4 5 haftalık gebe olanlar ?

Yarisiyoruz canim seninle o zmn ben su riskli donemlerimi atlatayim allahn izniyle diyetisyenle devam etmeyi planliyorum hamilelige
Gebeliklerimizde hemen hemen aynı seninle :) 1 gün oynuyor ya herşey bir yana yemeğe çare varda beni şu sigara olayı mafetti en çok zorlandığım o oldu hamilelikte

Diyetisyen desteği bencede gereklii. Gebelik şekeri olmuyor. Öyle olunca . Ben destek alıyordum hamile kalmadan önce kaldıktan sonrada devam ediyorum ve henüz daha kilo almadım .

Kızlar ben de hiç bi istek yok..acaba bende mi anormallik var..wc ye de normal gittgim gibi giriyorum .pek artış yok ..dusunmeye basladim. Zaten keseyede bakmadilardi

Kızlar herkese merhaba :) benim sat 23 eylül ben 28 ekimde tarlusal içtim 1 tane. Sonra 30 ekimde 1 tane daha içtim sökülmeyince. Meğersem hamileymişim 31 ekimde kan testinde 186 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar yaptırdım 480 çıkmıştı. Bgn de doktora gittim sat a göre uyumlu değil 4 haftalık görünüyor dedi. Sizce tarlusalın bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu çok korkuyorum keseyi de gördük ama 10 gün sonra yine gel kalp atımına bakalm dedi . Çok korkuyorum şimdi

Son düzenleme:
Bırakırız canım ben inanıyorum üzülme sakın Allah yardım eder destek oluruz hepimiz birbirimize
Insallah canim valla iciyorim ama her ictigimde kendimden nefret ediyorum o kdr dusukler yasadim cocugum olsun die varimi yogumu koydum ortaya ama bi su zikkimdan kurtulamadim insallah gunden gune bulantilarim çoğalırda kokusuna bile tahammul edemem

Teşekkür ederim canım aynen darısı senin başına belki sen hem kalp atımıni hem keseyi görürsün canım güzel haberler ver bize Çarşamba günü

Kızlar bende hamileliğimi öğrendiğim güne kadar kullanıyordum sigara öğrendiğim gün mecburen bıraktım içmedim.bir kaç gün acayip zorlandim eşim içerken filan benimde canım çekti ama bir kaç gün sonra rahatsiz etmeye bile başladı kokusu oyuzden sizde birakirsiniz muhtemelen en kısa surede.

Kızlar bişi sorcam size ya sizinde idrarınız çok geliyormu ? Ben 6 haftalık gebeyim. Çok idrarim geliyor. Kasıklarıma baskı yapıo. Sizede böyle oluyormu ? + beliniz agrıyormuuu

Bende idrardan yana sıkıntı çekenlerdenim gece çok fazla uyanıyorum maalesef gündüz de sık çıkıyorum ama normalmiş bir süre böyle oluyormuş sanırım.

Daha önce bu forum da hamileyken tarlusal içenleri görmüştüm ama doktorları bebeğe zararı yok demişti.Canini sıkma bosyere bişey olmamıştır canım keseyi de gormussunuz stres yapma.10 gün sonra hayırlı haberler alırsın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…