Kalp atisi degisiyor kimisi 5. Haftada duyuyor kimisi 8de ven 9. Haftada duymustum.Kızlar burada toplanalım keseyı nezamam gormeye gıtceksınız degerınız kac kalp atısı nezaman duyulcak endıse ıcındeyız bırbırımıze destek olalımm
cok sevındım bıtanem rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :))Bende 6. Haftada gitmiştim keseyi gördüm. 2 hafta sonra da kalp atışını duymuştuk.
Sağol canım sen de kötü düşünme keseyi de kalp atışını da gorceksin inşallah:) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)cok sevındım bıtanem rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :))
Ozaman 8. Haftada dusmussun canısıcok sevındım bıtanem rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :))
Aminnnn coook saol canım benimmmSağol canım sen de kötü düşünme keseyi de kalp atışını da gorceksin inşallah:) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Bende persembe gıdıcem canı. Insallah hemen goruruz kesemızı bebek nezaman gorunur acabaBen de 4+2 yim bugün.. Doktoruma telefon ettim bugün, cumaya gel dedi.. hakkımızda hayırlısı..
yaaaa ayyyyy ınsallah bıtanem banada dua et olurmu :)Bende 6. Haftada gitmiştim keseyi gördüm. 2 hafta sonra da kalp atışını duymuştuk.
Hakkımızda hayır.. oğlumu 4+6 da görmüştüm..Bende persembe gıdıcem canı. Insallah hemen goruruz kesemızı bebek nezaman gorunur acaba
Keseyımı canısı bebegımı ben yarın Allahın ıznıyle 4+6 yımda vajınal ultrosonmuyduHakkımızda hayır.. oğlumu 4+6 da görmüştüm..
Kese görünür diyorlar, aslinda gercekten kisiden kisiye degisiyor galiba, kuzenim bu zamanda kalp atisini bile duydugunu soyluyor ama doktor hayir diyor sizin 7. Haftada olur yani degisiyor gercekten buna inaniyorum simdi, inşallah nasip olur size, genelde vajinal ultrasonda daha gozukuyor diyorlar ama ben de bilmiyorum tam olarak, yarin gidiyorum bana yine sıkışık gel dediler karindan bakiyorlar, herseyin hayirlisini nasip etsin Allah imBen de 5+5 henüz gitmedim doktora inşalah Cuma’ya randevum6.haftada gitmiş olucam görünür mü karından acaba ?
Kese görünür diyorlar, aslinda gercekten kisiden kisiye degisiyor galiba, kuzenim bu zamanda kalp atisini bile duydugunu soyluyor ama doktor hayir diyor sizin 7. Haftada olur yani degisiyor gercekten buna inaniyorum simdi, inşallah nasip olur size, genelde vajinal ultrasonda daha gozukuyor diyorlar ama ben de bilmiyorum tam olarak, yarin gidiyorum bana yine sıkışık gel dediler karindan bakiyorlar, herseyin hayirlisini nasip etsin Allah im
5. Hafta keseyi gördük karından baktı doktorum haftaya kalp atışı için gel dedi yani cuma gidicem 6.haftam olacak inşallah duyarızKızlar burada toplanalım keseyı nezamam gormeye gıtceksınız degerınız kac kalp atısı nezaman duyulcak endıse ıcındeyız bırbırımıze destek olalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?