- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
kilo vermek için ılık daha etkili.ben sirkeyi sade haliylede severim tabi bir kaç yudumyokk ben ılık içiyorum.. soğuk tadı bana kötü geliyor.. ılık daha rahat içiyorum.. ama unutmassam tabi..
aslında yaşını ve iki çocuğunu göz önüne alırsak kilon fazla değil.1.62 de 55 kıvamlı bir ölçü.tabi şu var ki zaman geçtikçe kilo vermek zorlaşıyor tedbirli olmak iyidirselamlar.. bende 162 boyunda 55 ile yola çıktım şuan kaçım bilmiyorum ama 15 gündür dikkat etmeye çalışıyorum.. 3 kilo versem yeter bana..40 yaşındayım ..2 kızım var..senlerdir zayıfım.. en fazla doumlarımda 68 oldum.. birde şimdi 55 i gördümve dur dedim kendime..hadi başar1lar hepimize..!!
ewet çevremdekilerde bana kızıyor zaten.. iyisin nerene vereceksin diyorlar da dediğin gibi önünü almassak öyle gidiyor..aslında yaşını ve iki çocuğunu göz önüne alırsak kilon fazla değil.1.62 de 55 kıvamlı bir ölçü.tabi şu var ki zaman geçtikçe kilo vermek zorlaşıyor tedbirli olmak iyidir
ben yavaş yavaş aldım kilolarımı liseyi 40 kilo ile bitirdim, 20li yaşlarımda gayet güzel bir kıvamdaydım 50-54 arasında şimdi ise dolu dolu 58i gördüm tedbir almam gerektiğine inanıyorum.önceki gibi kolay verilmiyor kilolarewet çevremdekilerde bana kızıyor zaten.. iyisin nerene vereceksin diyorlar da dediğin gibi önünü almassak öyle gidiyor..2 kilo bile versem yetecek de işte inş.. açlığa gelemiyorum ben çünki
gün içinde aç karnına. yalnız buzdolabından çıkarıp soğuk içilsin. yani ben öyle içiyorum.peki o sütü aç mı tok mu ve kısacası ne zaman içecegizki??
açıklayıcı olduğunu düşünmüştümNe yani aç ve ye tok karnına süt içip mi zayıfladınız.O kadar karısık yazmıssın ki hiç bişey anlamadım
rica ederim . belki bu işinize yarar yine aç karnına bi tutam dere otunu bol suyla yenildiğinde gün içinde tok tutuyor. ben regl dönemlerimde çok fazla iştahım açıldığı için o dönemlerde uyguluyorum ciddi anlamda etkisi var. her zaman uyguluym diyorum ama hiç bişey yiyesim gelmiyor gücüm kuvvetim kesiliyor. o yüzden uygulayamıyorum. ama iştahınız açıldığı zamanlarda normale dönmesi için o dönemlerde yapabilirsiniz.süte alerjim var asla içemiyorum, tek başına kullanamıyorum.önerini dikkate alanlar olur belki teşekkürler
uzun boylu balık hoş geldin :) hedefine ulaşman çok zor olmayacaktırBende balık bir hatunum 170 boyun var 73 kiloyum 65 olmak istiyoruuum
Uzun boylu balıkuzun boylu balık hoş geldin :) hedefine ulaşman çok zor olmayacaktır
öncelikle önemli olan bu kiloları vermeyi istiyoruz :) sonrası irade ve spor yaparız bence bunu :)Uzun boylu balıkhic sanmıyorum inşallah dediğin gibidir
Kesinlikleöncelikle önemli olan bu kiloları vermeyi istiyoruz :) sonrası irade ve spor yaparız bence bunu :)
açıklayıcı olduğunu düşünmüştümhayır tabiki o şekilde zayıflamadım. ama sütü her gün içtim. gün içinde zamanı önemli değil ama aç karnına olması lazım. bi bardak soğuk içiyorum. belki sıcak ya da ılık haliyle de etkisini gösterir ama ben sütü sadece soğukken içebiliyorum yoksa kokusu ağır geliyor söylemek istediğim evet diyet uyguluyordum ama spor yapmadan karın çevrem çok sıkılaştı karnımda hiç sarkıklık olmadı. araştırmıştık sanırım karın çevresindeki yağları yakıyormuş. umarım açıklayıcı olmuştur canım
ayyy bizim boy ve kilomuzda aynıymış. bende tartıldım geçen 58 kilo olmuşum ya şok oldumBende varıımmm :)) 1.55 boy 58 kg 4-5 kg yu versem süper olurdum yaa
geçen yıl kilo vermeye niyet ettiğim dönemde her gün lokma dökülüyordu :) bir gün yiyordum sonra haydi 1 saat yürüyüşayyy bizim boy ve kilomuzda aynıymış. bende tartıldım geçen 58 kilo olmuşum ya şok oldum
pzt den itibaren az yiyim dedim. hayır için dağıtılan lokma kalbimi çaldı
hoş geldin :)) aynı kilo ve boyda olmanız ne güzel.kendi aramızda bile yarışabiliriz ister misin? pazartesi başladık ama öyle harıl harıl bir gayretle çabalamıyoruz.inanmakla başladık öncelikle zaten vermek istediğimiz kilolar onlarca kilo değil yakın zamanda verebileceğimize inanıyorummerhaba biraz geç mi kaldım yoksa ..soruyu açan arkadaşımla aynı ölçülerdeyim 1.60 ve 58 spor yapıyorum fazlasıyla ama pek bi hızlı veremedim aranıza katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?