4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

sıkılaşmak için birebir sporda. sen yine de fazla zorlama kendini.

Slm canım
Nasılsın?
Ben sık sık burdaki günlükleri takip ediyorum. Fazla yorum yapmıyorum ama takipteyim seni ve çoğu günlük sahibini.
Hatta bende bir günlük açıp yazdım geçmiş diyet hikayelerimi:)
İnş. Hep birlikte birbirimizin başarısına şahit oluruz:)))

iştahsızlık devam ama kilo verişim durmuş durumda.pazartesi okul başlayacak belki okul temposunda biraz daha veririm :) vermeliyim istediğim kiloya ulaşıncaya kadar pes etmek yok

Hastayım son zamanlarda. Hala yediğim ve içtiğime dikkat ediyorum. Salı günü arkadaşımın hastanede muayenesi vardı ona gittik. Çarşamba benim işlerimi vardı dışarıda ona gitim. Bu sayede yürüyüşte yapmış oldum.
Yarın tartı günüm buraya hangi rakamı yazacağım bakalım. Heyecanlıyım bekliyorum. Spor yapamıyorum çünkü hastayım... Neyse şükür ALLAH'a...

geçmiş olsun, bence kilo vermişsindir

bu sabah aç karnına tartıldım yüzüm güldü ama foto çekmeyi unutup yemek yedim.yarın sabah unutmazsam tartılır ve foto çekilirim doğrusu yarın okulum başlıyor sabah erken kalkmam ve koştura koştura hazırlanmam lazım

Slm canım. Nasıl oldun?
Kaç kilo olmuşun peki merak ettim?

Tekrar çok geçmiş olsun canım. Olsun gram da gitse ben seviniyorum. Yarınki tartı resmini merakla bekliyorum. Bizim kilolar aynı nerdeyse.
Bende kendi halimde uğraşıyorum kilo vermek için. Bakalım Perşembe tartıda nekadar ugraşmışım belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…