- 5 Aralık 2017
- 151
- 117
- 33
- 34
Bende ayn 4+3 günlüğüm canım aranıza yeni katıldımMerhabalar kızlar ben 4Hafta 6 günlük gebeyim 5 haftaya giricem ne gibi şeyleriniz oldu belirtiniz ? Kasık agrılarınız varmı. :)
Canım doktora gittin mi bende ayan 4+3 oldum amaç doktora gitme konusunda kararsızım görebildin mi insallah bebeğiniBenimde 4 hafta 3 günlük benimde sağ kasığimda ağrı,bel ağrım,idrara çok cıkma ve yorgunluk belirtileri var.yarın ilk defa doktora gideceğim
Bu herkese göre değişir canım ama benim 3 gün kala falan oluyorduKızlar adettime 6 gün var kaç gündr karnımın aşağında çok kötü ağrı var adette kac gün kala sizde böyle bir ağrı oluyor
Benim son adet tarihim 28 ekim gecen hafta ici ogrendim kanda gebeliği hafta ici muayene olayim diyorum görür mu keseyi acaba?Dun gittim.gittiginde 5+0 keseti goremedi haftaya tekrar gidecegim.
23 ekim benim de cuma gördü keseyi 5+3 du ancak doktorun ultrason cihazı cok iyiydiBenim son adet tarihim 28 ekim gecen hafta ici ogrendim kanda gebeliği hafta ici muayene olayim diyorum görür mu keseyi acaba?
yeni kürtaj oldugunuz icin yumurtlama yani adet tarihiniz duzensizlesmistir belkiSlm kizlar bebisleriniz hayirli ugurlu olsun ben gecen ay kurtaj oldum ekimin 19 unda ve kasimin 21inde hc adet gormeden tekrar hamile oldugumu ogrendim ama sorum su bthcg 10.17 cikti acaba kac haftaligim dusuk olurmu yine die cok korkuyorum acil doktoru yeni gebelik baslangici dedi kadin doguma pazartesi gidecegim yardimci olursaniz cok sevinirim bnm gibi degeri düsük olan varmi
Bulantılarım aşırı arttı ve gece de 6 kere felan kusunca ben artık çok halsiz kaldım ve doktor yatış verdi 1 gün yarışta kaldım serum bağlandı, kendimi aç bırakmamam ve ayak - göbek bölgemi kesinlikle üşütmemem gerekiyormuş doktorum ilk bulantı hapı verdi fayda etmedi sonra değiştirdi zofer verdi onu kullanıyorum günde 1 kere 48₺ ye aldım. En azından sabah bulantı ile uyanmıyrum .. 2 gündür rahatım inşallah Bi daha olmaz kendimi çok kötü hissediyorum kusarken yavruma bişey olacak diye korkuyorum Henüz kalp atışını duyamadım 7+0 Ken baktı doktor çok gazın var göremiyorum dedi çarşamba günü gidicem 7+6 oluyor o zamann inşallah görebilir çok strese girdim bu kalp atışı yüzünden... Allah hepimize yardım etsinYa o bulantının çaresini bende bulamadım. Tuzlu çubuk kraker galeta vs ye diyorlar kalkar kalkmaz
Amin dikkat et ayaklarını üşütmeBulantılarım aşırı arttı ve gece de 6 kere felan kusunca ben artık çok halsiz kaldım ve doktor yatış verdi 1 gün yarışta kaldım serum bağlandı, kendimi aç bırakmamam ve ayak - göbek bölgemi kesinlikle üşütmemem gerekiyormuş doktorum ilk bulantı hapı verdi fayda etmedi sonra değiştirdi zofer verdi onu kullanıyorum günde 1 kere 48₺ ye aldım. En azından sabah bulantı ile uyanmıyrum .. 2 gündür rahatım inşallah Bi daha olmaz kendimi çok kötü hissediyorum kusarken yavruma bişey olacak diye korkuyorum Henüz kalp atışını duyamadım 7+0 Ken baktı doktor çok gazın var göremiyorum dedi çarşamba günü gidicem 7+6 oluyor o zamann inşallah görebilir çok strese girdim bu kalp atışı yüzünden... Allah hepimize yardım etsin
kesin ilgilidir diyemem ama ben ilk haftalar idrara sıkışık olunca karından görünür diye biliyordum ancak bem idrara sıkışık olmadan karindan göründü. kesin olmamakla birlikte ilgili olabilirCihazla alakası varmi ki
Ultrason cihazi nasil doktorun bilemiyorum carsamba muayene olucam 6 haftaya yakin olacak cocuk belkide görür.. sizin bulantilariniz basladi mi?23 ekim benim de cuma gördü keseyi 5+3 du ancak doktorun ultrason cihazı cok iyiydi
Kac haftalıkken baslamisti bulantilarinizBulantılarım aşırı arttı ve gece de 6 kere felan kusunca ben artık çok halsiz kaldım ve doktor yatış verdi 1 gün yarışta kaldım serum bağlandı, kendimi aç bırakmamam ve ayak - göbek bölgemi kesinlikle üşütmemem gerekiyormuş doktorum ilk bulantı hapı verdi fayda etmedi sonra değiştirdi zofer verdi onu kullanıyorum günde 1 kere 48₺ ye aldım. En azından sabah bulantı ile uyanmıyrum .. 2 gündür rahatım inşallah Bi daha olmaz kendimi çok kötü hissediyorum kusarken yavruma bişey olacak diye korkuyorum Henüz kalp atışını duyamadım 7+0 Ken baktı doktor çok gazın var göremiyorum dedi çarşamba günü gidicem 7+6 oluyor o zamann inşallah görebilir çok strese girdim bu kalp atışı yüzünden... Allah hepimize yardım etsin
4 5 haftalık bişey hcg değerine göre. Benim hcg 1777 çıkmıştıki 5 haftalıktı. Ama doktor detaylı söyler.Kizlar birsey sormak istiyorum bhcg baktirdim tekrar ilerleme nasıl die acilden dogum doktorum 1 ay raporluymus degerim 1881 cikti sizce kac haftalik gebeyim ekimin 19unda kurtaj olmustum nasil hesaplanicak acaba hic adet gormeden hamile kaldim
hayır baslamadi bulantilar hemen başlamayabilir ya da inşallah hiç olmayabilirUltrason cihazi nasil doktorun bilemiyorum carsamba muayene olucam 6 haftaya yakin olacak cocuk belkide görür.. sizin bulantilariniz basladi mi?
Ben suan 5+1 oldum ama geçen hafta kahvaltıdan sonra bir iki kez bulantım oldu geçti şimdi hiç YOk acaba normal mi yoksa herkesin bulanır mıKac haftalıkken baslamisti bulantilariniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?