4-5 Kilo Fazlası Olan Balık Hatunlar Kilo Verecek

tabiki yarışabiliriz çokda mutlu olurum hatta:)ekmeği yaklaşık 3 haftadır yemiyorum sadece sabah kahvaltısında tostta siz neler yapıyosunuz hareket olarak ben youtubede hakanfitness diye bi adam onun hareketleri var onlartı yaptım baya işe yaradı kilo vermiyosun ama bacakların ve kalçan eriyo şuanda ona devam ediyorum günde 10 tane flnda mekik çekiyorum ve vazgeçilmez squat :)

squat hiç denemedim ben, bu güne dek spor olarak tek yaptığım tempolu 3 adım nefes tekniği ile yürümekti.ekmeği azalttım zaten hele ki akşamları ağzıma koymamaya çalışıyorum.bu gün yine alamadım ingiliz soda mı ama akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak su ile içicem. yarın da terslik olmazsa spora yazılacağım evde olmuyor gerçekten

şimdi youtubede bacak ve kalça eritme hareketleri var bence dene hakan fitness squat da dene bacak ve kalçan varsa.ama tabiki spor salonuna gidebiliyosan bunlarla uğraşma

hım ben 58.5 im .bizim evde dijital tartı var ama ne kadar doğru tartıyor bilmiyorum
bizde yok ne dijitali nede eski modeli dışarıda tartılıyorum ama alıcam eve bir tane :))
şimdi youtubede bacak ve kalça eritme hareketleri var bence dene hakan fitness squat da dene bacak ve kalçan varsa.ama tabiki spor salonuna gidebiliyosan bunlarla uğraşma
ooo bende ki basen sen de baasen ben diyeyim baaasen :) anla yani, bacaklarımı eritmek istemiyorum bölgesel olarak kalça basen birazda tabi göbek var.spor salonunda ki eğitmen canıma okur biliyorum daha öncesinden de gitmişliğim var ama sıkılaşmak içindi şimdi kilo verip sıkılaşma istiyorum

hımm olsun ya sıkılaşalım ben bi kasabadayım şehire okul için gidiyorum spor salonu imkanım yok o yüzden evde idare ediyorum bakalım yarın başlayalım o halde sen de tam kilonu öğren bakalım 1 haftada kim daha çok eriticek :))bu arada kaç yaşındasın

ben 32 yaşındayım :) bende şehir merkezinde değilim sakin bir İzmir ilçesinde yaşıyorum.burada belediye ye ait kadınlar için spor salonu var fiyatı da uygun evime de çok yakın hemde spor hocası da var oda bayan, bu yönden durumum iyi :)

yağmuru aralıksız devam eden İzmir'den selamlar.yağmurun durmasını bekliyordum ama sanırım durmayacak, yağmur çizmelerim ve şemsiyemle çarşının yolunu tutarım önce eczaneden ingiliz sodası sonra baskül, eve dönüp eşofanlarımı alıp spor salonunun yolunu tutma niyetindeyim

canım ya 3 adım 3 nefes ne oluyo ?

herkesin dilindeki ingiliz karbonatı namı diğer alkali su işte hazırladım.eczacımın dediğine göre tanıdığı bir bayan suyun içibe çubuk tarçın ve bir kaç adet karanfilde koymuş çok etkili olmuş ama bu karışımı bir gece önceden hazırlamak lazımmış.bu gece yap yarın iç tarzında.
1,5 lt suya 1 tatlı kaşığı dedi benim sürahim 2 lt olduğu için 1,5 tatlı kaşığı karbonat koydum.bir adet çubuk tarçın ve 6 adette karanfil.yakında aktar olmadığı için a101 den aldım.yarın başlıyorum kızlar içmeye :))

ve eve baskül aldım elektronik mi alsam eski usul mü derken fiyatı uygun geldi ve a101 den bu baskülü aldım.kilom göründüğü üzere 58.5 hadi bakalım bir haftada ne kadar değişecek bu sayı :)

ya boyumun kısa olduunu düşünüyorum o yüzden kilolu geliyorum kendime :)bugün çok su içtim 6.şişe suyumu içiyorum spor da yaptım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…