4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

arkadaşlar lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin. çünkü sadece burada değil sosyal hayatımda da çok kişiye önerdiğim bişeyi sizlerle de paylaşmak istiyorum. bir sene içinde yavaş ama istikrarla 16 kg verdim. karın çevremde liposuction estetiği yapılmış gibi gergin ve düz duruyor. bunun tek sebebi dost yarım yağlı süt. bim de satılan sütler. komik bulmayın formu okumadım belki daha önce paylaşanda olmuştur.. bi hafta 10 gün kadar devam ederseniz ciddi anlamda farkını göreceksiniz. ama tabi aç tok içilme şekli önemli. yapı olarak kalçam biraz büyüktür. zaten hoşuma da gidiyor. büyük dediğim 89 - 90 cm çok büyük düşünmeyin o yüzden incecik bel olunca göze fazla çarpmıyor. bu inceliği ona borçluyum. sorularınız olursa elimden geldiği kadar cevaplamak isterim

süte alerjim var asla içemiyorum, tek başına kullanamıyorum.önerini dikkate alanlar olur belki teşekkürler

bugün aslında en az 3 km yürüme niyetindeydim hızlı tempolu ve tabi ki 3 adım, 1 nefes yöntemi ile ama yağmur durmadı bir türlü.bugünü evde geçireceğe benziyorum geç kalktığım için geç yemek yedim ve akşam üstü evde kendi başıma hareketler yapmayı planlıyorum hiç olmadı müziği açar dans ederim :)

Slm ben citiranneler topigindeyim ama bu topikte hosuma gitti
Takip edecegim sizi
Ben de 58 kg ve 160cm.
Ben de bir baligim
Suan yuruyus yapiyorum sevmesem de. Disarisi yagmurlu evde yurumek de sikici.
Benim de taktigim aksam pasta tatli meyve cerez yemiyorum yemekten sonra

Istikrarli gidersem veriyorum ama
Nefsime yeniliyorum

Iyi kilo vermeler kizlar

bende diyet listesi uygulayamıyorum bir türlü.akşam ekmek yememek geç vakitte yemek yememeyi deniyorum ama hareket spor şart normalde de tempolu yürürüm ama 3 adımın işe yarayacağına inanıyorum.

Ne yani aç ve ye tok karnına süt içip mi zayıfladınız.O kadar karısık yazmıssın ki hiç bişey anlamadım

elbise dolabının üstüne koyduğum plates topumun oradan inme vakti geldi :)
Merhaba..
Ben pek balık olmasam da dikkat etmezsem o kıvama gelicem galiba..
O yüzden bugün itibari ile bende diyete başladım.Forumdan bir arkadasın önerdiği uygulamayı indirdim kalori hesabı için..Birde bol bol su içmeye çalışıcam şimdilik bu kadar Haydi başarılarrrr.

hoş geldin, kilolar bir gecede alınmadığı gibi bir gecede verilemiyor.boğaza dikkat etmek şart, su benim içinde çok önemli zaten su sever biriyim :)) birde alkali su diye bir şey varmış ingiliz sodası bu gün dışarı çıksaydım onu alacaktım artık yarına kaldı ama denemek istiyorum onuda

İngiliz karbonatı diye bir madda, beyaz bildiğimiz karbonatın daha da incesini ekliyorlar suya..Eczanede satılıyormuş. Mesai arkadasım başladı içmeye hafif ekşilik veriyor suya dedi.Ben suyu bile zor içtiğim için hiç o işe girmedim:)

ölçülü kullanılması gerekiyormuş diye öğrendim bende. birde şu elma sirkeli su olayı var onuda ara sıra yapıcam zaten severim sirkeyi :)

peki o sütü aç mı tok mu ve kısacası ne zaman içecegizki??

selamlar.. bende 162 boyunda 55 ile yola çıktım şuan kaçım bilmiyorum ama 15 gündür dikkat etmeye çalışıyorum.. 3 kilo versem yeter bana..40 yaşındayım ..2 kızım var..senlerdir zayıfım.. en fazla doumlarımda 68 oldum.. birde şimdi 55 i gördümve dur dedim kendime..hadi başar1lar hepimize..!!

sirkeli su hakikaten işe yarıyor.. ben doğumdan sonra kilo verirken öğrendim sirkeyi.. bir müddet kullandım.. hakikaten diyet yapmadan 1-2 kilo gitmişti sayesinde.ama şimdi pek içemiyorum maalesef.. unutuyorum çünkü..

sirkeli su en güzel yazın oluyor soğuk su ile harareti kesiyor canım çekti dur şimdi yapayım bir bardak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…