4+5 hamıle olanlar bır aylık ıkı aylık

5. Hafta keseyi gördük karından baktı doktorum haftaya kalp atışı için gel dedi yani cuma gidicem 6.haftam olacak inşallah duyarız

Ay benim de cuma 6hafta olucak ilk kez gidicem görünür mü diye düşünüyordum

Aminnnn bitanemmm nolur sonucunu bızede soyle bende ıkı gune kese ıcın gıdıcemmm

Sabırsız anneleriz valla bız bu sabırsızlıkla 9 aydan once dogurmasak ıyı :))) (
Valla uzun ama tatlı bi süreç olucak. Beş gündür evde tembek tembel takılıyorum. Hiçbişeye koşturmuyorum. Bişey olmasın diye

Valla uzun ama tatlı bi süreç olucak. Beş gündür evde tembek tembel takılıyorum. Hiçbişeye koşturmuyorum. Bişey olmasın diye
En iyisini yapiyorsunuz hic birsey yapmayin valla, benim kanamam oldu düşük tehliken var.simdi devamli yatiyorum uzaniyorum oturuyorum, hic birsey yapmiyorum . Afedersiniz bi wc ihtiyaci icin kalkiyorum, doktorum daha da dinlenmen lazim diyor, saga sola donerken bile yavas yavas donuyorum , hep dua ediyorum insallah birsey olmayacak Rabbimin izniyle 11 . Haftaya kadar riskli daha yolumuz var dedi doktorum. O yuzden siz hic riske atmayin , yatin uzanin ilk 3 ay gercekten cok onemli

Kızlar burada toplanalım keseyı nezamam gormeye gıtceksınız degerınız kac kalp atısı nezaman duyulcak endıse ıcındeyız bırbırımıze destek olalımm
bende evde test yaprım 3 gün önce pozitif çıktı sokağa çıkma yasağı var diye gidemedim yarın gidicem nasipse kaç haftalık kese görünücek mi hiç bilmiyorum inşallah görürüz çok heyecanlıyım valla 3 gündür uyuyamıyorum

Umarım siz de bebeğiniz de hemen sağlığınıza kavuşursunuz. Sağlıklı Bi hamilelik süreci geçirirsiniz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…