3çocukla boşanan arkadaşlar

Tabi ki dik durmalıyım çocuklarım için. Burda içimin yangınından bahsetmiyorum bile. Çok seviyorum gece boyu ağladım ama bunu anlatmanın bi anlamı yok şu an.Bu konu da herkesin acısını yaşama şekli farklıdır. Ben böyle yaşıyorum acımı.
Daha yeni doğum yapmışsın cnm benimde bebeğim iki aylık keşke yasatmasaydi bunları zaten bebekle uğraşması zor bir de bunlar girmiş araya Allah yardımcın olsun
Sağol canım üstelik 3 bebek var bende diğerleri de büyük değil ki
Allah korusun hpv korunarak da bulaşıyor. İnşallah bir şey yoktur.
İnşallah tek duam o suan için

31yaşımdayım. Öğretmenim. Su an izindeyim zaten
Bende 31 yasındayım, öğretmenim.... bende bu subatta aldatıldığımı öğrendim. Martta bosandım..
2 çocuğum var.. (4yasında kızım, 5aylık oğlum...)

Yavrularımız sağlıklı olsun, onlarla sağlıkla imtihan olmayalım gerisi telafi oluyor...
Her türlü halloluyor.

Umarım en az hasarla atlatırsın bu durumu çok üzüldüm ama inanıyorum dimdik çıkacaksın bu işten

Amin inşallah senin kızın nasıl etkilendi peki

Umarım en az hasarla atlatırsın bu durumu çok üzüldüm ama inanıyorum dimdik çıkacaksın bu işten
İnsallah bi an önce kurtulurum

Dün evin bi kaç eksiğini söylemiştim markete gidecekti bu olayı öğrendim gidemedi. Bugun onları bırakmış kapıya. Güya beni düşünüyor.

Ayyy tam yorum yapacaktım sizi gördüm ciddi mi bu ya ? Gidecek başkasıyla yaşayacak geri dönecek boynuna sarılacağım oldu paşam bu arada bounty bunlar 1 saatte bile halledilebilen şeyler boşanmaya karar verince internet avukat dolu arar 5 dk konuşursun pedagog da aynı yarım saat yorumlara bakarsın çevreye soruşturursun e bir gidip denemek kalır bir şey böldükleri de yok sadece diyor ki böyle isteyeceğim

"Evet rezilliğimin zirvesi bu. Gelse yemin ederim yine çok mutlu olurum. Ne var bu adamda demeyin. Çok albenili bir adam değil ama bir kere yanmışım geçmiyor. Tek avantajı parası. Ama ayrıyken de, evliyken de, boşansak da zaten bir şey esirgemez. Yani bu da gözümü boyayacak bir unsur değil, kendi gelirim de güzel. Ahh erkekler gibi olsaydık keşke biz de."

Boyle yazmis gecmis bir konuda. Erkekler gibi olmaya gerek yok kendine saygisi olan durusu ozguveni olan kadinlar gibi de olabilirsiniz bakiniz konu sahibi

Amin inşallah senin kızın nasıl etkilendi peki

İnsallah bi an önce kurtulurum
Benim kzıım babasına düşkün değildi...
Olsa da olur olmasa da olur modunda idi..bir de bizim süreç zaten çok sancılı geçti 7aylık bi psikolojik baskı uyguladı bana meğer halt yemis beni suclayıp eski hatalarımı önüme sürüp bunları unutamıyorum ondan ayrılacağım diurodu bende hatalarımı telafi etmeye çalışıyordm derken derken aileler filanda işin içine girince beyefendi iyice eline yüzüne bulastırmıs. O süreçte işte çok gidip geldi(annesinde kalıyordu) eve ve kzıım o varken benim ne kdr üzüldüğümü bana yaptığı bağırma vs seklinde sıkıntıyı görüyordu...
O gidince rahatlamıs gbi oldu çcouk.
Ben çok şükür bu skeilde kızım üzerindeki etkiyi hafifletmiş oldum.
Kzıımla da birebir konustum net bir dille ikimizin karsılıklı aldığı bi karardı pek anlasamıyorudk filan artık herkes kendi evinde yasayacak vb diye..
Kızm haftasonları görüşüyor dısarıda, ona bile gönülsüz gidiyor ama ben asla babasını kötülemedim. Sadece biz anlasamıyrouz dedm defalarca. Net bir dille çocuğa kendisiyle alakalı olmadığını anlatmak gerekiyor. Çünkü kendilerini suclu hissediyorlarmıs.

Bir de benim şöyle bir avantajım oldu benim kzıım mizaç gereği çok olgun, akıllı bir çocuk.
Ben kendim ona durumu izah etmek istedikçe o bana zaten söyle idi böyle idi biliyorum ikiniz biraz fazla tartısıyordunuz hatırlıyorum diye kendisi anlatıyordu. Oyunlarında takip ettim bir de durumu... (Bebekleri genelde bosanmıs ve daha mutlu oluyordu o süre de..)
Çocuk o süreçte resmen duruma alışmış... (Süreç olmus yani...)
Çok şükür şimdilik sıkıntı yok.

Bundan sonraki zamanlarımız daha da iyi olur inşaallah

Ben elimden geleni yaptım henüz profesyonel bir yardıma gerek kalmadı.. Olursa da hiç çekinmeden alırız..

Son düzenleme:
Dün evin bi kaç eksiğini söylemiştim markete gidecekti bu olayı öğrendim gidemedi. Bugun onları bırakmış kapıya. Güya beni düşünüyor.
Ay bir de böyle anlayıslı çok ahlaklı çok evine düşkün bla bla bla moduna giriyorlar ya vallahi kendimi bela okumamak için zor tutuyorum su ahmaklara......!!!

Namus bi tek kadınlarda mı var. Erkeklerde yok mu namus. Biz nasıl koruyosak onlarda kendi nefislerini koruması lazım. Erkek kadın diye bi durum yok karakterli ve karaktersiz diye bi durum var.
Benim ikiside çok düşkünler babalarına. Oğlum sabahtan beri bugun haftasonuydu babam nerde dedi kaç kere. Sonra baktım oyalamakla geçmiyor. Dedim artık baban gelmicek. Biz farklı evlerde yaşıyacaz baban düzenini kursun İstediğin zaman onunlada kalabilirsin dedim. İstiyosan şimdi gelsin biraz dışarda vakit geçirin ama bu eve giremez artık dedim. Çok mu üzdü seni dedi kuzum
Ay bir de böyle anlayıslı çok ahlaklı çok evine düşkün bla bla bla moduna giriyorlar ya vallahi kendimi bela okumamak için zor tutuyorum su ahmaklara......!!!
Benim için bi tek yaptığı alışverişti zaten. Ona da her marketin uygulaması var zaten gerek yok ona hiç.

Ciddi maalesef konu sahibi bir de diyor ki oğlum genç ve güzel cici anneye giderse bunu kaldıramam onların parası tatlı gelir vs vs ben bunları okuduğum gün ciddi sok olmustum okumuş kültürlü bir kadın bile böyle düşünüyorsa bizim ülkemizde diğerlerini çok da şey etmemek lazım

Bir de şöyle düşünüyor olabilir. 3 tane küçük çocuk var, bir tanesi daha bebek ne yapsam da mecbur affedecek.
Beklesin onu daha çok. Asıl ben hamileyken erken doğum riskim varken her gün çocuklarıma yetişeyim karnımda yavruma bişe olmasın diye dua derken bunu yaptığı için asla affetmeyeceğim

İkisi de uzakta maalesef. Bende aileme uzağım burda 2yakın arkadaşımdan başka kimsem yok
Anladim canim .. en kotu ihtimal anneniz gelmezmi bosanma dan sonra yada sizin oraya taşınma ihtimaliniz varmi? Bu arada suan calismiyorsunuzdur. Nafaka odeyebilecek durumdami sizede? Gurur yapmayin bence sonucta bebeginiz var tabiiki calisamazsiniz ve bu duruma dusuren sizi o.

Benim için bi tek yaptığı alışverişti zaten. Ona da her marketin uygulaması var zaten gerek yok ona hiç.
Benimki de öyle idi... Biz de saflık nedir bu sünepeleri koca ve baba yapmaya layık görüyoruz. Bunlar böyle tabiri caizse kuduruyor..

Doğum iznindeyim devlette olduğum için maaş yönünden sıkıntım yok. Doğum iznim bitene kadar eve yatılı bi bakıcı alacağım. Hem yemek falan yardımcı olur hemde ben işe başlayınca çocuklara da bakar. Ailemin yanına dönemem. Annemde gelemez uzun süre. Arada bi gelip gider ancak

Tmm canim ne guzel bi yolun bi imkanin var en azından. Insallah cok iyi bir kadin bulursunuz.

Tmm canim ne guzel bi yolun bi imkanin var en azından. Insallah cok iyi bir kadin bulursunuz.
Çok şükür mesleğim var. Bide iyi bi kadın bulursam işim kolay olur. Sabah arkadaşlara yazdım araştırıyprum hafta içi görüşmeye çağıracağım bulduğum kişileri.

Ay konu linki verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…