4 5 haftalık gebe olanlar ?

Benim son adet 8 Ekim. Çarsamba gunu kan verdim bhcg 3130 cıktı. Cmrtrsi dra gideceğim. 4 +3 haftalık yazıyor programda. Kese gözükür mü acaba? Birde bhcg degeri normal mi?
Canım benimde son adet tarihim 13 ekimdi ve bugün kan değerim 1062 çıktı, kese için doktor bana 4 gün sonra gel dedi

Kızlar bugün randevum vardı keseyi gördük çok şükür size de haber vermek istedim. Bir daha ki kontrol kalp atışı için 15 gün sonra minikleri sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Allah en güzel dualar onlar için olsun.

Gozun aydin canim bnmde kaldi son 6 gun minnakimi gormeye :)

Teşekkür ederim canım şimdi sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz.Keseyi görmüştün zaten şimdi kalp atışlarıni da duyup heyecanını bizimle paylasirsin insallah
Insallah yaaa beklemek cok zor geliyor insana bazen gunler azalsin die bugunu saymazsak su kadar kaldi falan diyorum kendimi motive etmek icin :)

Kızlar bişi sorcam size ya sizinde idrarınız çok geliyormu ? Ben 6 haftalık gebeyim. Çok idrarim geliyor. Kasıklarıma baskı yapıo. Sizede böyle oluyormu ? + beliniz agrıyormuuu

Merhaba bizde pazartesi günü ilk defa hastaneye gittik 4 hafta 2 günlük dedi doktor 13 mm ilk kesemiz varmış normal mi Onu da bilmiyorum bu arada mide bulantım çok oluyor benim sabah kalktığım zamandan akşama kadar ara ara birde hafif hafif kasık agrım oluyor ve inanılmaz canım tatlı istiyor :))

A Artemissha cnm ya hadi gözün aydın. Sen bari gorebildin. Senin adına çok sevindim. ...darısı haftaya çarşamba başıma inş. ...
İdrar soran arkadaş için de benim sadece ara ara kramp giriyor doktora dün watsaptan sordum .rahim büyüyor normal dedi bol su iç dedi...
Bu arada folik asit olarak inofolic Combim bitmişti bugün doktorumun dediği femamed aldım. Siz de folik asit kullanin

Kızlar bişi sorcam size ya sizinde idrarınız çok geliyormu ? Ben 6 haftalık gebeyim. Çok idrarim geliyor. Kasıklarıma baskı yapıo. Sizede böyle oluyormu ? + beliniz agrıyormuuu
Evet canim 10 dakkada bir tuvalete gidiyorum ama ben suda cok tuketiyorum l bu donemlerde normalmis cok sk tuvalete cikmak

Kasik agrisi bndede oluyor canim usutmemeye dikkat et bn is yerinde cok usutuyorum cunku ve tatli oyle enfes bir tat yok yaaa bnde feci sekilde tatli tuketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…