Teşekkür ederim ilk gebeliğim bişey olacak diye çok korkuyorum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsınNormal Cnm ilerleyen zamanlarda geçiçektir bebek yerleşio
Bn duydum canim gecen hafta carsamba kanamam olmustu doktor oyuzden vajinal bakmasi gerekti o sayede duyduk kalp atislarini bu hafta persembe de kontrolum var allah nasip ederse
Lekelenme şeklinde mi olmuştu canım ? Geçmiş olsun demek ki mühim bişey değilmiş olabiliyormus forumda çok okudum dönem dönem kanaması olanlari.Kalp atışlarını duymuşsun ya Minigin önemli olan o. Bende cumartesi gideceğim ozaman randevum var inşallah bende duyarım.Bn duydum canim gecen hafta carsamba kanamam olmustu doktor oyuzden vajinal bakmasi gerekti o sayede duyduk kalp atislarini bu hafta persembe de kontrolum var allah nasip ederse
Selam canim.Ben 4+1haftalik hqmileyim.Benim dun lekelenmem oldu.Ama bu gun yok bi sey.Sende kac haftalikken oldu lekelenme?Bende progestan kullaniyorum.Ve cok korkuyorum.Ben kullanıyorum lekelenmem oldu diye vermiştiii. Ama kesinlikle kullan ihmal etme
Cnm benim 6.haftanın başında kalp atışını duymadık.biraz karamsarim inş bişi olmaz.bu çarşamba 7.haftaya girdik ama randevum haftaya saliya. Yani 7.haftanın son günü. İnş duyarimm
Gayet normal önemli olan 2 gün sonra vereceğin test, eğer 2 katına çıkarsa iyi bişey denebilir. Şu durumda kimse değerin düşük diyemez canım gayet normal 40 felan çıkan varBenim en son adet başalngıçımn25 ekimdi 24 kasımda kan testi yaptırdım.70.8 cıktı.çok mu düşük normal mi
Benimde senin gibiydi gayet notmal dedi doktor hatta 2 3 gündür ağrım yok korkuyorum bişey mi oldu diyeBenimde 4 hafta 3 günlük benimde sağ kasığimda ağrı,bel ağrım,idrara çok cıkma ve yorgunluk belirtileri var.yarın ilk defa doktora gideceğim
2 gün sonra tekrar kan verip bakktman gerek 2 katı oluyorsa sıkıntı Yok demektir ;-) Durumdan haberdar et banaBenim en son adet başalngıçımn25 ekimdi 24 kasımda kan testi yaptırdım.70.8 cıktı.çok mu düşük normal mi
Ya o bulantının çaresini bende bulamadım. Tuzlu çubuk kraker galeta vs ye diyorlar kalkar kalkmazKızlar bulantı için ne yapıyosunuz 7.haftadayım ben aşırı bulantı var ilaç felan kâr etmiyor. Sürekli kusma - bulantı - iştahsızlık çekiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. Geçenlerde acile gittim 2 torba serum taktılar ama sürekli sürekli gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?