Öncelikle cevap yazıp beni rahatlattığın için Allah razı olsun. Amin amin İnşallah her şey yolunda ilerler . Bilsem içer miydim aah ah.. 2 tane içtim gerçi çok az ama inşallah Rabbim korumuştur da bize bağışlar sağlıklı şekilde. Çok teşekkür ederim.Daha önce bu forum da hamileyken tarlusal içenleri görmüştüm ama doktorları bebeğe zararı yok demişti.Canini sıkma bosyere bişey olmamıştır canım keseyi de gormussunuz stres yapma.10 gün sonra hayırlı haberler alırsın inşallah canım.
Normal. 15 gün sonra. Görünür kese belki 15 güne bile kalmazMerhaba bende 4+1 im, kese görünmedi ama değerim 216 çıktı normal mi kızlar?
Endişe etme canım normal. Çok yorma kendiniii.Kızlar Mrb bende 5+3 haftalık hamileyim biraz önce kasıklarım ve belim ağrıdı Doktorum Cumartesi çağırdı kese görmeye ama ben çok endişeliyim normalmidir özellikle bişey yaptığım zaman oluyor çok korkuyorum
Ya inşallah çok heyecan ve korku karışık duygular içerisindeyim... Allahım bu korkuyu benden gider, karnım ağrıyor normalde kabızlık sorunum vardı yani şimdi ilave gaz eklendi normal mi bu. Gebeliğim 4+2 oldu yani adetim 2 gün geçtiNormal. 15 gün sonra. Görünür kese belki 15 güne bile kalmaz
Korkma korkma bak bende gaz sorunu vardı suan hafifledi ama Hale’n var karnım agrıo ara ara bunlar normal korkma Allah’ın izniyle göreceksin keseni ben kesemi gördüm inşallah Cumartesi günü kalp atışınıza duyarımmm rabbim nasip eder inşAllah cümlemize :-* dua dua dua bol bol dua et kalbini ferah tutYa inşallah çok heyecan ve korku karışık duygular içerisindeyim... Allahım bu korkuyu benden gider, karnım ağrıyor normalde kabızlık sorunum vardı yani şimdi ilave gaz eklendi normal mi bu. Gebeliğim 4+2 oldu yani adetim 2 gün geçti
Cnm benim dun gece kanamam oldu bu sbhta erkenden doktora gttik cok sukur duyduk kalp atisiniKızlar kalp atışını Duydunuzmu duyan varmı ???
Oy inŞAllah bende duyarım bu cumartesi. Doktor kontrlm var . Rabbim. Dogurmamızı nasip etsin. ? Kanaman için ne dediler ?Cnm benim dun gece kanamam oldu bu sbhta erkenden doktora gttik cok sukur duyduk kalp atisini
Dusuk riskin var ama kesede ve bebekte hic bi sknti yok dedi sdce dinlen kendini yorma dedi o kdr duyarsin sejin bebis bnmkinden dha buyuk sen yakinda cinsiyetini ogrencen :)Oy inŞAllah bende duyarım bu cumartesi. Doktor kontrlm var . Rabbim. Dogurmamızı nasip etsin. ? Kanaman için ne dediler ?
3 4 hafta olabilirKızlar merhaba bende yeni gebeyim hcg değerim 621 çıkmış ne kadarlık hamileyim yardım eder misiniz lütfen
Çok heyecanlıyımDusuk riskin var ama kesede ve bebekte hic bi sknti yok dedi sdce dinlen kendini yorma dedi o kdr duyarsin sejin bebis bnmkinden dha buyuk sen yakinda cinsiyetini ogrencen :)
Bulantı kusma hamilelikte tabini normal olabilen bişey dua et ki sadece bulantı var kusma olsaydı daha zorlanırdın ben mesela bulantı hiç yok yemek yendiğim gibi direk lavaboya koşuyorum çok kötü bişey bi kaç gündür biraz daha az zaman geçtikçe azalacak inşallahKızlar mide bulantıniz var mı ? Benim yemek yedikten sonra midem tuhaf oluyor ve bulanması başlıyor sanırım yediklerim sindirilene kadar bulanması devam ediyor kahvalti da boyle ne yersen yiyim yada içeyim böyle oluyor hiç kusmadim ama bulantı çok kotu. Sizde de böyle oluyor mu ?
Ben dün duydum tam 7 haftaya girmişiz. Kalp atımı 140 dı, 1 cm de boyu olmuş bir kaç gündür giremedim interneteKızlar kalp atışını Duydunuzmu duyan varmı ???
geçmiş olsun canım benim ya bir kaç gündür giremedim internete valla çok çok geçmiş olsun kendine dikkat etCnm benim dun gece kanamam oldu bu sbhta erkenden doktora gttik cok sukur duyduk kalp atisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?