4+5 hamıle olanlar bır aylık ıkı aylık

Kız sactan nolcak bir haftadır taramadım belkı benımde dokuluyodur :))

aşkım aşırı heryer saç elimi atıyorum geliyor tarıyorum yumak yumak düzeltiyorum elimle elim de saçlar her yerde saçlar kimin bu saçlarrrrrrr bebişlerimiz iyi olsun sağlıkla gelsinler aminnnnn

aşkım aşırı heryer saç elimi atıyorum geliyor tarıyorum yumak yumak düzeltiyorum elimle elim de saçlar her yerde saçlar kimin bu saçlarrrrrrr bebişlerimiz iyi olsun sağlıkla gelsinler aminnnnn
Hımmm doktora sor onu canım ya ben cok heycanlıyım ıkı gun sonra kese ıcın gıtcem onun heycanı var bebegı gorsem dunyalar benım olur sen de heycanlomısın

Hımmm doktora sor onu canım ya ben cok heycanlıyım ıkı gun sonra kese ıcın gıtcem onun heycanı var bebegı gorsem dunyalar benım olur sen de heycanlomısın

ne kadarlık şuan? ay ben de aşırı heyecanlıyım umarım herşey yolundadır ilk kez gidicem ben de cuma günü 6hafta olucak

Canım benım sureklı uykum gelıyo sendede oluyomu

halsiz hissediyorum esniyorum çok memelerim acıyo iki kez midem bulandı henüz yeni yeni saçlarım çok dökülüyor 1gbi uyuyorum sabah 9da uyanıyorum gün içinde uzanıyorum zaten evde malum yiyorum oturuyorum kuşum

Amin inşalah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım nolur yarın bana da haber verirmisiniz
Merhabalar bugun doktoruma gittim size haber verecegim demistim 5+5 oldugunu ogrendim , kese gozuktu olcumu yapildi bebis daha tomurcuk kadarmis , haftaya kalp atislarini dinleyebiliriz dedi doktorum hayirlisi ile .

Merhabalar bugun doktoruma gittim size haber verecegim demistim 5+5 oldugunu ogrendim , kese gozuktu olcumu yapildi bebis daha tomurcuk kadarmis , haftaya kalp atislarini dinleyebiliriz dedi doktorum hayirlisi ile .

ya güzel bebek merhaba dedi demek annesine bugün karından mi bakıldı aşkım ben de cuma gidicem güzel enerjini gönder bana da lütfen

ya güzel bebek merhaba dedi demek annesine bugün karından mi bakıldı aşkım ben de cuma gidicem güzel enerjini gönder bana da lütfen
Aynen canim cok sukur , haftaya da insallah kalp atisini duyarim cok cok daha mutlu olacagiz o zaman Allah imin izniyle evet karin ultrasonunda bakildi , idrara sıkışık gitmistim, insallah senin de güzel.ve hayirli haberlerini aliriz hersey gönlunce olsun Rabbimin izniyle

harika inşalah çok mutlu olalım hep güzel haberler alalım güzel bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım çok heyecanlıyım cuma 5de randevum tahlil vs yapıldı mi Demir kan pıhtılaşması vs

22 sinde kan verdim . Doktorum un o ara mesaisi bitiyordu. Sonuçlara yetişemedi beni cepten arayın size hem tahlillerini değerlendiricem hem de bir sonraki randevu tarihini bildiricem dedi. Sonuçlar o güne yetişmedi zaten,ertesi gün hcg yi öğrendim. 251.6. ama o günde meşgule aldı beni. hala kendisine ulaşamadım. . Bugün mesaisi başladı iki kere aradım. Sekreteri, Şuan meşgül ben sizi arıycam diye beni geriye attı. Mesai saati de bitti nasıl iş anlamadım. Heralde bugün tatil bitişi olduğu için feci Bi gün yaşıyor

Sonunda sekreteri aradı da Bi sıkıntı yokmuş. 3 hazirana randevu almamızı söyledi.una da şükür çatlayıvericekyim

harika inşalah çok mutlu olalım hep güzel haberler alalım güzel bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım çok heyecanlıyım cuma 5de randevum tahlil vs yapıldı mi Demir kan pıhtılaşması vs
Insallah canim , Güzel Allah im isteyen herkesin gönlüne göre versin heyecaninizi anliyorim cumaya az kaldi hayirlisiyla evet bana gebelik oncesi de test yapilmis idrar.tahlili, külturu, hormonlar.vs. bugun de tekrar yeniledik degerlere bakalim diye, pazartesi tekrar gidiyorum o zaman sonuclara da bakacagiz dedi doktorum.bakalim

Cok sevindim hayirlisi olsun ben de ariyorum bazen gec dönüyorlar bazen , yogunluktan dolayi sanirim oyle diyorlar
Tahmin ediyorum mutlaka yoğunlar ve de yorgunlar ama günlerdir bekliyordum artık tak demişti . Neyseki. Ben Bi bebişimi görsem içim rahatlıycak. Sen ultrason da görme fırsatın oldu mu .

Tahmin ediyorum mutlaka yoğunlar ve de yorgunlar ama günlerdir bekliyordum artık tak demişti . Neyseki. Ben Bi bebişimi görsem içim rahatlıycak. Sen ultrason da görme fırsatın oldu mu .
Yukarıdan yazmışsınız. Umarım hep güzel geçer süreciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…