4 5 haftalık gebe olanlar ?

Benimde 4 hafta 3 günlük benimde sağ kasığimda ağrı,bel ağrım,idrara çok cıkma ve yorgunluk belirtileri var.yarın ilk defa doktora gideceğim
Canım doktora gittin mi bende ayan 4+3 oldum amaç doktora gitme konusunda kararsızım görebildin mi insallah bebeğini

Kızlar adettime 6 gün var kaç gündr karnımın aşağında çok kötü ağrı var adette kac gün kala sizde böyle bir ağrı oluyor

yeni kürtaj oldugunuz icin yumurtlama yani adet tarihiniz duzensizlesmistir belki

Ya o bulantının çaresini bende bulamadım. Tuzlu çubuk kraker galeta vs ye diyorlar kalkar kalkmaz
Bulantılarım aşırı arttı ve gece de 6 kere felan kusunca ben artık çok halsiz kaldım ve doktor yatış verdi 1 gün yarışta kaldım serum bağlandı, kendimi aç bırakmamam ve ayak - göbek bölgemi kesinlikle üşütmemem gerekiyormuş doktorum ilk bulantı hapı verdi fayda etmedi sonra değiştirdi zofer verdi onu kullanıyorum günde 1 kere 48₺ ye aldım. En azından sabah bulantı ile uyanmıyrum .. 2 gündür rahatım inşallah Bi daha olmaz kendimi çok kötü hissediyorum kusarken yavruma bişey olacak diye korkuyorum Henüz kalp atışını duyamadım 7+0 Ken baktı doktor çok gazın var göremiyorum dedi çarşamba günü gidicem 7+6 oluyor o zamann inşallah görebilir çok strese girdim bu kalp atışı yüzünden... Allah hepimize yardım etsin

Amin dikkat et ayaklarını üşütme

Cihazla alakası varmi ki
kesin ilgilidir diyemem ama ben ilk haftalar idrara sıkışık olunca karından görünür diye biliyordum ancak bem idrara sıkışık olmadan karindan göründü. kesin olmamakla birlikte ilgili olabilir

Kac haftalıkken baslamisti bulantilariniz

Kizlar birsey sormak istiyorum bhcg baktirdim tekrar ilerleme nasıl die acilden dogum doktorum 1 ay raporluymus degerim 1881 cikti sizce kac haftalik gebeyim ekimin 19unda kurtaj olmustum nasil hesaplanicak acaba hic adet gormeden hamile kaldim

Kizlar birsey sormak istiyorum bhcg baktirdim tekrar ilerleme nasıl die acilden dogum doktorum 1 ay raporluymus degerim 1881 cikti sizce kac haftalik gebeyim ekimin 19unda kurtaj olmustum nasil hesaplanicak acaba hic adet gormeden hamile kaldim
4 5 haftalık bişey hcg değerine göre. Benim hcg 1777 çıkmıştıki 5 haftalıktı. Ama doktor detaylı söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…