- 14 Mayıs 2012
- 3.343
- 3.033
- 448
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
sıkılaşmak için birebir sporda. sen yine de fazla zorlama kendini.aslında zor değil yaptıklarım ama dediğin gibi bünye meselesi et kesiği oluyorum yürümek bile zorlaşıyor.ısınma hareketlerini yaptığım halde zor oluyor ama yine başlıycam vucudumun direnç kazanması lazım, birde kilo veriyorum iyice pamuk şeker kıvamına gelmiyeyim :)
yarın belki kayıt olurum salonasıkılaşmak için birebir sporda. sen yine de fazla zorlama kendini.
bak bu iyi haber.hadi hakkında hayırlısı. sağlığın nasıl oldu?yarın belki kayıt olurum salona
ALLAH şifanı versin inşaALLAH...(Amin...)20liklerin yeri ağırıyor, kaç gün oldu çene ağrısı geçmedi her gün ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum(
teşekkürler iyi geceler yarın en az 200 gram daha vermiş olarak uyanmanın temennisi ile :)ALLAH şifanı versin inşaALLAH...(Amin...)
Ben çıkıyorum iyi geceler... ALLAH'a emanet ol
geçmiş olsun, bence kilo vermişsindirHastayım son zamanlarda. Hala yediğim ve içtiğime dikkat ediyorum. Salı günü arkadaşımın hastanede muayenesi vardı ona gittik. Çarşamba benim işlerimi vardı dışarıda ona gitim. Bu sayede yürüyüşte yapmış oldum.
Yarın tartı günüm buraya hangi rakamı yazacağım bakalım. Heyecanlıyım bekliyorum. Spor yapamıyorum çünkü hastayım... Neyse şükür ALLAH'a...
sağol canım. ALLAH razı olsun. inşaALLAH vermişimdir canım...(sağlıklıca tabi...)geçmiş olsun, bence kilo vermişsindir
hastalığın artı bir yönü kilo vermek galiba, geçmiş olsun ama kilolar gitmeye devam etsin :)Kızlar bu sabah 56.7 çıktım.Halen hastayım ve yatıyorum.
teSekküe ederim canim :)hastalığın artı bir yönü kilo vermek galiba, geçmiş olsun ama kilolar gitmeye devam etsin :)
Slm canım. Nasıl oldun?bu sabah aç karnına tartıldım yüzüm güldü ama foto çekmeyi unutup yemek yedim.yarın sabah unutmazsam tartılır ve foto çekilirim doğrusu yarın okulum başlıyor sabah erken kalkmam ve koştura koştura hazırlanmam lazım
demem bana ne :))) şakası bir yana ciddi bir kilo verme söz konusu değil ama bir kaç gram daha gitmişSlm canım. Nasıl oldun?
Kaç kilo olmuşun peki merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?