4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

aslında yaşını ve iki çocuğunu göz önüne alırsak kilon fazla değil.1.62 de 55 kıvamlı bir ölçü.tabi şu var ki zaman geçtikçe kilo vermek zorlaşıyor tedbirli olmak iyidir

aslında yaşını ve iki çocuğunu göz önüne alırsak kilon fazla değil.1.62 de 55 kıvamlı bir ölçü.tabi şu var ki zaman geçtikçe kilo vermek zorlaşıyor tedbirli olmak iyidir
ewet çevremdekilerde bana kızıyor zaten.. iyisin nerene vereceksin diyorlar da dediğin gibi önünü almassak öyle gidiyor..2 kilo bile versem yetecek de işte inş.. açlığa gelemiyorum ben çünki

ewet çevremdekilerde bana kızıyor zaten.. iyisin nerene vereceksin diyorlar da dediğin gibi önünü almassak öyle gidiyor..2 kilo bile versem yetecek de işte inş.. açlığa gelemiyorum ben çünki
ben yavaş yavaş aldım kilolarımı liseyi 40 kilo ile bitirdim, 20li yaşlarımda gayet güzel bir kıvamdaydım 50-54 arasında şimdi ise dolu dolu 58i gördüm tedbir almam gerektiğine inanıyorum.önceki gibi kolay verilmiyor kilolar

Aynen .. ilk doğumdan sonra hiç birşey yapmadan kendi kendine gitmişti kilolar.. hatta hamile kaldığım kilonunda altına inmiştim.. 47 e kadar inmiştim..ikinci doğumumu 34 yaşında yaptım..kilolar yapıştı 1 yılda ancak 52 lere kadar inebildim.. ama yürüyüş diyet spor vs ile ancak.. yaş ilerledikçe kilo zor veriliyor maalesef ki

Ne yani aç ve ye tok karnına süt içip mi zayıfladınız.O kadar karısık yazmıssın ki hiç bişey anlamadım
açıklayıcı olduğunu düşünmüştüm hayır tabiki o şekilde zayıflamadım. ama sütü her gün içtim. gün içinde zamanı önemli değil ama aç karnına olması lazım. bi bardak soğuk içiyorum. belki sıcak ya da ılık haliyle de etkisini gösterir ama ben sütü sadece soğukken içebiliyorum yoksa kokusu ağır geliyor söylemek istediğim evet diyet uyguluyordum ama spor yapmadan karın çevrem çok sıkılaştı karnımda hiç sarkıklık olmadı. araştırmıştık sanırım karın çevresindeki yağları yakıyormuş. umarım açıklayıcı olmuştur canım

süte alerjim var asla içemiyorum, tek başına kullanamıyorum.önerini dikkate alanlar olur belki teşekkürler
rica ederim . belki bu işinize yarar yine aç karnına bi tutam dere otunu bol suyla yenildiğinde gün içinde tok tutuyor. ben regl dönemlerimde çok fazla iştahım açıldığı için o dönemlerde uyguluyorum ciddi anlamda etkisi var. her zaman uyguluym diyorum ama hiç bişey yiyesim gelmiyor gücüm kuvvetim kesiliyor. o yüzden uygulayamıyorum. ama iştahınız açıldığı zamanlarda normale dönmesi için o dönemlerde yapabilirsiniz.

süt ve yoğurt kalsiyum içeriğinden dolayı obeziteyle savaşmada etkili. ben bi ara baya araştırmıştım. google akademikte bir sürü makale var. kalsiyum obezite ve diyabetle ilgili bende günde 1 -1,5 bardak tüketmeye çalışıyorum yarım yağlı

ayyy bizim boy ve kilomuzda aynıymış. bende tartıldım geçen 58 kilo olmuşum ya şok oldum
pzt den itibaren az yiyim dedim. hayır için dağıtılan lokma kalbimi çaldı
geçen yıl kilo vermeye niyet ettiğim dönemde her gün lokma dökülüyordu :) bir gün yiyordum sonra haydi 1 saat yürüyüş

son kararımı açıklıyorum.eğer terslik çıkmazsa mahallemde ki spor salonuna yazılacağım.böyle evde olmuyor yada biaz yürüyeyimle en iyisi daha önce denediğim spor salonu ama bu sefer tatlı yemeden gidicem.daha önce enerjim olsun tatlı yiyip gidiyordum :)

merhaba biraz geç mi kaldım yoksa ..soruyu açan arkadaşımla aynı ölçülerdeyim 1.60 ve 58 spor yapıyorum fazlasıyla ama pek bi hızlı veremedim aranıza katılabilir miyim?

merhaba biraz geç mi kaldım yoksa ..soruyu açan arkadaşımla aynı ölçülerdeyim 1.60 ve 58 spor yapıyorum fazlasıyla ama pek bi hızlı veremedim aranıza katılabilir miyim?
hoş geldin :)) aynı kilo ve boyda olmanız ne güzel.kendi aramızda bile yarışabiliriz ister misin? pazartesi başladık ama öyle harıl harıl bir gayretle çabalamıyoruz.inanmakla başladık öncelikle zaten vermek istediğimiz kilolar onlarca kilo değil yakın zamanda verebileceğimize inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…