AminAmin inşalah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım noluryarın bana da haber verirmisiniz
5. Hafta keseyi gördük karından baktı doktorum haftaya kalp atışı için gel dedi yani cuma gidicem 6.haftam olacak inşallah duyarız☺
Duyarsın ınsallahhh bize bu duyguları yasatan rabbıme şükür benımde ıkı gun sonra gıtcem kese için heycan dorukta :))5. Hafta keseyi gördük karından baktı doktorum haftaya kalp atışı için gel dedi yani cuma gidicem 6.haftam olacak inşallah duyarız
Canım karından ultrosonlamı gordü :))5. Hafta keseyi gördük karından baktı doktorum haftaya kalp atışı için gel dedi yani cuma gidicem 6.haftam olacak inşallah duyarız
Gorunur ınsallah canım benimmAy benim de cuma 6hafta olucak ilk kez gidicem görünür mü diye düşünüyordum
Aminnnn bitanemmm nolur sonucunu bızede soyle bende ıkı gune kese ıcın gıdıcemmmBen de pazar günü 5 haftalik oldugunu öğrendimkese göründü karin ultrasonunda, bebegim ne zaman görünür, kalp atislarini ne zaman duyarim , ben de merak ve sabirsizlik icindeyim yarin sabah doktor kontrolum var , insallah nasip olur. Allah im evlat isteyen herkese nasip etsin, hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallah
Sabırsız anneleriz valla bız bu sabırsızlıkla 9 aydan once dogurmasak ıyı :))) (Biz de tam dört haftalığız, yarın arayıp randevu alıcaz, rahimde olduğunu Bi göreyim o kadar içim rahatlıycak ki.İnşallah herşey yolunda gider
Gorünür ınsallahhhh kesemı bebekmı bende ıkı gune gıdıcemm :)))Ay benim de cuma 6hafta olucak ilk kez gidicem görünür mü diye düşünüyordum
Gorünür ınsallahhhh kesemı bebekmı bende ıkı gune gıdıcemm :)))
Valla uzun ama tatlı bi süreç olucak. Beş gündür evde tembek tembel takılıyorum.Sabırsız anneleriz valla bız bu sabırsızlıkla 9 aydan once dogurmasak ıyı :))) (
Sen ıcını ferah tut canım anında yaz buraya bende heycanlandım :)Ay inşalah kuşum cuma haber vericem dua edin lütfen herşey yolunda olsun
Bende yaaaa kız ıyce pasaklı oldum bısey olur dıye odum kopuyo en azından ılk uc ay gecsebrahatlardık bır nebze :))Valla uzun ama tatlı bi süreç olucak. Beş gündür evde tembek tembel takılıyorum.Hiçbişeye koşturmuyorum. Bişey olmasın diye
En iyisini yapiyorsunuz hic birsey yapmayin valla, benim kanamam oldu düşük tehliken var.simdi devamli yatiyorum uzaniyorum oturuyorum, hic birsey yapmiyorum . Afedersiniz bi wc ihtiyaci icin kalkiyorum, doktorum daha da dinlenmen lazim diyor, saga sola donerken bile yavas yavas donuyorum , hep dua ediyorum insallah birsey olmayacak Rabbimin izniyle 11 . Haftaya kadar riskli daha yolumuz var dedi doktorum. O yuzden siz hic riske atmayin , yatin uzanin ilk 3 ay gercekten cok onemliValla uzun ama tatlı bi süreç olucak. Beş gündür evde tembek tembel takılıyorum.Hiçbişeye koşturmuyorum. Bişey olmasın diye
Görünür inşallah buradan güzel haberini ver cuma günüAy benim de cuma 6hafta olucak ilk kez gidicem görünür mü diye düşünüyordum
Evet karından ultrason ileCanım karından ultrosonlamı gordü :))
bende evde test yaprım 3 gün önce pozitif çıktı sokağa çıkma yasağı var diye gidemedim yarın gidicem nasipse kaç haftalık kese görünücek mi hiç bilmiyorum inşallah görürüz çok heyecanlıyım valla 3 gündür uyuyamıyorumKızlar burada toplanalım keseyı nezamam gormeye gıtceksınız degerınız kac kalp atısı nezaman duyulcak endıse ıcındeyız bırbırımıze destek olalımm
Sen ıcını ferah tut canım anında yaz buraya bende heycanlandım :)
Görünür inşallah buradan güzel haberini ver cuma günü
Umarım siz de bebeğiniz de hemen sağlığınıza kavuşursunuz. Sağlıklı Bi hamilelik süreci geçirirsiniz.:)En iyisini yapiyorsunuz hic birsey yapmayin valla, benim kanamam oldu düşük tehliken var.simdi devamli yatiyorum uzaniyorum oturuyorum, hic birsey yapmiyorum . Afedersiniz bi wc ihtiyaci icin kalkiyorum, doktorum daha da dinlenmen lazim diyor, saga sola donerken bile yavas yavas donuyorum , hep dua ediyorum insallah birsey olmayacak Rabbimin izniyle 11 . Haftaya kadar riskli daha yolumuz var dedi doktorum. O yuzden siz hic riske atmayin , yatin uzanin ilk 3 ay gercekten cok onemli
Bende yaaaa kız ıyce pasaklı oldum bısey olur dıye odum kopuyo en azından ılk uc ay gecsebrahatlardık bır nebze :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?