4.5 G internet düşmanı :.(

4.5 G den memlunmusunuz?

• Evet

OY: 4 21,1%
  • Hayır

OY: 15 78,9%

• Ankete Katılan
    19
bende geçiş yapmak için sadece mesaj attım. telefonumda 4 g ye uyumluydu. o özelliği açtım o kadar. ekstra para falan ödemiyorum. var olan internet paketimden gidiyor. siz özel olarak 4.5 g ye uyumlu internet paketi mi satın aldınız?
Yok anam bacım :KK1:
Bildiğin internetimiz yok mu daha erken bitiyo işte su gibi akıp gidiyor :KK12::KK12:

Kız firmaların oyunu mu bilmiyorum 3 G aşırı yavaş
Bir yere tıkla uyu uyan anca açılmış oluyo :KK56:
Abarttım belki ama gerçekten eskiden daha yavaş:KK47:
Sizin yaşadığınız/kullandığınız yer ile alakalı bir durum bu. 3G yavaş değil çünkü, bir telefon için gayet normal. Telefondan telefona o internetin hızı da değişiyor evet ama sizdeki aynı telefon eskiden hızlı şimdi yavaş ise muhtemelen kullandığınız/yaşadığınız yerdeki baz istasyonu ya da oradaki yoğunluk, çekim gücüyle falan alakalıdır bu.

Yetmiyor mesele o :mapus:
Ne yapıyorsunuz mesela genel olarak paketten kullanınca, ona göre bir çözüm önerisi sunabilirim. En çok ne için kullanıyorsunuz, whatsapp çok kullanıyor musunuz, açık mı unutuyorsunuz, çok mb tüketen bir tarayıcı kullanıyor da olabilirsiniz ya da takıldığınız siteler fazla yiyordur. Genel olarak ne yapıyorsunuz?

Sizin yaşadığınız/kullandığınız yer ile alakalı bir durum bu. 3G yavaş değil çünkü, bir telefon için gayet normal. Telefondan telefona o internetin hızı da değişiyor evet ama sizdeki aynı telefon eskiden hızlı şimdi yavaş ise muhtemelen kullandığınız/yaşadığınız yerdeki baz istasyonu ya da oradaki yoğunluk, çekim gücüyle falan alakalıdır bu.
İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum:kızgın:
Telefonum son model :ruh::KK57:

Ne yapıyorsunuz mesela genel olarak paketten kullanınca, ona göre bir çözüm önerisi sunabilirim. En çok ne için kullanıyorsunuz, whatsapp çok kullanıyor musunuz, açık mı unutuyorsunuz, çok mb tüketen bir tarayıcı kullanıyor da olabilirsiniz ya da takıldığınız siteler fazla yiyordur. Genel olarak ne yapıyorsunuz?
Valla canm ben genelde kkya giriyorum. bir iki şey bakmak için tarif falan için Google. Bazende eşimle falan oda whatsaap walla başka bişi yapmiyom:cry:

ben hala farkı anlayamayanlardanım..
hız aynı hız bana göre..
sadece dışarı çıktığımda açtığım için bana yetiyor..
Aynen bende anlayamadım. Üstelik öncedende iyi sayılırdı şimdi mükemmelse bana ne farkı olduki. Whatsup gene aynı mesela:-)

Valla canm ben genelde kkya giriyorum. bir iki şey bakmak için tarif falan için Google. Bazende eşimle falan oda whatsaap walla başka bişi yapmiyom:cry:
Telefonunuzda birşeyler arka planda açık kalıp interneti tüketiyor olabilir. Bi telefoncuya danışın olmazsa.

Back
X