabamız bozuldu sınav bursada eşim otobüse binmeyi hiç sevmez zaten otobüsle olcak iş değil bursayı bilmiyoruz hiç
Arabamız bozuldu sınav bursada eşim otobüse binmeyi hiç sevmez zaten otobüsle olcak iş değil bursayı bilmiyoruz hiç
Sen nerden biliyorsunzaten çalşmamıştın diyelimm
Eşim uğraşmaz ki öyleNiye olacak iş değilmiş canım terminalden taksiyle gidersiniz en kötü. Bursa hemen öğrenilecek bir şehir bence yok yere sınavını yakma
Sen nerden biliyorsun
Bak işte kafam ne kadar gidik yaasen söledin ya gebeliği kafaya taktığın için çalışamadım dedin ya
Senin yerine ben okudum. Bugünkü listeden çıkardım ama geldiğinde eklerim mantığıyla. Şimdi bugün Sevda arkadaşımıza okuyoruz yarın öğlene kadarKızlar geçmişi okuyamadım 3 gündür netim yoktu kusura bakmayın geçemedim okuyamadım başladınız mı ne zaman başladınız bilmiyorum isterseniz baştan başlayıp okurum isterseniz sonraki listede olurum tekrar kusura bakmayın ya
Olsun sen ilkten hepsine oku canım 3. Kisideyiz zaten şimdiKızlar geçmişi okuyamadım 3 gündür netim yoktu kusura bakmayın geçemedim okuyamadım başladınız mı ne zaman başladınız bilmiyorum isterseniz baştan başlayıp okurum isterseniz sonraki listede olurum tekrar kusura bakmayın ya
Tamam canım o zaman başlıyım okumayaSenin yerine ben okudum. Bugünkü listeden çıkardım ama geldiğinde eklerim mantığıyla. Şimdi bugün Sevda arkadaşımıza okuyoruz yarın öğlene kadar
Bu arada allah razı olsun benim yerime de okumuşsun hakkını helal et canım benimSenin yerine ben okudum. Bugünkü listeden çıkardım ama geldiğinde eklerim mantığıyla. Şimdi bugün Sevda arkadaşımıza okuyoruz yarın öğlene kadar
Önemli değil canım tahmin etmiştim netinin bittiğiniBu arada allah razı olsun benim yerime de okumuşsun hakkını helal et canım benim
Ben ilkine çok üzülüyorum hala daha zaten geçmeyecek bir aci bu ama gerçi bunu da takıyorum ya birşey olursa ya yine sağlıklı olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa...
İlkini ne zaman kaybettin canım?Ben ilkine çok üzülüyorum hala daha zaten geçmeyecek bir aci bu ama gerçi bunu da takıyorum ya birşey olursa ya yine sağlıklı olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa...
Kafam hiç birşey almıyor zaten çok halsizim kafam kalkmıyor heryerim ağrıyor sanki hep yatasım var
Noldu zor mu geldi kız
Ahhahhaa ya hayır alışmışım sana iyi oluyoduNoldu zor mu geldi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?