- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
tartıl ve gel gidecek o kilolar inanmakla başlar her şey :)dur ilk başta ben geliyorum... 1.56 boy kiloyu birazdan tartılır yazarım
olurdum değil olurum hadi bakalım başlıyoruz ama bu bilinen pazartesi kampı değil hedeflere ulaşılacak :)Bende varıımmm :)) 1.55 boy 58 kg 4-5 kg yu versem süper olurdum yaa
göbek için mekik şart birde yine annem taktiği var karnını sertçe ovar :)Konun hayirli olsun canim bizim gibi balik hatunlar icin
163 boy 60 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama benim sorunum cocuklara yemek begendiremiyorum ve her zaman onalara lazanya pizza makarna cok kalorik yemekler hazirliyorum ve dayanamiyorum bende yiyorum :) kendime ozel yemek te hazirlamak iskence geliyor aksam yemegini zor yapiyorum zaten uc cocuklu olunca halim bu
Bende gobekten vermek istiyorum
yani başka bir grupta devam edeceğiz doğru mu?Merhaba,
Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)
Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.
Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
boy ve kilo arasında 2-3 sayıdan az ise balıklaşma başlıyor :)) misal ben 1.60 boyunda 58 kiloyum uskumru balığıyım :) bazısının kemiği kalındır fazla gösterir, bazısının kemiği incedir görünüm değişir.balıklar tombul değildir dolgun hatlıdırBalık etli grubunda olmak için boy kilo oranının ne olması gerekir? :)
teşekküler tabi sen balık değilsin katılmazsın :)Topigin hayrli olsun canm
Peki teşekkür ederim.boy ve kilo arasında 2-3 sayıdan az ise balıklaşma başlıyor :)) misal ben 1.60 boyunda 58 kiloyum uskumru balığıyım :) bazısının kemiği kalındır fazla gösterir, bazısının kemiği incedir görünüm değişir.balıklar tombul değildir dolgun hatlıdır
Benim basari oykum bile var kiiizzzteşekküler tabi sen balık değilsin katılmazsın :)
kaç kilo vermeyi planlıyorsun?Baligim bende zayifliyorum ama
4 kilokaç kilo vermeyi planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?