4-5 kilo vermek isteyenler

:KK54: Benim beslenme tarzıma benziyor ama ben sabahla öğle arasında birsey yemiyor aklıma gelmiyor bir de sporu sabah aç karnına yapınca daha iyi diyorlar sen öyle mi yaptın ? Kaç kiloyu kaç ayda verdin onu da öğrenebilir miyim ?

spor olarak zaten zumba yapıyorum. sabah erkenden yürüyüş denedm ama pek bana göre değil :/ kahvaltıdan 1 saat sonra zumba yaptım. zumba bittikten yarım saat sonra elma yedim. ama şu an yeni kuru incirler çıktı 2 tane kuru incir hem tatlı ihtiyacı karşılar hem de tok tutar tavsiye ederim :)

ben üniversitedeyken 50 51 kiloydum mezun oldm amerikaya gittim 3 ay kaldım orada 3 kilo verdim. gelince kpssye hazırlanmaya başladım ve evde olduğum için 3 4 ay sonra 56 hatta 57 kiloya kadar çıktım. kıyafetlerm olmayınca benim takıntılarım başladı çünkü benim basen kısmımda problem var :/ düzenli olarak 1 - 1,5 aydır devam ediyorum. ama misafir gelince aksadığı olmuştu :/ 2 haftadır hiç aksatmadan başladım. 2 hafta önce 54.5 ile başladm. bugün 53.5 oldum. eski fit günlerime az kaldı. bazen egzersiziyle kapatırım diye düşünüyorum :)

spor olarak zaten zumba yapıyorum. sabah erkenden yürüyüş denedm ama pek bana göre değil :/ kahvaltıdan 1 saat sonra zumba yaptım. zumba bittikten yarım saat sonra elma yedim. ama şu an yeni kuru incirler çıktı 2 tane kuru incir hem tatlı ihtiyacı karşılar hem de tok tutar tavsiye ederim :)

ben üniversitedeyken 50 51 kiloydum mezun oldm amerikaya gittim 3 ay kaldım orada 3 kilo verdim. gelince kpssye hazırlanmaya başladım ve evde olduğum için 3 4 ay sonra 56 hatta 57 kiloya kadar çıktım. kıyafetlerm olmayınca benim takıntılarım başladı çünkü benim basen kısmımda problem var :/ düzenli olarak 1 - 1,5 aydır devam ediyorum. ama misafir gelince aksadığı olmuştu :/ 2 haftadır hiç aksatmadan başladım. 2 hafta önce 54.5 ile başladm. bugün 53.5 oldum. eski fit günlerime az kaldı. bazen egzersiziyle kapatırım diye düşünüyorum :)
Benim durumda aynı sayılır evde sınava hazırlanıyorum o yüzden de kilo alıyorum inşallah veririz istediğimiz gibi senin az kalmış benim 6 kiloydu şimdi 7 kilo olmuş oturarak erimez maalesef ben de gideyim de zumba yapayım bari ama ben sadece 15 - 20 dk dayanabiliyorum

Benim durumda aynı sayılır evde sınava hazırlanıyorum o yüzden de kilo alıyorum inşallah veririz istediğimiz gibi senin az kalmış benim 6 kiloydu şimdi 7 kilo olmuş oturarak erimez maalesef ben de gideyim de zumba yapayım bari ama ben sadece 15 - 20 dk dayanabiliyorum

hareketli dönemden sonra hareketsiz olunca vücut alışamıyor ve kilo alıyoruz. hareket şart. zumba zaten dans olduğuiçin bana eğlenceli geliyor. vücut hamlıktan çıkınca daha fazla yapılır herhalde ben de 15 dk dayanabiliyordm 30 dkya çıktı :)

hareketli dönemden sonra hareketsiz olunca vücut alışamıyor ve kilo alıyoruz. hareket şart. zumba zaten dans olduğuiçin bana eğlenceli geliyor. vücut hamlıktan çıkınca daha fazla yapılır herhalde ben de 15 dk dayanabiliyordm 30 dkya çıktı :)
Inşallah oradaki çocuk genç tabi biz evde otur otur yaşlandık gıcık oluyorum oglana benden iyi kiviriyor :KK22:

Woovvv ne kadar çok spor başım döndü :KK17: Şaka bir tarafa ne kadar güzel ya ben de günde bir kere yapsam yeter diyorum hayran kaldım azmine ve de utandım tembelliğimden :oops: Başarılarının devamını dilerim En Büyük TÜRKİYE

Teşekkür ederim:) keyfim yerinde ise spor yapmayı çok seviyorum. Ama hava yoksa da koltukta kalkmam :p

zumba gerçekten çok keyifliydi tavsiye ederim. Hem Şirinezgicik e katılıyorum on dakika da yapılabilir. Kaçamak varsa spor da sart:)

ben de biraz tembelim sanırım zumbaya sadece yarım saat dayanabiliyorum. bir de yemeği fazla kaçırınca 10 dk ceza zumbası uyguluyorum :)

bu arada kızlar ben gıda mühendisiyim. bi diyetisyen gibi liste yazamam ama en azndan tavsiyede bulunabilirim :)

Tuttum bu fikri vaktim kısıtlı olsa da on dk yapacağım hiç olmamasından iyidir dimj
Süper tavsiyelerini bekliyoruz adasim :)

Teşekkür ederim:) keyfim yerinde ise spor yapmayı çok seviyorum. Ama hava yoksa da koltukta kalkmam :p

zumba gerçekten çok keyifliydi tavsiye ederim. Hem Şirinezgicik e katılıyorum on dakika da yapılabilir. Kaçamak varsa spor da sart:)

Tuttum bu fikri vaktim kısıtlı olsa da on dk yapacağım hiç olmamasından iyidir dimj
Süper tavsiyelerini bekliyoruz adasim :)

adaş mıyız eğer öyleyse süpper sevinirim :) değişik fikirler bulursam mutlaka paylaşırım :) ama en güzeli ceza olması. vicdan azabından kurtarıyo :)

Kızlar yazmışsinizdir ama kaçırdım. Boy kilo ne suan sizin ve hedefiniz nedir?
Benim 1.69 59 kiloyum. İlk hedef 57 sonra 55:)

adaş mıyız eğer öyleyse süpper sevinirim :) değişik fikirler bulursam mutlaka paylaşırım :) ama en güzeli ceza olması. vicdan azabından kurtarıyo :)

Eveet adasiz :) Ceza çok caydırıcı cidden ve vicdan rahatlatiyor :p
İnşallah canım hep destek tam destek:)

Kizlaaaar nerdesiniz ??? Pazar günü nasıl geçti kaçamaklar var mj? Ben pazar gününü minimum zararla atlattım. :) Gayet iyi bir gündü diyetim açısından. Bugün 6 günlük şok diyetime başladım diyetisyenimin önceden verdiği. Yağ yakmada çok etkili oluyor öncesinde 2 kilo vermistim çoğu da yağdandi. Bakalım bu sefer hedefe ne kadar yaklaşacagiz.
Sabah 58.5 dum tartida hadi bakalım :)

Kizlaaaar nerdesiniz ??? Pazar günü nasıl geçti kaçamaklar var mj? Ben pazar gününü minimum zararla atlattım. :) Gayet iyi bir gündü diyetim açısından. Bugün 6 günlük şok diyetime başladım diyetisyenimin önceden verdiği. Yağ yakmada çok etkili oluyor öncesinde 2 kilo vermistim çoğu da yağdandi. Bakalım bu sefer hedefe ne kadar yaklaşacagiz.
Sabah 58.5 dum tartida hadi bakalım :)
Burdayım ve çok sevindim ben biraz abarttim hafta sonu ama bugün toparliyorum inşallah az önce 45 dk zumba yaptım ama su az içtim Bugün yarım litre ancak yine de fena değil kendi adıma :KK16:

Burdayım ve çok sevindim ben biraz abarttim hafta sonu ama bugün toparliyorum inşallah az önce 45 dk zumba yaptım ama su az içtim Bugün yarım litre ancak yine de fena değil kendi adıma :KK16:
Supersin cnm daha da güzel olacak :)

Ben de şimdi zumba yapacağım sonra da basen bacak egzersizi yaparım

selam kızlar :) bayram temizliği nedeniyle annem beni ele geçirdi. bu hafta diyet ve zumbaya devam edemedim ama hala aynı kilodayım. e bayram da geldi et yemeden olmaz tatlısız hiç olmaz umarım verdiğimiz kiloları geri almayız :(

ben bayram süresince internete giremeyebilirim o yüzden size iyi bayramlar umarım bayramda istediğimiz herşeyi yeriz ve hiç kilo almayız :)

selam kızlar :) bayram temizliği nedeniyle annem beni ele geçirdi. bu hafta diyet ve zumbaya devam edemedim ama hala aynı kilodayım. e bayram da geldi et yemeden olmaz tatlısız hiç olmaz umarım verdiğimiz kiloları geri almayız :KK43:

ben bayram süresince internete giremeyebilirim o yüzden size iyi bayramlar umarım bayramda istediğimiz herşeyi yeriz ve hiç kilo almayız :)
Şu an ben de aynı durumdayım bir de üstüne grip oldum bayramı yatarak gecircem herhalde bayramda ben de girmem kızlar
Şimdi den herkese iyi bayramlar :KK52:

aman tanrım. 54.0 çıktım. tam 500 gram almışım. ama pişman değilim o tatlıları yerken içim hiç acımadı :) yarın yeni bir hafta başlıyor tam gaz devam :)

Merhaba kızlar yarın dukana başlıcam bana arkadaş olmak isteyen var mı?

İyi bayramlar. Ben de bayram telaşından ugrayamadim. Bayram bu tatlıları yedik ;)
Ben de hiç pişman değilim. :) artık telafi ederiz yarından itibaren:)

bayram bitti ama beni de bitirdi:KK17:tartılma cesareti gösteremedim ama 1-1,5 kg aldığımı hissediyorum.offfffffffff

Back
X