3'lü test-down sendromu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke bende bi anlayabilsem... ama bişey yoktur bence canını sıkma biz napalım 1/42 ve beklemedeyim benim bildiğim 1/250 nin altı riskli onun için hiç canını sıkma ,üzülme...

merhaba arkadaşlar kızıma hamileyken ikili test yaptırdım normal çıktı hakikaten de bebeğim sağlıklı şekilde doğdu 1/1500. ama doktorum şunu söyledi. bu senin yaşında kadınlarda 1500 kişide bir kişide çıkıyor demek oluyor. yalnız senin başına gelirse 1500müş 1milyonmuş umurunda olmaz senin bebeğini bulmuştur dedi. yani bakın benimki normal olmasına rağmen rakamlara takılmamak gerektiğini vurursa okadar kişi arasından da vurabileceğini ama normal olduğunu söyledi. demek istediğim kimse üzülmesin şimdi yine hamileyim bakalım şimdi ne olacak?

cnm bnm 1:136 çıktı 3 test banada amniyosentez dedi ben 4 tarama yaptırıp ayrıntılı ultrasonu bekliycem sorun çıkarsa harmony diye bir test var kolundan kan alıp amerikaya gönderiyorlar bebeğin dna sı falan araştırılıyor %99 kesin sonuç zaten zamanla amniyosentezin yerine geçecekmiş biraz pahalı ama ben ondan yaptırcam 1600 tl cnm bende mahfoluyorum ama sabır ve dua cnm
ama ayrıntılı ultrasona iyi bir perinatoog baksın kadın doğuma baktırma cnm

Bu testlere hic inanmiyorum yaptirmicamda zaten bence kafaya takma sakat diyorlar doen send diyorlar cok saglikli bebekler doguyor cok sahit oldum uzme kendiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…