- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
Benim 13 ekimdi son adet tarihim bugün baktırdım 425 çıktı hcg değerim.Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 9 ekim yarın kan tahlili yaptıracağım ama korkuyorum hcg niz kaç cikti baktirdinizmi
Masallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende görürüm bu hafta23 eylül son adet tarihim ve geçen Cumartesi gördüm keseyi
Ya maşallah değeriniz çok güzel bende iki gün önce baktrdm 50 çıktı son adet tarhm 5 ekimdi bugün tekrar kan verdim ve çok sancim varKızlar Mrb bugun değerim 3655 çıktı kese görünür mü artık ?
Seninki 13 ekimdi bu deger çıkmış benimki 5 ekimdi 50 çıktı tam korkmaya başladım artıkBenim 13 ekimdi son adet tarihim bugün baktırdım 425 çıktı hcg değerim.
Sonucunu öğrendinz mi inşallah hamilemisinizDün kan tahlili yaptırdım sonuca bakıcam birazdan bugün emin olacağım inşallah
Doktor ultrasonla bakalım dedi heyecan ve korkudan sonucu bekleyelim dedim
Iyi iste sen ikisini birden çıkarırsın aradan benimde ayin 15inde randevum kaldi 7 gun nasil gecicek blmiorumA Artemissha cnm öğrendim şimdi. 3928 mis..ama kese için doktor haftaya randevu verdi yani hemsiresi. ..doktor yogun bi de sanırım garantiye almak için hem kese hem kap atışı duymak için. Ben böyle düşündüm cnm
Evet hamileyim evde test yapmıştım pozitif ti ama inanamadım işte beş haftalıkmışSonucunu öğrendinz mi inşallah hamilemisiniz
A Artemissha cnm öğrendim şimdi. 3928 mis..ama kese için doktor haftaya randevu verdi yani hemsiresi. ..doktor yogun bi de sanırım garantiye almak için hem kese hem kap atışı duymak için. Ben böyle düşündüm cnm
Görürsün görürsün inşallahMasallah Allah tamamına erdirsin inşallah bende görürüm bu hafta
Keseyi karından göremez ama alttan muane ederse görür. . Degerinin 5 bin lerde olması gerek ben 6 haftalık ken yeni gördüm keseyi kalp atışı 15 gün sonra inşallahBenim son adet 8 Ekim. Çarsamba gunu kan verdim bhcg 3130 cıktı. Cmrtrsi dra gideceğim. 4 +3 haftalık yazıyor programda. Kese gözükür mü acaba? Birde bhcg degeri normal mi?
Canim herkeste farkli olabiliyor benim ilk once alttan bakmisti bende 4+3de gittim keseyi gordu sonra da karından ultrasyonla bakti karindan da göründü artik alttan bakmaya gerek kalmadi dedi karindan devam edicez dedi ama kimisinin de 6 haftalik gorunuyor herkesin ayni olmayabliyor canim gec olsun temiz olsun insan sabirsizlaniyor hemencecik gorup duymak istiyorBenim son adet 8 Ekim. Çarsamba gunu kan verdim bhcg 3130 cıktı. Cmrtrsi dra gideceğim. 4 +3 haftalık yazıyor programda. Kese gözükür mü acaba? Birde bhcg degeri normal mi?
Ben 4+3 de gordum canim keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?