3kalp..

aybige_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
39
0
16
Bursa
bu satırları yazarken içimden bişeyler koyuyor.. yarimi birkez daha kaybediyor ondan bi adım daha uzaklaşıyorum belkide.. ağlarak yazıyorum bu satırları onun benden haberi olmadan..

ben birini çok sevdim.. herşeye herkese ragmen mesefalere ragmen..

3yıl sevgi olduk.. o farklı bi şehirdeydi.. öğrenciydi, ailesnden ayrı yaşıyordu.... eline geçtiği üç kuruş parayla yanıma gelir elindende hiç hediyesi eksik olmazdı..

kalbimi benimde bundan hiç şüphe etmedim.. içimde sakladığı kocaman sevgisi vardı.. sana hepsini göstersem dayanamazsın derdi.. evlencektik.. evimiz kırmızı siyah beyaz olacaktı.. beraber aldıgımız kırmızı kahvaltı takımıyla bir bütün olacaktı belkide..

öğrenciydi.. okulun bitmesine 1 yıl vardı.. okuluda uzayacaktı.. doğru dürüst düğün bile olmaycaktı belkide.. ben ondan hiç beklentim olmadı.. o buraya geldinde hesabı ödemek için uçak biletleri almak için binbir türlü bahaneler bulurdum..

hastaydı.. bana şizofrim dedi.. hernekadar sonra bunu inkar etsede.. ben hasta oldugunu bildiğim halde gitmedim.. bu onun tercihi deildi çünkü.. bende ona sırtımı dönemezdim.. herzamankine inat daha sıkı tuttum ellerinden.. daha çok sevgimi hissetsin istedim..

son yılımız zehir olmuştu artık.. herzamankinden çok bana karışmaya başladı.. bi erkekle konuşursam bile kızardı.. kpss hazırlanıyordum.. ona vakit ayır madım die kızardı.. oyda iyi puan alsam ikimizin geleceği kurtulcaktı.. hiçbir arkaşımla görüşmez olmuştum.. aile ziyaretlerine bile gitmem yasaktı.. biri beni görür begenir başımıza dert almayalım derdi..

sınavdan sonra nişanlancaktık.. hatta nişan yüzüğü bile göndermişti netten. senn parmaklarına bu çok yakışır demişti..

sınava 1 ay kala ayrıldık.. ne sınava konsatre oldum nede onun acısını yaşayabildim..
hiç unutmam bigün camiye gittim. saatler nasıl ağladım.. gelen giden üzme kızım kendini ALLAH a elini aç demişlerdi.. kısmet işte.. bigün onun için camide ağlamakta varmış..

çok küçük basit bişeyden dolayı ayrıldık. ben yine barışırız diyordum. hata etmişti hatasını anlasın istemiştim.. bana sokak kızı gibi davranmaya başlamıştı:S erkeklere kur yaptıgımı söyledi bi gün.. bende bunun üzerine ayrıldım..
öyle biri deildim.. ilk erkek arkaşımdı.. güzel bakımlı biriydim ama ben insanlara kur yapcak kadarda düşmemiştim.. iş yerinde bile sessiz sedasız gidip gelirdim.. en son patronum bu çok hanımefendi çok saygılı biri kendi kardeşimemi istesem demişti..

ayrıldık.. ben hep bi ses bi nefes bekledim ondan.. iş yerinin telefonu çalardı.. beni istedikleri için bağlarlardı telefonu.. ama telefondaki ses konuşmazdı.. bilirdim oydu.. sonradanda itiraf etti.. arayan o kişiler oymuş diye..

babam kötü bir insan benm.. döver bizi.. maaşımıda alır.. annemide aldatır.. ama ben bunları hiç sevgilime anlatmadım.. babamı kötü bilmesin ilerde yüzüme vurmasın diye.. başımı koydugum ilk omuz onunkiydi.. onun sıcakcık göğsü benim huzurdu..

aradan 5 ay geçti.. ne o aradı ne ben.. ameliyat oldugunu duydum bi hışımla aradım.. kalbim acımıştı ama o bana tekrar hakaret etti.. git istemiyorum seni dedi. midemi bulandıyosun dedi..
o hayatımda olmadıgı hergn için ben blogumuza onu nekdar çoks evdiği nekdar üzüldüğümü yazdım.. ama şifrsi olmadıgı için hiç okumamış megerse

çevreme arkadaşlarıma diyemedim.. bizi parmakla gösterirlerdi.. bize ayrılıgı dostum arkadaşlarım yakıştıramadı.. ama o bize ayrılıgı yakıştır..

bigün msj attım. bacagın nasıl oldu dedim.. yine tersledi beni.. evlendem bigün zülürmüsün dedim.. üzülmem umrumda olmazsın dedi.. tam sana yakışcak bi durum dedi.. mutlu ol benden uzak ol dedi..

bende bana gelen görücülere tamam dedim.. tam görücü deil.. çocuk aradı eger istersen dedi.. 1hafta 10gündür o çocukla konuşuyorum. çocukla uzaktan akraba.. bni eskiden beri severmiş.gelen diğer görücülere yok dediğim için buda açılamamış bana..
herkes o çocuk için çok iyi biri der.. bende okdar tanıyorum kimseye kadar bir saygısızlıgı görmedim..

dün msj attı nasılsın dedi bana şok oldum. bende hemen bacagın nasıl dedim..cuma günü bi ameliyt daha olcagını söyledi.. yine kızdı yine hakret etti bana.. bende ailemin başkasına söz verdiğini söyledim.. yine hakret etti. utanıyormuş benden ben nasıl bir insanmışım. ibreti alem için beni asmak lazımmış
bende annem gibi olmamak için dedim.. yazdım babamın durumuda ben öyle birimiyim dedi.. sna bakarken içim erirdi hayat dururdu dedi.. beni sevdiğini söyledi.. kalbim acıyor işte.. şuan işteyim.. ağlıyorum bir yandanda yazıyorum. bogazım hiç bukadar acımamıştı.. napsam bilemedim.. o beni sevse yanımda olurdu nerde o okdar vakit.. ben ona dönersem annem istemez biliyorum.. annem istese bile ben güvenebilcekmiyim

Son düzenleme:
başka birine söz vermiş olman utanılacak bişey değil..
kusura bakma da adam olsaymış evlenseymişsiniz..

ayrıca emin ol sende annenin durumuna düşerdin..şimdiden hakaret yağdıran, küçük düşüren bir adam söz konusu..
kendini kesinlikle suçlu hissetme bence arkadaşım..

eskiden benimde biri vardı nasıl dua ederdim evlensek diye..
rabbime şükür iyiki olmamış diyorum hep..
eşimle çok mutluyum

canım benım nası için yanıyo nası üzülüyosun bılıyorum mantıgına ragmen kalbın ona dön dıyo şimdi ama yapma mantıgını kullan yüz göz olmussun bı kere sana bu sözlerı söyleyen bırıyle herseyı sil bastan yasayamassın bı ınsan sevdıgıne ne olursa olsun bu sözlerı sözlememelı ve onun sana olan sevgısını de büyütme gözunde seven insan kıyamaz yapmaz böyle.. artık onunla irtibat kurma.. yenı sözlunle konus içinden gelmeyen şeylerı sölemek zorunda degılsın ona acele etmeden bıraz konus ailenınde onayladıgı bı ınsanmış iyi biriymiş işi gücü herseysı ıyımış bütün bunların dışında için ısınırsa onunla baslarsın yoksa eskı sevgılıne dönmenı bende dısardan mantık gözüyle bakan bı ınsan olarak ıstemem...

bencede yüzgöz olmuş çok doğru..bu satten sonra hiçbirşey düzelmez..
evlilikten ağzı yanan bayanlar hep "sevgisi yerin dibine batsın keşke evlenmeseydm" diyor..
burda çok okuyoruz..sevgi yetmiyormuş demekki

bencede yüzgöz olmuş çok doğru..bu satten sonra hiçbirşey düzelmez..
evlilikten ağzı yanan bayanlar hep "sevgisi yerin dibine batsın keşke evlenmeseydm" diyor..
burda çok okuyoruz..sevgi yetmiyormuş demekki

bende sevgi yetmiyor die düşündüm ayrıldım.. hayatımda verdiğim en doğru karardı bu benim için..
kalbim sızlıyor işte..
onu severken baskasıyla evlenebilirmiyim.. buda kötü bi durum deilmi

kalbim acıyo. ben bunları haketmedimki heruğraştım mutlu olalım die..
ama inadı kibiri gurubu..
beni sevgi halde senden neferet ediyorum dedi..

iyi biri derler.. uzaktanda akraba huyusunu suyunu ailesinide biliosun.. bu yüzden konuşmamı istedi annem ablarım. bende onla konuştukça sevdiğim çocugu daha çok hatırlar oldum.. içim daha çok yanmaya başladı

3 kalp baslikli konu oldugu icin hep ücüncü kisiyi aradim yazi da
Bence onu unutmak icin baskasiyla deneme ki zaten basarili olmicaksin cünkü hala acisini derinlerde yasiyorsun seviyorsun hemde acimasiz birini..
O uzak akraban olan cocugada yazik olmicagini bile bile ümit veriyorsun acinin ne oldugunu bildigin halde baskasinada kendi acini dindirmek icin aci yasatma daha kötü olursun..
Simdi o cocukla deneyip olmadigini görünce eskidekinin dahada vazgecilmez olcagini sancaksin oysaki öyle degil onu artik ulasilmaz gördügün icin aklinda kalcak bir süre..

Ne kendini üz sana iftira durmadan atan degmez birini icin, nede baskasini üz öyle degmez biri icin..

Nezaman onu unutursan ozaman baskasiyla bir birliktelige basla,.

emin ol herkes buna benzer şeyler yasamıstır ve herkeste bazı izler kalmıştır bende evlenmeden önce bırını sevmıştım bızde dünyanın en büyük aşkını yasadıgımızı düşündük senın gıbı aılem ıstemedı 2 yıl zırıl zırıl agladım camılerde seher vakıtlerınde namazda aksam sabah ne duysam ne görsem herseyde onu buluyodum her sarkı bizimdi çok agladım allahım nolur benı ona onu bana yaz dıye çok dua ettım:) aılemın yüzünden aglaya aglaha ayrıldık seve seve.. kesınlıkle olmazdı.. sonra bı gün onun nişanlandıgını duydum çektıgım acıları allah bılır bomboş bi kış ve yaz gecırdım azar azar eksıltırım içimden diyodum ve o sıra aılem benı biriyle tanıstırmak istedı yıne aynı senın gibi ailesı ıyıydı çocuk çok ıyı huyluymus işi gücü, okumuş tamam dedım görüştüm ve eşime aşık oldum hemde o da sevgımıymış dıyorum şimdi eşimden ayrılsam abartısız ölürüm, dünyam yıkılır allahım büyük konusturmasın.. kımseyı sevmedıgım gıbı sevıyorum gerıdekı herseyde boş hissiz bırer anı şimdi.. sonra aşk bitmiyo tabı ama bıraz gerı planda kalıyo ve tarıfsız bı huzur baslıyo herkes bnm gıbımı bilmıyorum ama eşimin verdıgı huzurla şefkatle sevgıyle sonra askla eşime bagımlı oldum..unutulmaz sanma bıtmez sanma kalbın yerınde duruyo sevılmeye layık ve senı sevecek ınsan bitmedi.. karakter lazım insana herseyden önce senı üzecek gün gıbı ortada bu hepimız ve sen bunu göre göre ona dönemessın huy degışmıyo.. ve ailenı asla karsına alma onların fırsatını da kimseye verme..
allah kıymet bilenlere eş etsın senı allah yardımcın olsun...

haklısın üç kalplik bi durum yok:S
onu unutmak için başkasıyla denemiyorum aslında.. çocuk iyi biri.. en azından herkes öyle söylüyor.. ben çocuga ilk dedim zaten. birbirimizi tanımamız lazım sana şuan evet demiyorum dedim.. çocuga haksızlık ettimi düşünmedim hiç.. çünkü eger bu olursa ben zan altında kalırım.. saolsın bu bakış açısından baktırdın bana..

ben napcam bilemedim.. onu çok seviyorum ama yanlış biri biliyorum.. ama mutlu olurum belki diyorum ama bu bi ihtimal işte..
yeni tanıştıgım akrabımıda zamanla sevebilceğime inanıyorum.. ne olur bilemem tabi

peki sen evlendiğinde hala eskini seviyormuydun?
ben şuan onu seviyorum.. hatalaraına ragmen.. ama hayatımı onla birleştircek kadar deil:S çnkü babamdan çektim eşimden çekmek istemiyorum.. oda beni seviyor biliyorum. ama karşılıklı saygımızı kaybettik bizi..

başkasını severken evlenirsem mutlu olurmuyum? ama zamanla onu sevcegimede inanıyorum

Denemede herzaman fayda vardir belkide kismetinir kaderiniz bu son kisidir.. yani demek istedigim kiskandirma durumlarina girmeyin.. asil ozaman size daha büyük iftiralar atar vede karsidakide bunu anlarsa hayal kirikligi yasar vede her iki taraftan kaybetmis olursunuz..

Evet insan istedigi insani secemiyor malesef ama düsüncelerini degistirebiliyor.. Birdaha ararsa ona karsi bir sevgi beslemediginizi söyleyin seviyorsa korkup önlem alcaktir vede yaptigi
hareketlerden vazgececektir. Sizi kazanmaya baslar uslanmasi icin ne cevap verin nede ilgi nasilsin diye sorup ilgilendiginizi hissetmemesini saglayin.

yok yok öyle bir kişiliğim yok.. onu kıskandırma gibi.. ortak bir arkaşımınız vardı. onlada görüşmüyorum ve tanışdı şehir dışına.. benden haber anlamaz yani..

o kaza geçirdi bacagında platin var.. herşeyini bidataraf bırakıyorum.. hiç arayıp sormam.. ama bacagını düşününce kahroluyorum.. şuan bacak yazdım diyede kötü oldum.. onu o halde görmek öyle acıki.. insaş bunuda atlatcam zamanla..

sormak istediğim şu başkasına karşı sevgi beslerken başkasını sevebilirmiyim.. mutsuz olmam dımı:S

hastaydı.. bana şizofrim dedi.. hernekadar sonra bunu inkar etsede.. ben hasta oldugunu bildiğim halde gitmedim.. bu onun tercihi deildi çünkü.. bende ona sırtımı dönemezdim.. herzamankine inat daha sıkı tuttum ellerinden.. daha çok sevgimi hissetsin istedim..

yanlış anlama sakın ama bir şey sormak istiyorum eski erkek arkadaşının bu dengesiz davranışları,tutarsızlığı acaba yukarda yazmışın ya şizofren hastası diye onla alakalı bir şey mi ki:26:

çünkü benim de tanıdığım bi arkadaşım vardı babası şizofrendi onda da başlangıcı vardı sanırım ve hareketleri gittikçe tuhaflaşmıştı . kıskançlıklar ,iftira falan durduk yere ya ondan aklıma bu geldi. yaşadığın zor bir durum . üzüldüm senin adına canım benim :2:

Bence onu severken başkasıyla evlenmeyin zira bu yuvaya mutsuzluktan başka bir şey getirmez.

Şuan tanımaya çalıştığınız çocukla görüşmeye devam edin, belki bakarsınız onun yanındayken mutlu olmaya başlarsınız.

Diğer ilişkiniz laçkalaşmış artık, öyle ilişki mi olur? Umarım çabuk atlatırsınız bu durumu.

bilmemm belkide ondandır.. çok iyi olurdu ama bazen okdar çok gereksizde parlardıki:S

bu akrabam olan çocukla görüşürmeye devam edersem ilerde ısınmadım die ayrılamam malesef:S öyle uygun olmaz.. sanırım akrabamlada iletişimimi gesicem:S hiç başlamadan bitsin oda

dün uyumadım düşündüm durdum.. karşındaki mal dedim.. anlamıo seni dedim.. mesajlarımı okudum. öyle güzel öyle açıklayı yazmışımki.. ama o hep yarama basmış.. özledim demişim umursamamış:S kalbi acıyo biliorum ama olmayınca olmuyor demek

Bence baskasini severken baskasini aklindan bile gecirme, insan kendini öyle ugrasta zorla vazgeciyormus gibi hissediyor, o eskideki kisi insana daha vazgecilmez geliyor ondan akisina birak kendini vazgecmeliymissiniz hemen unutmaliymis gibi hissetme psikolojikmen karsindaki sana kolay biri gibi geliyor. Yani zamanla sevebilirsin bende saniyordumki o kisiyi asla unutamicam baskasi olmicak ama ALLAH'tan düsündügüm gibi olmadi birden bire duygularin degisiyor baskasina yönelebiliyorsun vede eskideki artik umrunda olmuyor tabi oda pisman oluyor

3. bi kişi mi ayırdı acaba dedim.herneyse.
size neden hakaret ediyor ki.seven kişi neden hakaret eder, saygı olmayan bi ilişkide sevginin ne işi vardır diye düşünürüm hep.
seven insan bunları yapmaz-yapamaz...şuan üzülüyorsun ama ileride şükrediceksin...sadece zaman ağırdır.onun tutarsız hareketleri var gördüğümüz üzere.şimdi bi şekilde affettin döndün diyelim.sonra bu davranışları göstermeyeceği ne malum.sen de demişsin güvenebilir miyim diye?
güvenilir mi hiç? bu durumda...hastalıklı bir ilişki nereye kadar dayanır? gittiği yere kadr dayanır evet ama sonrası daha ağırdır, ızdıraplıdır....

bende sevgi yetmiyor die düşündüm ayrıldım.. hayatımda verdiğim en doğru karardı bu benim için..
kalbim sızlıyor işte..
onu severken baskasıyla evlenebilirmiyim.. buda kötü bi durum deilmi

evet kötü elbette..
acele etme o zaman..o kişiyede birbirimizi tanımak istediğini belirt..
acele etmezsen mantığını kullanablirsin..

bence geçirsin..alışmaya çalışssın..kendini zorlamadan
daha kolay atlatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…