- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
ne yalan söyliyim.pismanim keske sevseydim diye. Biraz da sasiriyorum sevdigini söyledigin birinin ardindan hemen nasil baskasiyla nisanlanir ki insan onu anlayamiyorum o yüzden konuyu actimSevmiyorsunuz, dert de etmiyorsunuz bu durumu, eee amaç?
Yüzüğü takıyor, nişanlanıyor, bitti bu kadar.ne yalan söyliyim.pismanim keske sevseydim diye. Biraz da sasiriyorum sevdigini söyledigin birinin ardindan hemen nasil baskasiyla nisanlanir ki insan onu anlayamiyorum o yüzden konuyu actim
3,5 ay da nasil nışan yapiliyor nasil güveniyorsunuz ki iste ona sasiriyorum :) Nasil bisey bu cok merak ediyorum hemen hersey uyumlu hissi mi olusuyor.? Hani ne bileyim sonucta evlilige adim atiyorsun hayatinin en önemli karari, birlikte yaslanmaya, birlikte aglamaya adim atiyorsun.. 3 ay da bununla ömür gecirebilirim hissi nasil geliyor ki :)Eşimle tanıştığımızda sevgilisi vardı. Onlar ayrıldılar(ben ayırmadım bana ne) biz sevgili olduk. 3,5 ay sonra nişan yaptık. İlk yıl dönümünde evlendik, (maddi durum daha iyi olsaydı direk evlenirdik. 1 sene borçsuz evlenmek için bekledik) yetmedi kısa sürede çocuk da yaptık.
Hızlı olması kötü olduğunu göstermez.
3,5 ay da nasil nışan yapiliyor nasil güveniyorsunuz ki iste ona sasiriyorum :) Nasil bisey bu cok merak ediyorum hemen hersey uyumlu hissi mi olusuyor.? Hani ne bileyim sonucta evlilige adim atiyorsun hayatinin en önemli karari, birlikte yaslanmaya, birlikte aglamaya adim atiyorsun.. 3 ay da bununla ömür gecirebilirim hissi nasil geliyor ki :)
Çoğu Erkekler şıpsevdi olurlar ondan olabilir mi acaba?ne yalan söyliyim.pismanim keske sevseydim diye. Biraz da sasiriyorum sevdigini söyledigin birinin ardindan hemen nasil baskasiyla nisanlanir ki insan onu anlayamiyorum o yüzden konuyu actim
ne yalan söyliyim.pismanim keske sevseydim diye. Biraz da sasiriyorum sevdigini söyledigin birinin ardindan hemen nasil baskasiyla nisanlanir ki insan onu anlayamiyorum o yüzden konuyu actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?