Canım kansızlık olabılır doktoruna soyle belkk kan ılacı verır folık asıtını ıc vıtamınlı seyler yeHaber vericem aşkım herşey hepimiz için yokunda gitsin lütfen ve saçlarım aşırı dökülüyor yahu bu arada
Canım kansızlık olabılır doktoruna soyle belkk kan ılacı verır folık asıtını ıc vıtamınlı seyler ye
Kız sactan nolcak bir haftadır taramadım belkı benımde dokuluyodur :))yaa ilk defa gidicem doktora bir tek benim mi dökülüyor ya korktum şuan
Kız sactan nolcak bir haftadır taramadım belkı benımde dokuluyodur :))
Hımmm doktora sor onu canım ya ben cok heycanlıyım ıkı gun sonra kese ıcın gıtcem onun heycanı var bebegı gorsem dunyalar benım olur sen de heycanlomısınaşkım aşırı heryer saç elimi atıyorum geliyor tarıyorum yumak yumak düzeltiyorum elimle elim de saçlar her yerde saçlar kimin bu saçlarrrrrrr bebişlerimiz iyi olsun sağlıkla gelsinler aminnnnn
Hımmm doktora sor onu canım ya ben cok heycanlıyım ıkı gun sonra kese ıcın gıtcem onun heycanı var bebegı gorsem dunyalar benım olur sen de heycanlomısın
Benımde canım duan 4+7ne kadarlık şuan? ay ben de aşırı heyecanlıyım umarım herşey yolundadır ilk kez gidicem ben de cuma günü 6hafta olucak
Benımde canım duan 4+7
Canım benım sureklı uykum gelıyo sendede oluyomuperşembe gidiyorsun güzel haberlerle gelbekliyorum haberinizi
Canım benım sureklı uykum gelıyo sendede oluyomu
Merhabalar bugun doktoruma gittim size haber verecegim demistimAmin inşalah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım noluryarın bana da haber verirmisiniz
Merhabalar bugun doktoruma gittim size haber verecegim demistim5+5 oldugunu ogrendim , kese gozuktu olcumu yapildi bebis daha tomurcuk kadarmis , haftaya kalp atislarini dinleyebiliriz dedi doktorum hayirlisi ile .
Aynen canim cok sukur , haftaya da insallah kalp atisini duyarim cok cok daha mutlu olacagiz o zaman Allah imin izniyleya güzel bebek merhaba dedi demek annesine bugünkarından mi bakıldı aşkım ben de cuma gidicem güzel enerjini gönder bana da lütfen
Aynen canim cok sukur , haftaya da insallah kalp atisini duyarim cok cok daha mutlu olacagiz o zaman Allah imin izniyle❤ evet karin ultrasonunda bakildi , idrara sıkışık gitmistim, insallah senin de güzel.ve hayirli haberlerini aliriz hersey gönlunce olsun Rabbimin izniyle ❤
Sonunda sekreteri aradı da Bi sıkıntı yokmuş. 3 hazirana randevu almamızı söyledi.una da şükür22 sinde kan verdim . Doktorum un o ara mesaisi bitiyordu. Sonuçlara yetişemedi beni cepten arayın size hem tahlillerini değerlendiricem hem de bir sonraki randevu tarihini bildiricem dedi. Sonuçlar o güne yetişmedi zaten,ertesi gün hcg yi öğrendim. 251.6. ama o günde meşgule aldı beni. hala kendisine ulaşamadım.. Bugün mesaisi başladı iki kere aradım. Sekreteri, Şuan meşgül ben sizi arıycam diye beni geriye attı. Mesai saati de bitti nasıl iş anlamadım. Heralde bugün tatil bitişi olduğu için feci Bi gün yaşıyor
Insallah canim , Güzel Allah im isteyen herkesin gönlüne göre versinharika inşalah çok mutlu olalım hep güzel haberler alalım güzel bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım çok heyecanlıyım cuma 5de randevumtahlil vs yapıldı mi Demir kan pıhtılaşması vs
Cok sevindim hayirlisi olsunSonunda sekreteri aradı da Bi sıkıntı yokmuş. 3 hazirana randevu almamızı söyledi.una da şükürçatlayıvericekyim
Tahmin ediyorum mutlaka yoğunlar ve de yorgunlar ama günlerdir bekliyordum artık tak demiştiCok sevindim hayirlisi olsunben de ariyorum bazen gec dönüyorlar bazen , yogunluktan dolayi sanirim oyle diyorlar
Yukarıdan yazmışsınız. Umarım hep güzel geçer sürecinizTahmin ediyorum mutlaka yoğunlar ve de yorgunlar ama günlerdir bekliyordum artık tak demişti. Neyseki. Ben Bi bebişimi görsem içim rahatlıycak. Sen ultrason da görme fırsatın oldu mu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?