4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

herseydahaiyiolacak

inanmakla başlar her şey....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
1.587
1.477
198
Sağlıklı bir şekilde ve makul bir zaman diliminde fazla olan kilolarımı vermek istiyorum.
Genç kızken oldukça zayıftım zaman içinde kilo aldım şuan 4-5 kilo fazlam var, 1.60 boyunda 58 kgmım şimdi balık bir hatun görüntüsündeyim.biraz göbek ve dolgun kalçalara sahibim yuvarlak hatlarımı kaybetmeden kilo vermek istiyorum.
Bu süreçte benimle olmak isteyen 4-5 kg fazlasından kurtulmak için sabırsızlanan balık hatunlar varsa buyurun topiğime :)

Konun hayirli olsun canim bizim gibi balik hatunlar icin
163 boy 60 kiloyum bende kilo vermek istiyorum ama benim sorunum cocuklara yemek begendiremiyorum ve her zaman onalara lazanya pizza makarna cok kalorik yemekler hazirliyorum ve dayanamiyorum bende yiyorum :) kendime ozel yemek te hazirlamak iskence geliyor aksam yemegini zor yapiyorum zaten uc cocuklu olunca halim bu
Bende gobekten vermek istiyorum

ben yarın ölçülerime bakacağım.tekrar tartılacağım.yarın itibari ile öğle ve akşam yemek öğünlerimden ekmeği çıkarıyorum

göbek için annemi yaptığı bir şey var onu deneyeceğim.günleri şaşırtarak bazı günler aç karnına ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi, bazı günlerde aç karnına bir kase yoğurt.
tabi göbek sporsuz erimez diyip akşamları biraz mekik çekmeyi deneyeceğim.

dur ilk başta ben geliyorum... 1.56 boy kiloyu birazdan tartılır yazarım
tartıl ve gel gidecek o kilolar inanmakla başlar her şey :)
Bende varıımmm :)) 1.55 boy 58 kg 4-5 kg yu versem süper olurdum yaa
olurdum değil olurum hadi bakalım başlıyoruz ama bu bilinen pazartesi kampı değil hedeflere ulaşılacak :)
göbek için mekik şart birde yine annem taktiği var karnını sertçe ovar :)

Tmm ben zaten gecen hafta adım attım pilatese de başladım şimdi dahada sıkı olur böyle :)

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

yani başka bir grupta devam edeceğiz doğru mu?

Balık etli grubunda olmak için boy kilo oranının ne olması gerekir? :)
boy ve kilo arasında 2-3 sayıdan az ise balıklaşma başlıyor :)) misal ben 1.60 boyunda 58 kiloyum uskumru balığıyım :) bazısının kemiği kalındır fazla gösterir, bazısının kemiği incedir görünüm değişir.balıklar tombul değildir dolgun hatlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…