4-5 kilo vermek isteyenler

Evet canım sağlık olsunda :)
Bide yaşlarımızda yakın sanırım :)
Desteklerle birlikte az kilolara :)
Haydi kızlar eritmeye
az yemeye alışmayı düşünmemiştim. yavaş yavaş mideme savaş açmam lazım

Pes etmek yok acelesi de yok önce vücudumuzun az yemeye alışmasi lazım o zamana kadar elbette ki biraz fazla yiyeceğiz ya da canımız birşey ler isteyecek :KK47: mesela ben nerdeyse son iki haftadır en doyurucu kahvalti mi yaptım normalde bile ekmek yemeyen ben ekmek yedim hem de 5 dilim falan ki hiç aramam yani ama bugün de böyle oldu ne yapalım bi de su icebilsem süper olacak :KK48: Neyse biz birbirimize destek oldukça veririz hayirlisiyla tek derdimiz kilo olsun Allah sağlık sıhhat versin boşver :KK66:[/QUOTE

bak bu son olsun 5 dilim ekmek ne yaaaa. adetin mi yaklaştı? eğer öğle değilse abartma liütfen, yaşın gençse bilemem ama benim gibi 35 veya 30 un üstüyse artık kriz anlarında bile çeyrek ekmeği geçmemeli. dost acı söyler

Ben pastanın yanında höpürtede höpürtede içiyrm o kahvleeri ama artık olmıcak :110:

yanı olmasada olur.
OLmicak :oops:

Öğlen iki üç kaşık yoğurtlu soğuk makarna, yarım kase çorba, kuru fasulye yedim :)

Akşamda köfte varmış evde yoğurt, çorba :)
salata :)

ama yarım saat önce bir posiyon frambuazlı pasta yedim süpriz yapmışlar.
Bu arada ben hiç birşeye ekstra tuz atmam.

hiii frambuazlı pasta vişneli çikolatalı pasta vs hastasıyım beni kesin ama pastamdan vazgeçemem ha ama seyrek yemeye çalışırım o ayrı ..tatlıdan kesemiyorum depresyona giriyorum hemen .geçen sene diyetisyene gitmiştim o zaman 77 kiloydum (doğum kilolarım) haftada iki defa tatlı yeme hakkım vardı yine öyle yapmayı düşünüyorum hergün yemeyeceğim ama bu şuan için sadece bir düşünce:D

QUOTE="hyunbuket, post: 36738829, member: 506244"]Transfer tekliflerini reddeden konu sahibimız ummandakises grup tarafından ayakta alkışlandı :KK76:[/QUOTE]
aman efenim utandırıyorsunuz beni:KK52:

hiii frambuazlı pasta vişneli çikolatalı pasta vs hastasıyım beni kesin ama pastamdan vazgeçemem ha ama seyrek yemeye çalışırım o ayrı ..tatlıdan kesemiyorum depresyona giriyorum hemen .geçen sene diyetisyene gitmiştim o zaman 77 kiloydum (doğum kilolarım) haftada iki defa tatlı yeme hakkım vardı yine öyle yapmayı düşünüyorum hergün yemeyeceğim ama bu şuan için sadece bir düşünce:D

Aslında kilodan ziyade çok zararlı bunlar hastalık için çağrı resmen. Bu aralar şeker hastalığının çocuk yaşlara inmesine kadar çok haberler var örnekler var bu sebeple artık hazır meyve suyu vs tüketmemeye karar aldım ki meyve suyuna dayanamam

Bu ayrılıklar filanlar bana yaramadı , ben de şöyle bir 4 5 kilo vermek istiyorum..

:)
Grubun direği nasıl gidiyor kilo verme işi ben sanki vermek yerine alıyorum ya ne yapsak ki :KK61:
:)kıskandırmak gibi olmasın ama iyi gidiyor sanki.az önce arkadaşlarla pastaneye gittik ve bir orta kahveyle çıkabildim o gönülçelen kurabiyelerin içinden:)bakalım cumartesiye az kaldı

:)kıskandırmak gibi olmasın ama iyi gidiyor sanki.az önce arkadaşlarla pastaneye gittik ve bir orta kahveyle çıkabildim o gönülçelen kurabiyelerin içinden:)bakalım cumartesiye az kaldı
Aman ya kıskandım bak şimdi cumartesi gelmese diyorum ben de 1 gram vermedim 1 kilo aldım sanki korkuyorum tartiyla yüzleşme ye :KK51:

ummandakises 1.73 62 , hyunbuket 1.58 56, hayriyehayri 1.53 54, terken 1.70 65,5, zeyzey 1.70 62, miss_fb 1.68 69 arkadaşlar ölçümlerimizi bir araya topladım ama tablo yapamadım, idare edin:)

Bravo ya ben tutamıyorum kendimi demin sütlü şekersiz kahve içtim üstüne şekersiz çay
ben şekersiz tuzsuz tüketirim çoğu şeyi :) ama ah şu tatlı ve hamur işi sevdam olmasa
Kendini nasıl hhissediyorsun :)

Bravo ya ben tutamıyorum kendimi demin sütlü şekersiz kahve içtim üstüne şekersiz çay
ben şekersiz tuzsuz tüketirim çoğu şeyi :) ama ah şu tatlı ve hamur işi sevdam olmasa
Kendini nasıl hhissediyorsun :)
tatlı beni de zorluyor ama ne yapalım bir kere söz verdik birlikte zayıflayacağız diye:))bugünkü menümü yazayım:sabah iki dilim tam buğday ekmeği, beyaz peynir,beş tane zeytin. ara:orta kahve,beş fındık,beş form kraker öğlen:ton balıklı bol salata,iki dilim tam b.ekemeği ara:kayısı çayı,altı tane kuru kayısı akşam:1,5 kepçe çorba,bir tabak fırınlanmış hamsi ve bol salata. gün boyunca 2,5 lt suiçtim, bir litre daha içeceğim. öğlen çok sıcaktı dayanamayıp meyveli soda içtim:(

ben bu gün sonunda şeytanın bacağını kırdım ve 30 dk yürüyüş yaptım. yarın arkadaşlarla kahvaltı yapıcaz inşallah böreklere karşı iradeli olurum

Bugün akşam üstü yemek yemedi onun yerine Kaşarlı omlet yedim biliyorum biraz ağır ama canım istedi gündüz spor yapma şansım olmadı onun yerine yatmadan 1 saat yürürum kendi kendime 2 litre de su içtim az biliyorum en fazla iki bardak daha içerim işte daha fazlasını icebilsem keşke :KK14:

Bugün akşam üstü yemek yemedi onun yerine Kaşarlı omlet yedim biliyorum biraz ağır ama canım istedi gündüz spor yapma şansım olmadı onun yerine yatmadan 1 saat yürürum kendi kendime 2 litre de su içtim az biliyorum en fazla iki bardak daha içerim işte daha fazlasını icebilsem keşke :KK14:
keşke sabah yeseydin omleti yakması daha kolay olurdu.gerçi yumurtada bi şey yok da o hain kaşar var ya o:)benim de çok su içme problemim var.ben bir den içiyorum.bütün gün şiş karınla dolanıyorum

Back
X