Bende 66 kaldı 68 olmuşum :))))Bnmde oyle valla varsin sissin 68 kiloyla hamile kaldim suan 70 olmusum :)
Yarisiyoruz canim seninle o zmn ben su riskli donemlerimi atlatayim allahn izniyle diyetisyenle devam etmeyi planliyorum hamileligeBende 66 kaldı 68 olmuşum :))))
Gebeliklerimizde hemen hemen aynı seninle :) 1 gün oynuyor ya herşey bir yana yemeğe çare varda beni şu sigara olayı mafetti en çok zorlandığım o oldu hamilelikteYarisiyoruz canim seninle o zmn ben su riskli donemlerimi atlatayim allahn izniyle diyetisyenle devam etmeyi planliyorum hamilelige
Aynen öyleHayır birde en acısı böyle kriz bir geliyor bir kaç lokmadan sonra insanın canı istemiyor
Suanda da kullanıyor musunGebeliklerimizde hemen hemen aynı seninle :) 1 gün oynuyor ya herşey bir yana yemeğe çare varda beni şu sigara olayı mafetti en çok zorlandığım o oldu hamilelikte
Ne gibi istek ? Kaç haftalıksınız ?Kızlar ben de hiç bi istek yok..acaba bende mi anormallik var..wc ye de normal gittgim gibi giriyorum .pek artış yok ..dusunmeye basladim. Zaten keseyede bakmadilardi
Ben yalan söylemeyi sevmem 1- 2 Onu da içmiyorum artık halledicem kendime inanıyorum çünkü midem bulanıyorSuanda da kullanıyor musun
Hm olabilir normal yani daha erken. :) mesela benimde miğdem felan bulanmıyor hiçbirşeyim yok sadece kaşıklarım agrıo idrarm çok geliyor. O kadar. Tatlı isteğimde 2 3 gündür var 6 +6günlüğüz
Bende iciyorum o yuzden sordum canim ama bnmde bulanmaya basliyor artik o yuzden mide bulantisindan sikayetci olmuyorumBen yalan söylemeyi sevmem 1- 2 Onu da içmiyorum artık halledicem kendime inanıyorum çünkü midem bulanıyor
Camim ayni gidiyoruz seninle herkesin ayni olmayablr kimisi 9 ay bisey hissetmiyor bu kotu biswy degl icin rahat olsun
Bırakırız canım ben inanıyorum üzülme sakın Allah yardım eder destek oluruz hepimiz birbirimizeBende iciyorum o yuzden sordum canim ama bnmde bulanmaya basliyor artik o yuzden mide bulantisindan sikayetci olmuyorum
Insallah canim valla iciyorim ama her ictigimde kendimden nefret ediyorum o kdr dusukler yasadim cocugum olsun die varimi yogumu koydum ortaya ama bi su zikkimdan kurtulamadim insallah gunden gune bulantilarim çoğalırda kokusuna bile tahammul edememBırakırız canım ben inanıyorum üzülme sakın Allah yardım eder destek oluruz hepimiz birbirimize
A Artemissha cnm ya hadi gözün aydın. Sen bari gorebildin. Senin adına çok sevindim. ...darısı haftaya çarşamba başıma inş. ...
İdrar soran arkadaş için de benim sadece ara ara kramp giriyor doktora dün watsaptan sordum .rahim büyüyor normal dedi bol su iç dedi...
Bu arada folik asit olarak inofolic Combim bitmişti bugün doktorumun dediği femamed aldım. Siz de folik asit kullanin
Insallah canim valla iciyorim ama her ictigimde kendimden nefret ediyorum o kdr dusukler yasadim cocugum olsun die varimi yogumu koydum ortaya ama bi su zikkimdan kurtulamadim insallah gunden gune bulantilarim çoğalırda kokusuna bile tahammul edemem
Kızlar bişi sorcam size ya sizinde idrarınız çok geliyormu ? Ben 6 haftalık gebeyim. Çok idrarim geliyor. Kasıklarıma baskı yapıo. Sizede böyle oluyormu ? + beliniz agrıyormuuu
Kızlar herkese merhaba :) benim sat 23 eylül ben 28 ekimde tarlusal içtim 1 tane. Sonra 30 ekimde 1 tane daha içtim sökülmeyince. Meğersem hamileymişim 31 ekimde kan testinde 186 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar yaptırdım 480 çıkmıştı. Bgn de doktora gittim sat a göre uyumlu değil 4 haftalık görünüyor dedi. Sizce tarlusalın bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu çok korkuyorumkeseyi de gördük ama 10 gün sonra yine gel kalp atımına bakalm dedi . Çok korkuyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?