- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ayy sinirden kendimi etiketledimAynen ama bir konuşun bilgi alın 3 g ye geçmek için

Ay yok bende modelden degisiklik oluyo galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sinirden kendimi etiketledimAynen ama bir konuşun bilgi alın 3 g ye geçmek için
Ayy sinirden kendimi etiketledim
Ay yok bende modelden degisiklik oluyo galiba![]()
Evet ben öyle yaptım ama modelden modele değişiyormuş sanırım o özellikİstersen telefon ayarlarından geri cekebilirsin 3g geri
Samsung Galaxy a7 kuzum san zahmet çok iyi oluş bi yandan kızla eşimle uğrasiommodeli yazın netten bulayım ayarlarını isterseniz
Evet ben öyle yaptım ama modelden modele değişiyormuş sanırım o özellik
Hemen bakıyorumSamsung Galaxy a7 kuzum san zahmet çok iyi oluş bi yandan kızla eşimle uğrasiom![]()
Geçtim aşırı yavaştı geri açtım 4.5 G yi.. :-(Aynen ama bir konuşun bilgi alın 3 g ye geçmek için
AyarlarSamsung Galaxy a7 kuzum san zahmet çok iyi oluş bi yandan kızla eşimle uğrasiom![]()
TeşekkürlerBenim ki samsung Note 4 ayarları söyliyim
Ayarlar •mobil ağlar •şebeke modu
Onu bilmiyordum canim
Valla benm çok iyi hatta 4.5 g yi denemek için gönderilen hediye interneti bile 3G ile bitirdimGeçtim aşırı yavaştı geri açtım 4.5 G yi.. :-(
Teşekkürler![]()
Canm çok saol bir bakım hemen cevap yazamazsam girince yazarım kzuum. Kız uyandı benim ok. Çok teşekkür ettim canmAyarlar
Diğer ağlar
Mobil ağlar
Şebeke seçimi Şeklindeymiş sizinkisi![]()
Tamam Can'ım benim telefon farklı ama çok arkadaşa yardım olur yazdığınNe demek canim yalnız bi bilgi eksik kaldı
Wcdma/gsm en son bu isaretlenecek
Rica ederim tatlı meleği benim için bir defa öperseniz ödeşiriz8
Canm çok saol bir bakım hemen cevap yazamazsam girince yazarım kzuum. Kız uyandı benim ok. Çok teşekkür ettim canm![]()
AynenGeçiş yapmadim ama çoğu kişi memnun degil ..