- 21 Temmuz 2014
- 94
- 23
- 98
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
squat hiç denemedim ben, bu güne dek spor olarak tek yaptığım tempolu 3 adım nefes tekniği ile yürümekti.ekmeği azalttım zaten hele ki akşamları ağzıma koymamaya çalışıyorum.bu gün yine alamadım ingiliz soda mı ama akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak su ile içicem. yarın da terslik olmazsa spora yazılacağım evde olmuyor gerçektentabiki yarışabiliriz çokda mutlu olurum hatta:)ekmeği yaklaşık 3 haftadır yemiyorum sadece sabah kahvaltısında tostta siz neler yapıyosunuz hareket olarak ben youtubede hakanfitness diye bi adam onun hareketleri var onlartı yaptım baya işe yaradı kilo vermiyosun ama bacakların ve kalçan eriyo şuanda ona devam ediyorum günde 10 tane flnda mekik çekiyorum ve vazgeçilmez squat :)
yarın spor salonunda tam tartılıcam en son 58dim.orada küsüratlar bile görülüyor
squat hiç denemedim ben, bu güne dek spor olarak tek yaptığım tempolu 3 adım nefes tekniği ile yürümekti.ekmeği azalttım zaten hele ki akşamları ağzıma koymamaya çalışıyorum.bu gün yine alamadım ingiliz soda mı ama akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak su ile içicem. yarın da terslik olmazsa spora yazılacağım evde olmuyor gerçekten
bizde yok ne dijitali nede eski modeli dışarıda tartılıyorum ama alıcam eve bir tane :))hım ben 58.5 im .bizim evde dijital tartı var ama ne kadar doğru tartıyor bilmiyorum
ooo bende ki basen sen de baasen ben diyeyim baaasen :) anla yani, bacaklarımı eritmek istemiyorum bölgesel olarak kalça basen birazda tabi göbek var.spor salonunda ki eğitmen canıma okur biliyorum daha öncesinden de gitmişliğim var ama sıkılaşmak içindi şimdi kilo verip sıkılaşma istiyorumşimdi youtubede bacak ve kalça eritme hareketleri var bence dene hakan fitness squat da dene bacak ve kalçan varsa.ama tabiki spor salonuna gidebiliyosan bunlarla uğraşma
ben 32 yaşındayım :) bende şehir merkezinde değilim sakin bir İzmir ilçesinde yaşıyorum.burada belediye ye ait kadınlar için spor salonu var fiyatı da uygun evime de çok yakın hemde spor hocası da var oda bayan, bu yönden durumum iyi :)hımm olsun ya sıkılaşalım ben bi kasabadayım şehire okul için gidiyorum spor salonu imkanım yok o yüzden evde idare ediyorum bakalım yarın başlayalım o halde sen de tam kilonu öğren bakalım 1 haftada kim daha çok eriticek :))bu arada kaç yaşındasın
ben 32 yaşındayım :) bende şehir merkezinde değilim sakin bir İzmir ilçesinde yaşıyorum.burada belediye ye ait kadınlar için spor salonu var fiyatı da uygun evime de çok yakın hemde spor hocası da var oda bayan, bu yönden durumum iyi :)
iyi geceler :)hmm ne güzelyatıyorum artık tatlım kolay gelsin
dün bende yürüyüşe çıktım. yaklaşık 45 dk yürüdüm. bunda sonra da hergün yürümeye karar verdim.geçen yıl kilo vermeye niyet ettiğim dönemde her gün lokma dökülüyordu :) bir gün yiyordum sonra haydi 1 saat yürüyüş
yürürken 3 adım 3 nefes yaparsan daha kolay kalori yakarsın.dün bende yürüyüşe çıktım. yaklaşık 45 dk yürüdüm. bunda sonra da hergün yürümeye karar verdim.
canım ya 3 adım 3 nefes ne oluyo ?yağmuru aralıksız devam eden İzmir'den selamlar.yağmurun durmasını bekliyordum ama sanırım durmayacak, yağmur çizmelerim ve şemsiyemle çarşının yolunu tutarım önce eczaneden ingiliz sodası sonra baskül, eve dönüp eşofanlarımı alıp spor salonunun yolunu tutma niyetindeyim
yürüyüşe başlarken 3 adım nefesi içine çekiyorsun, sonra 3 adım atarken nefesi dışarı veriyorsun.birde bunu tempolu yapınca epeyi efor harcamış oluyorsun.saatlerce spor yapmış gibicanım ya 3 adım 3 nefes ne oluyo ?
yok artık ya küsüratımız bile aynıEki Görüntüle 1393138
ve eve baskül aldım elektronik mi alsam eski usul mü derken fiyatı uygun geldi ve a101 den bu baskülü aldım.kilom göründüğü üzere 58.5 hadi bakalım bir haftada ne kadar değişecek bu sayı :)
merak ettim seni nasıl görünüyorsun :)) insan bu kadar denk gelir mi.yok artık ya küsüratımız bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?