4 5 haftalık gebe olanlar ?

Dün kan tahlili yaptırdım sonuca bakıcam birazdan bugün emin olacağım inşallah
Doktor ultrasonla bakalım dedi heyecan ve korkudan sonucu bekleyelim dedim

A Artemissha cnm öğrendim şimdi. 3928 mis..ama kese için doktor haftaya randevu verdi yani hemsiresi. ..doktor yogun bi de sanırım garantiye almak için hem kese hem kap atışı duymak için. Ben böyle düşündüm cnm

Iyi iste sen ikisini birden çıkarırsın aradan benimde ayin 15inde randevum kaldi 7 gun nasil gecicek blmiorum

Bence de mantıklı olmuş canım masallah değerin güzel baksa görünürdü büyük ihtimal ama hem kalp atışı hem kese birlikte goruceksin daha iyi olmuş canim.

Her insanda farklı oluyor belirtiler bende 6 haftalık hamileyim ve keseyi geçen Cumartesi gördüm. Ve gögüs uçlarımın agrısından başka bi belirtim yok belirti olucak diye bşey yok diyor doktor her insanın bünyesi farklı diyor saglıklı hamilelik dilerim herkezeee dua edelim birbirimizeeeee rabbim kucamıza almayı nasip etsin inşAllah

Benim son adet 8 Ekim. Çarsamba gunu kan verdim bhcg 3130 cıktı. Cmrtrsi dra gideceğim. 4 +3 haftalık yazıyor programda. Kese gözükür mü acaba? Birde bhcg degeri normal mi?
Keseyi karından göremez ama alttan muane ederse görür. . Degerinin 5 bin lerde olması gerek ben 6 haftalık ken yeni gördüm keseyi kalp atışı 15 gün sonra inşallah

Benim son adet 8 Ekim. Çarsamba gunu kan verdim bhcg 3130 cıktı. Cmrtrsi dra gideceğim. 4 +3 haftalık yazıyor programda. Kese gözükür mü acaba? Birde bhcg degeri normal mi?
Canim herkeste farkli olabiliyor benim ilk once alttan bakmisti bende 4+3de gittim keseyi gordu sonra da karından ultrasyonla bakti karindan da göründü artik alttan bakmaya gerek kalmadi dedi karindan devam edicez dedi ama kimisinin de 6 haftalik gorunuyor herkesin ayni olmayabliyor canim gec olsun temiz olsun insan sabirsizlaniyor hemencecik gorup duymak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…