Dogurdunuzda mutlu bir hava olmayacak ve maalesef bunun gerginligi o bebek buyurken hep olacak. Bunu düşünerek karar verin. Sinir krizi geçireceginiz bir durum yok.3ncüye hamileyim ama eşim bebeği istemiyor bakmayız diye vr ben 3 gündür perişan oldum ağlamaktan gözlerim şişti artıkın kayınvalidem 2cocuğumq baktı yardım etti ama buna bakmam dedi toplarım eşyalarımı giderim ne yaparsanız yapın dedi ben 3 cocuğu bakabilirmiyim bilmiyorum biri 7 diğeri 4 yaşında kafam allak bullak sinir krizleri geçiriyorum iyi değilim
3ncüye hamileyim ama eşim bebeği istemiyor bakmayız diye vr ben 3 gündür perişan oldum ağlamaktan gözlerim şişti artıkın kayınvalidem 2cocuğumq baktı yardım etti ama buna bakmam dedi toplarım eşyalarımı giderim ne yaparsanız yapın dedi ben 3 cocuğu bakabilirmiyim bilmiyorum biri 7 diğeri 4 yaşında kafam allak bullak sinir krizleri geçiriyorum iyi değilim
Ben çalışıyorum ev aldık kredi ödüyoruz borcumuz varInsanlarin 90% kendi cocuklarina bakiyorlar. Siz niye bakamiyorsunuz?
Ben çalışıyorum ev aldık kredi ödüyoruz borcumuz var
Spraille hamile kaldımKesin korunurken hamlie kalmışsınızdır sormamıza gerek yok.
Spraille hamile kaldım zaten bende anlamadımÇok afedersiniz ama madem istemiyordunuz eşiniz de şeyine sahip çıkacaktı, siz de gerekli önlemi alacaktınız.
Biliyoruz evet spraille hamile kaldım cünküDegisik
Korunma nedir biliyormusunuz?
Sinir krizi eşimin tepkilerine veriyorum ben cok istiyorum doğurmak bu günah ya girmemek Rabbım vermiş vardır bi bildiği diyorum mecburuz bakamayız diyorDogurdunuzda mutlu bir hava olmayacak ve maalesef bunun gerginligi o bebek buyurken hep olacak. Bunu düşünerek karar verin. Sinir krizi geçireceginiz bir durum yok.
Oğlum zaten 7 yaşında okula gidiyor kızı kreşe versem zaten olmaz bebeği doprurusam zaten işten cıkmam lazım ağır bi işte çalışıyorumAnladim.
Kreşe verme şansiniz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?