bu nasıl bir uslüp ya lütfen düzgün akıl verin yargılamayın insanları. dört duvar arasını kimse bilemez bu kadar kalp kırmayın!
Geçmiş olsunEvet malesef
baya baya yargılamışsınız yazdıklarınızda ki uslüba bakar mısınız? akıl verirken kalp kırıyorsunuz! üzülmesin diye siz daha çok üzüyorsunuz yapmayın! insanlar çare aramak için konu açıyor ama sizin gibi kötü düşünceli insanlar pat diye klavyeden rahat rahat yazıyor. konu sahibi ne diyecek size kadın çare arıyor. her konuya bu uslüple karışmayın.!Kimi yargılamışım?Konu sahibi bir daha üzülmesin diye olanı söylüyorum. Konuyu düzgünce okuyun adam çocuğu istemedi kaynanasıyla aldır dediler paraları yok asgari ücretli ikisi de. Kaynanasının dizlerine kapandı konu sahibi.Ev kredisi var. Bu sebeplerle mantıklı olanı yazıyorum bir şey dediğim yok konu sahibi de bir şey demedi. Her lafa karışmayın.
Malesef kendimi toparlayamıyorum istemsiz olarak sürekli ağlıyorum rabbim beni affetsin cok isteyenlerin kucağını doldursun allahımGeçmiş olsun
Bundan böyle o çok bilmiş kocanız prezervatifle korunsun yoksa yine böyle olacak olanda size olacak.
Yorumunuz için cok teşekkür ediyorum Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbaya baya yargılamışsınız yazdıklarınızda ki uslüba bakar mısınız? akıl verirken kalp kırıyorsunuz! üzülmesin diye siz daha çok üzüyorsunuz yapmayın! insanlar çare aramak için konu açıyor ama sizin gibi kötü düşünceli insanlar pat diye klavyeden rahat rahat yazıyor. konu sahibi ne diyecek size kadın çare arıyor. her konuya bu uslüple karışmayın.!
Öyle yapıyorum canım cok teşekür ederim dinleniyorum evet kaynanamın yüzünü görmek istemediğim için anneme geldim o bana gözü gibi bakıyorGeçmiş olsun ben üzüldüm.
Bundan sonra hayırlısı olur insallah bari dinlenip kendinize dikkat edin.bu süreçte
Doktor ağrı kesici falan verdiyse ilac onlari aksatmadan kullanın.Öyle yapıyorum canım cok teşekür ederim dinleniyorum evet kaynanamın yüzünü görmek istemediğim için anneme geldim o bana gözü gibi bakıyor
Evet verdi canım antibiyotik ağrı kesici vitamin verdi ben tekrardan ne zaman sprail taktırabilirim cift korumalı yöntem yapıcaz artıkın ama içimden gelmiyor artık ilişkiye girmek bileDoktor ağrı kesici falan verdiyse ilac onlari aksatmadan kullanın.
Evet cok iyi anliyorum haklısın . BenEvet verdi canım antibiyotik ağrı kesici vitamin verdi ben tekrardan ne zaman sprail taktırabilirim cift korumalı yöntem yapıcaz artıkın ama içimden gelmiyor artık ilişkiye girmek bile
Anladım canım sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet cok iyi anliyorum haklısın . Ben
spiral hic taktirmadigim icin bilemiyorum. Onu bilgisi olan arkadaslar söyler. Biz cocuk dusunmuyorken evliligin ilk 2 senesi esim prezervatif takp korundu. Cocugu bu yil dusunup gecen yaz korunmayi biraktik .Suan hamileyim zaten ilk bebeğim. bu ilk cocuktan sonra esim yine prezervatif takacak oyle korunmayi dusunuyor.
Sağol tesekkür ederim.Anladım canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tekrardan ne zaman sprail taktırabilirim
Aldırdık canım bebeği cok üzgünümYaşamınız boyunca aldırmasaydık şu yasında olacaktı...Yaşasaydı böyle olacaktı..Kızmıydı acaba erkekmıydı? Demeyecekseniz..Hıc olmamıs farz edip hayata devam edecekseniz ...
Bunun vicdan azabını şimdiden çekiyorsunuz bundan sonraki süreçte ruhunuz bu durumu kaldıramayıp psikiyatrilerde dolanacağınıza kopartın ipleri doğuruyorum deyin geçin derim...
O ruhsal bunalımı belli ki kocanız çekmeyecek..Kendinizi düşünün..Beden sizin doğurcam dediğiniz an biter...İnceldiği yerden kopartın S.S kabul edecek..
Bence konunuzu yorumlara kapatılmasını isteyin yorumlar yaranıza tuz basa bilir.Bir süre kendinizi dinleyin.Bazılarına kolay gele bilir ama bir anne için kolay olamaz bence.Tekrardan geçmiş olsun Allah günah yazmasın.Malesef kendimi toparlayamıyorum istemsiz olarak sürekli ağlıyorum rabbim beni affetsin cok isteyenlerin kucağını doldursun allahım
Amin canım inş rabbim görüyor benim ne kadar cok acı cektiğimi ne kadar cok üzüldüğümü kaynanama günahı yazılsın kadının şekeri yükseldi ben gebe kaldığım için yüzü gözü şiştiBence konunuzu yorumlara kapatılmasını isteyin yorumlar yaranıza tuz basa bilir.Bir süre kendinizi dinleyin.Bazılarına kolay gele bilir ama bir anne için kolay olamaz bence.Tekrardan geçmiş olsun Allah günah yazmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?