4 5 haftalık gebe olanlar ?

Bn duydum canim gecen hafta carsamba kanamam olmustu doktor oyuzden vajinal bakmasi gerekti o sayede duyduk kalp atislarini bu hafta persembe de kontrolum var allah nasip ederse
Lekelenme şeklinde mi olmuştu canım ? Geçmiş olsun demek ki mühim bişey değilmiş olabiliyormus forumda çok okudum dönem dönem kanaması olanlari.Kalp atışlarını duymuşsun ya Minigin önemli olan o. Bende cumartesi gideceğim ozaman randevum var inşallah bende duyarım.

H Hinctugba L Lilyum15 kızlar kalp atışlarını duydunuz mu bebislerinizin merak ettim.Benim bu hafta randevum var belki siz gitmissinizdir sormak istedim.

Cnm benim 6.haftanın başında kalp atışını duymadık.biraz karamsarim inş bişi olmaz.bu çarşamba 7.haftaya girdik ama randevum haftaya saliya. Yani 7.haftanın son günü. İnş duyarimm

Cnm benim 6.haftanın başında kalp atışını duymadık.biraz karamsarim inş bişi olmaz.bu çarşamba 7.haftaya girdik ama randevum haftaya saliya. Yani 7.haftanın son günü. İnş duyarimm

6. Haftanın başı erken ama canım kalp atışı için içini ferah tut kesin duyulsun diye haftaya salı günü çağırmıştır doktor.Bende cumartesi günü gidicem bakalım inşallah bı sorun yoktur ve duyarız.

Kızlar bende alttan görebildi doktor bebeği karından göremedi niye boyle çok takıyorum kafama

Kizlar merhaba bende yeni öğrendim 4+5 günlük programa göre ne zaman doktora gitmem gerekiyor sizce ?

Slm kizlar bebisleriniz hayirli ugurlu olsun ben gecen ay kurtaj oldum ekimin 19 unda ve kasimin 21inde hc adet gormeden tekrar hamile oldugumu ogrendim ama sorum su bthcg 10.17 cikti acaba kac haftaligim dusuk olurmu yine die cok korkuyorum acil doktoru yeni gebelik baslangici dedi kadin doguma pazartesi gidecegim yardimci olursaniz cok sevinirim bnm gibi degeri düsük olan varmi

Benimde 4 hafta 3 günlük benimde sağ kasığimda ağrı,bel ağrım,idrara çok cıkma ve yorgunluk belirtileri var.yarın ilk defa doktora gideceğim

Benim en son adet başalngıçımn25 ekimdi 24 kasımda kan testi yaptırdım.70.8 cıktı.çok mu düşük normal mi
Gayet normal önemli olan 2 gün sonra vereceğin test, eğer 2 katına çıkarsa iyi bişey denebilir. Şu durumda kimse değerin düşük diyemez canım gayet normal 40 felan çıkan var

Kızlar bulantı için ne yapıyosunuz 7.haftadayım ben aşırı bulantı var ilaç felan kâr etmiyor. Sürekli kusma - bulantı - iştahsızlık çekiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. Geçenlerde acile gittim 2 torba serum taktılar ama sürekli sürekli gitmek istemiyorum

Ya o bulantının çaresini bende bulamadım. Tuzlu çubuk kraker galeta vs ye diyorlar kalkar kalkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…