- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
şimdi nasıl oldu oğlun?Ay insaallah canım. Yazdıklarının hepsi oğlumda var. Hiç bişey yemiyor. Bu durumda iyileşmesi de daha zor oluyor.
Umarım tez zamanda benim yavrumda iyileşir
bana annem iyi baktı ve iyileştim bence sende oğluna iyi bakacaksın ve iyileşecekAy insaallah canım. Yazdıklarının hepsi oğlumda var. Hiç bişey yemiyor. Bu durumda iyileşmesi de daha zor oluyor.
Umarım tez zamanda benim yavrumda iyileşir
Slm canım.şimdi nasıl oldu oğlun?
çok şükür geçmişler olsun.Slm canım.
Bayadır yoktun.
Oğlum iyileşti çok şükür.
Ay canım benim tavsiyelerin için çok çooook teşekkür ederim. Çok doğru şeyler yazmışsın. Şimdilik iyileşti. İnş. Bi daha hastalanmaz.bana annem iyi baktı ve iyileştim bence sende oğluna iyi bakacaksın ve iyileşecek
yünde yatır oğlunu, terlesin ama asla ıslak çamaşırla bırakma sık sık değiş, değiştiğim kıyafetleri ısıtmadan giydirme, bolca çorba içir bulursan köy tavuğundan yap çorbayı bulamazsan yumurtalı çorbalar var onlardan, süt verme süt balgam yapar yoğurt yedir, bol sıvı almalı portakal sık ve bitki çayları en çokta ıhlamur ve adaçayı şeker yerine bal kullan, azar azar yedir mideside bulanıyordur iştahsızlıktan.yedikçe kendine gelir zaten eklemleride ağırıyordur masaj yap, ayaklarının altına çok az vikis sür ama az olsun çünkü küçük bir prens :)
inşALLAH bir süre daha iyi bakmalısın tekrarlamasın.A
Ay canım benim tavsiyelerin için çok çooook teşekkür ederim. Çok doğru şeyler yazmışsın. Şimdilik iyileşti. İnş. Bi daha hastalanmaz.
Kilo vermende baya etkisi oldumu Karbonat lı suyun? Bi bunu denemedim. Kesin etkili olduguna inansam hiç durmam hemen denerim.kilo vermem durdu almıyorum vermiyorum ama yalan değil karbonatlı suyu içmiyorum bir kaç gündür.bu gece yine hazırlayacağım
Bende fırsat buldukça kendi günlügümde yazıyorum. Bendede pek değişiklik olmuyor. 3 aşagı 5 yukarı yerimde sayıyorum açıkcası.çok şükür geçmişler olsun.
buralardaydım ama yazmadım :) kilom sabit kaldı ya değişiklik olmayınca yazmadım ben yazmayınca sizlerde yazmamışsınız :)
iştah kapatıyor bir kaç gündür içmedim amaKilo vermende baya etkisi oldumu Karbonat lı suyun? Bi bunu denemedim. Kesin etkili olduguna inansam hiç durmam hemen denerim.
Hımmmiştah kapatıyor bir kaç gündür içmedim ama
limon tansiyon düşürüyor diye pek tercihim değil, aslında çokta severim limonu :)Hımmm
Limonunda karbonata eş deger olduğunu okumuştum. Yani Karbonat yerine kimonlada vücudu alkali yapabilirmişiz. Ben zaten limonlu suyu her sabah içerim.
Açıkcası Karbonat a gözüm kesmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?