4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

Evet canım bizim gibi verilecek kilosu çok olmayanların spor yapması şart. Ben mesela az yemeyle kilo veremiyorum artık.
bende etki gösterdi ekmeksiz öğünler ama zaten vucudum pamuk helva kıvamında kilo verdikçe da yumuşaması artıyor.biraz daha sıkı olmak istiyorum oturduğumda yanlara yayılmasın basenler :))

bende etki gösterdi ekmeksiz öğünler ama zaten vucudum pamuk helva kıvamında kilo verdikçe da yumuşaması artıyor.biraz daha sıkı olmak istiyorum oturduğumda yanlara yayılmasın basenler :))
Canım ben uzun zamandır ekmek yemiyorum zaten. Benim vücudum az yemeye alıştı. Azıcık fazla kaçırsam hemen kilo alıyorum. Sen avantajlı sın ohalde. Biraz diyet biraz spor la hedefine ulaşman kolay olur.

Canım ben uzun zamandır ekmek yemiyorum zaten. Benim vücudum az yemeye alıştı. Azıcık fazla kaçırsam hemen kilo alıyorum. Sen avantajlı sın ohalde. Biraz diyet biraz spor la hedefine ulaşman kolay olur.
:)) böyle giderse 2 ay sonra istediğim kiloya ulaşırım ve tabi o kiloyu korumakta önemli.dün ne yazık ki biraz tatlı ve abur cubur yedim aslında canımın önce ki kadar tatlı istemediğini de anladım.bu gün burada hava çok güzel eğer üşenmezsem akşam yemekten önce biraz yürüyüş yaparım

Üşenme ve muhakkak yürüyüşünü yap. Spor sonrası nasıl mutlu oluyor insan. İradesi de daha kuvvetleniyor insanın inanki. Burdada hava çok güzel ama benim oğlum hasta. Oyüzden dışarı çıkamam malesefki.
Abur cubur yemene rağmen tartıda eksiyi görmende ayrı bi güzel.

:)) severim yürümeyi ama şu ağrılar sızılar derken çok aksattım
oğluna geçmiş olsun, mevsimsel mi rahatsızlığı malum havalar epeyi soğudu sonra açtı falan bünyeler alt üst oldu

:)) severim yürümeyi ama şu ağrılar sızılar derken çok aksattım
oğluna geçmiş olsun, mevsimsel mi rahatsızlığı malum havalar epeyi soğudu sonra açtı falan bünyeler alt üst oldu
Yürüyüşü bende çooook severim. Hem bedenim hem beynim rahatlar.
Oğlum içinde çok teşekkür ederim canım.
Galiba havalardan etkileniyor. 3 haftadır tam düzelemedi. Öksürük ve ateş.
Zaten burda herkes hasta. Ama çocuklar biraz zor atlatıyor.

eğer oğlum 3 yaşından büyükse bir şey duymuştum arkadaşım yapıyordu çocuklarına iyi geldiğini söylemişti.
beyaz sabunu kuru kuru bir havluya sürüyor iyice sürüyor sonra bu havluyu çocuğun sırtına koyuyor gece öyle yatırıyor. bir kaç gün içerinde ateş ve öksürük kesiliyor

Oglum 3.5 yaşında canım. Muhakkak deniycem bunu bu akşam. Zaten denemedigim şey kalmadı. İnş. oglumdada faydalı olur.

Maşallah canım 2 kilon gitti bi ay olmadan.
Ben ayda 1 kiloya bile razıyım bakalım Perşembe günü tartı bana ne gösterecek.
bu günlerde biraz aksattım ama yavaşladı verişim geri almayayım bari diyorum.aklıma gelmişken bir bardak daha karbonatlı suyumdan içeyim

bu günlerde biraz aksattım ama yavaşladı verişim geri almayayım bari diyorum.aklıma gelmişken bir bardak daha karbonatlı suyumdan içeyim
Aslında önemli olan geri almamak. Ben kaç zamandır 55-57 arası gidip geliyorum. Ne zamanki 54 ü görürsem o zaman zayıflamak için bi mücadele verdiğime inanacağım.

Oğlum hala çok öksürüyor canım. Dün gecede baya kötüydü. Artık bu gecede öyle olursa direk hastaneye götüreceğim.

Sabunu da denedim canım. Açıkcası denemedigim şey kalmadı diyebilirim.
Zaten antibiyotik te kullandık. Daha yapılabilecek ne kaldı bilmiyorum.
Tam türkcesi ne bilmiyorum ama ciğer iltihabı başlangıcı demişti Dr.
Bakalım bu gecede kötü olursa hastanede kalırız bi süre galiba.
Ayrıyeten ilgin için çok teşekkür ederim canım

bronşi.... bir şeydi o bende olmuştu bir kaç yıl önce.yüksek ateş, öksürük ten renginde değişim, iştah kaybı,uyku düzensizliği annem iyileştirdi beni 10 günlük sıkı bir bakımla
senin küçük prenste iyileşecek

Ay insaallah canım. Yazdıklarının hepsi oğlumda var. Hiç bişey yemiyor. Bu durumda iyileşmesi de daha zor oluyor.
Umarım tez zamanda benim yavrumda iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…