İşte benimki de hamile demiş doğsun boşancam demiş. Benim 24.haftadan beri riskli gebeliğim vardı ki çok şükür 37.haftaya kadar bekledi. Ben bunu hamileyken öğrensem de bebeğim erken doğsaydı bi sürü sağlık sorunlarıyla mücadele verecekti belki kaybedebilirdim bile. Bunu da mı düşünemedi ona çok kızıyorum. Ben her ağrımda sızımda onum yanında yalvardım Allaha bişe olmasın diyeNe diyorsun; ayrı odalarda yattıklarına, boşanmak isteyip de kadının bırakmadığına, çocuklar için katlandığına inanan bile var.
Bilmiyolar ki öğrendiğimiz an biz atıyoruz o adamları çöplüğe :)Aaa aramaz mi,simdi diziler oyle ya!!
Utanmaz metresler bir de agiz dalasina giriyor piskin piskin,kendilerince guzelguzel konusuyorlar adamin karisiyla.
Sadakatsiz de oyle,kardeslerim dizisinde de,ve daha izlemedigim hangilerinde.
Erkekte paylasilamamanin engin hazzinin doruklarinda
Cöp herifler çöplüğe
Artık biliyor.Bilmiyolar ki öğrendiğimiz an biz atıyoruz o adamları çöplüğe :)
Çok şükürArtık biliyor.
Evet tüm sorun üçüncü çocukta zaten. Ema'dan yine müthiş çıkarımlar.Bir erkeğe 3 çocuk doğurmamak gerekir 2 yeterlidir
Maymun iştahlılıkla alakası var onun, her erkek koşa koşa hamile karısını aldatmaya gitmiyor.Hamillikte erkek cinsellik yaşayamıyor istediği gibi sekteye uğradığı için aldatmalar yoğun oluyor, diyelim
Hımmm.Hamillikte erkek cinsellik yaşayamıyor istediği gibi sekteye uğradığı için aldatmalar yoğun oluyor, diyelim
O zaman kadınlarımız iyi analiz edip 3 çocuğu ona göre doğuracak yada aldalıtıp boşanacak bütün yükü kadın çekecek erkekte o kadından diğer kadına arkasından koşacak paraları onlarla yiyecek uçkurunu sahip çıkamadığı içinMaymun iştahlılıkla alakası var onun, her erkek koşa koşa hamile karısını aldatmaya gitmiyor.
kocayı boşarsında çocuktan boşanamazsın onun sorumluluğu çok ağırHımmm.
E hiç çocuk yapmayalım o zaman. Biricik kocalarımızın cinsel hayatları sekteye uğramasın hiçbir türlü. Aldatırlar mazallah.
Hamilelikte cinsel ilişkiyi yaşayamayan bi tek erkekler mi. Az kendilerini tutsunlar bi zahmet. Karakter meselesi bu çocuk sayısıyla alakası yokHamillikte erkek cinsellik yaşayamıyor istediği gibi sekteye uğradığı için aldatmalar yoğun oluyor, diyelim
Sex hormonu kadınıkine benzemiyorHamilelikte cinsel ilişkiyi yaşayamayan bi tek erkekler mi. Az kendilerini tutsunlar bi zahmet. Karakter meselesi bu çocuk sayısıyla alakası yok
Ben boşandıktan sonra istediğini yapsın çocuklarımın nafakasını versşn istediği gibi yesin parasını. İyi günde kötü günde diye söz veriyoruz. Ben çocuk doğurmasam da başka bi hastalıktan dolayı cinsel ilişki yasayamaz olsam o zamanda aldatırO zaman kadınlarımız iyi analiz edip 3 çocuğu ona göre doğuracak yada aldalıtıp boşanacak bütün yükü kadın çekecek erkekte o kadından diğer kadına arkasından koşacak paraları onlarla yiyecek uçkurunu sahip çıkamadığı için
Hormonal farklılık var evet. Ben böyle bir duruma sebep olduğunu düşünmüyorum. . Bence Eril toplum tarafından Sosyal kandırmaca. Cinsellik ihtiyacı her iki cinsiyet için bence aynı.Sex hormonu kadınıkine benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?