3çocukla boşanan arkadaşlar

Ailemin tutumunu bildiği için aramış onlara yetiştirmiş. Boşanacağız diye. Tabi aylar sürdüğünü söylememiş 1kere oldu demiş. Dedim önemi var mı ha 1gece ha 5ay. Annem diyor gelelim ailesiyle hep beraber çözelim. Dedim çözecek bişe yok ailelerin. Gelseniz de toplansanızda kararım net sadece saygı bekliyorum dedim

Ailenden hiçbirşey saklama. Bu yükü tek başına taşıma. Ailesi gelirse de '' Ben yapsam oğlunuza yuvanı yıkma der miydiniz? '' de, kapat ağızlarını savuştur.

Bu arada ailemden beklediğm tepkiydi bu

Ailem affet der ve baskı yapar muhtemelen o yüzden boşama bitene kadar bahsetmeyi düşünmüyorum
Bence bahsedin ailenize tek başınıza bu yükün altına girmeyin .Onlarda destek olurlar öyle düşünmeyin. Eskindenmiş o affetmek şimdi insanlar daha bilinçli ,farkında her şeyin.

Ailenden hiçbirşey saklama. Bu yükü tek başına taşıma. Ailesi gelirse de '' Ben yapsam oğlunuza yuvanı yıkma der miydiniz? '' de, kapat ağızlarını savuştur.
Ben tepkilerini bildiğim için boşamma sonrası anlatcaktım. Çünkü üzerimde daha fazla psikolojik şiddet uygulayacaklar. Çocuklar içim diye. Ailemede dedim çocuklarımın ruh sağlığı için boşanıyorum.

Bence bahsedin ailenize tek başınıza bu yükün altına girmeyin .Onlarda destek olurlar öyle düşünmeyin. Eskindenmiş o affetmek şimdi insanlar daha bilinçli ,farkında her şeyin.
Ailem beklediğim tepkiyi verdi. Pazartrdi geleceğiz diyolar

Ailesi geldi önce biz senden memnunuz boşanmayın falan dediler dedim benim için bitti benim affedemeyeceğim kadar zor geldi yaptığı. Yüzüne bakmaya tahammülğm kalmadı dedim. İkna etmeye çalıştılar baktılar olmuyor. Çocukları biz almadan gitmeyiz bizde çocuklar babada kalır diye zırvaladılar. Dedim artık biz diyr bişe yok ki sizin adetlerinize göre harket edeyim. Benğm adetlerime göre çocuklarını da aldatan bi adama çocuk vermem dedim. Kaynanam çirkefleşti almaya kalktı çocugu çekeledi dedim acım zaten taze dahada yormadan gidin yoksa polis çağracağım. Oğlumda dedi bi daha gelip annemi ağlatmayın diye. Yavrum 1saattir sarılıp bırakmadı. Yeni uyudu yatırdım herseyşn fazlasıyla farkında

Biz senden memnunuz mu? Ay onlar kimmiş?

Daha oda bişey mi başımda kv kp yokmuş evde bi adamı idare edememiş mi derler diyor. Düşündükce deli oluyorum
Buyursun alsınlar sümüklü oğluşlarını. Karşıdan sevmekle olmuyor, gazını da çeksinler, nasıl oluyormuş anlarlar.

Buyursun alsınlar sümüklü oğluşlarını. Karşıdan sevmekle olmuyor, gazını da çeksinler, nasıl oluyormuş anlarlar.
Erkektir yapar mantığı oldukca gazı falan çok gelmez bunlara. Diyor benim oğlumun işi var parası var evlenir sen boşandığınla kalırsın dedim işte serbest artık istediği gibi yaşasın diye boşanıyorum. Gurursuz olarak kalmaktansa boşanmış kadın olarak devam ederim hayatıma dedim.

Amann bırak, kocakarılarla dert yarışına girilmez. Sorsan o neler çekmiştir, seninki de dert midir? Şımarık prenses seni hıh. '' Misss gibi malları alacam, çocuk nafakası da alacam oğluşundan, elinde kalanı bozdursun bozdursun harcasın. '' de, daha etkili olur.

Düşündükçe strese giriyorum daha çok geriliyırum onu da bıraktım düşünmeyi. Bugun düne göre daha iyiydim .yarında bugune göre daha iyi olacam. Onu desem çatlardı orta yerinden

Düşündükçe strese giriyorum daha çok geriliyırum onu da bıraktım düşünmeyi. Bugun düne göre daha iyiydim .yarında bugune göre daha iyi olacam. Onu desem çatlardı orta yerinden
Sen bırak kaynanayı, adı üstünde kaynana, el anası. Tabi ki oğlunu savunacak. Sen kendi ailene ayar yap, şunların önünde ağlamasınlar,'' Vıyy gızımızın yuvası yıkıldı, sizin oğlunuza bişii olmaz olan gızımıza oldu vıleyyyy vıleeeey.'' diye. Kuyruğu dik tutsunlar, iç ferahlığı vermesinler onlara.

Yok o kadarını demezler. Sadece onlar bi şams ver falan dediler dedim asla olmaz. Ben bu adama şans verip kendimi ezdirceksem beni niye okuttunuz dedim? Ben her türlü karnımı doyuracak birini bulurdum dedim. Sizin bir araya gelip benim yuvamı kurtarmayı düşündüğünüz insanlar bana bunları dediler. Siizn bu zihniyetle olan insanlarla oturup neyi konuşacaksınız. Dedim gelip bana destek olacaksanız oturup benle ağlayıp geçecek kızım diyecekseniz gelin dedim.

Bunun anası babası da yüzsüzmüş yahu. Hele anası.
Okurken yükseldim... K*çı kırık bir oğlu varya sanırsın Britanya prensi.
Ben bide yaşadım bunları ama umrumda değil artık onlar oturup kendi oğullarını pohpohlamaya devam etsinler yeter ki benden uzak olsun hepsi

Çıkıp onlarla yuvayı (!) kurtarmak için konuşmaya gelmeleri bile yeterdi, neyse ki onun da önünü almışsın. İçimin yağları eridi, 38 bedenim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…