4 ay içinde nasıl nışanlanır ki?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
2015 den beri konustugum biri vardi. Karakteri cok güzeldi ben öyle saniyordum. pasif, iyi niyetli birisiydi. Kücük Yalanlari vardi sadece iste biz sevgili olmadan önce hayatina en son ne zaman biri vardi dedigimde 3 sene fln demisti oysa 6 ay oluyordu böylesi seyleri sakliyordu. Sahte bir hesaptan diger kizlari ekliyordu oradan benim eski sevgilimi bile eklemisti. Yani sinsi sinsi isler ceviriyordu ve her ne hikmetse suc üstü yakaliyordum herneyse benim bir türlü ona icim isinmadi sevemedim. Bulustugumuzda hoştu güzeldi.. Sevemedim bir türlü.. bana beni sevdigini söylüyordu ama ona ait oldugum hissi de vermiyordu biraz ilgisiz benden korkuyor gibiydi. Iliskide baskin taraf bendim. 1 sene pek konusmadik sonra bir den Ocak 2017 öncesinden konusmaya basladik derken Ocak 2017 de bir sey oldu ben ilgisiz davraninca kesti tüm baglantiyi, engelledi her yerden. Hayatina baskasini aldigi her halden belliydi kolay kolay vazgecmezdi cünkü öyle her yerden engelleyecek kadar. Sonra baska hesaptan baktigimda hesabina nisanlandigi yüzük resmini gördüm. 2 gün kendime gelemedim. Bi sekilde buldum Facebooktan nisanlisini. O da resim atmis nisan da. Yani biz ayrilir ayrilmaz yani beni engelledi ve 4 ay sonra nisanlandi..

Tamam evet ben sevmedim onu bunu hissettirdim ona. Fakat bana seni seviyorum diyipte bir ilgisiz halimi bahane bulup heryerden engelleyip 4 ay sonra nisanlanmasi koydu bana. Mutlu olur ne diyim. Isin komik tarafi bundan önceki sevgilim de aynisini yapmisti bana. Baskasini bulunca şutladilar beni yani. Gel de aglama :) Gel de üzülme ;D

Eşimle tanıştığımızda sevgilisi vardı. Onlar ayrıldılar(ben ayırmadım bana ne ) biz sevgili olduk. 3,5 ay sonra nişan yaptık. İlk yıl dönümünde evlendik, (maddi durum daha iyi olsaydı direk evlenirdik. 1 sene borçsuz evlenmek için bekledik) yetmedi kısa sürede çocuk da yaptık.

Hızlı olması kötü olduğunu göstermez.

ne yalan söyliyim.pismanim keske sevseydim diye. Biraz da sasiriyorum sevdigini söyledigin birinin ardindan hemen nasil baskasiyla nisanlanir ki insan onu anlayamiyorum o yüzden konuyu actim
Yüzüğü takıyor, nişanlanıyor, bitti bu kadar.
Şaka bi yana önüne bak derim.

3,5 ay da nasil nışan yapiliyor nasil güveniyorsunuz ki iste ona sasiriyorum :) Nasil bisey bu cok merak ediyorum hemen hersey uyumlu hissi mi olusuyor.? Hani ne bileyim sonucta evlilige adim atiyorsun hayatinin en önemli karari, birlikte yaslanmaya, birlikte aglamaya adim atiyorsun.. 3 ay da bununla ömür gecirebilirim hissi nasil geliyor ki :)

Bilmem, anlıyorsun sanırım.
Aha bu dedim evlendik. Hiç de pişman olmadım.

ne yalan söyliyim.pismanim keske sevseydim diye. Biraz da sasiriyorum sevdigini söyledigin birinin ardindan hemen nasil baskasiyla nisanlanir ki insan onu anlayamiyorum o yüzden konuyu actim
Çoğu Erkekler şıpsevdi olurlar ondan olabilir mi acaba?

bence sizin için en hayırlısı olmuş. Hayatınızda biri olmadığı için bu kadar etkilenmişiniz . Birazcık da kaçan balık büyük olur hesabı :) İnanın bu kadar süre sevemediğiniz biri ile evlilik olmazdı . Sevebileceğiniz birini bekleyin :)

Sevgisi kuvvetli olanin nefreti de kuvvetli olur. O ilgi ve alakasina cevap alamadiysa, karsiliksiz biraktiginiz her adiminda ofkesi artmis ve artik bir noktada kopmustur.

Olabilir bence çok anormal değil 4 ayda nişanlanması. Yani biriyle görüşmenin süresinden çok niteliği önemli olan. 10 yıl sevgili olup evlenenler. 3 aylık evliyken hiç tanıyamamışım diyip boşanıyor. Evlenmek her zaman bu riski barındırır. Tanımak için tek kriter zaman değildir. Hatta ilişkinin evlilik sonrası selameti için kısa olması iyidir bence. Ama kişiye özeldir bu durumlar. Ben de 7 ayda nişanlandım. Birkaç ay sonrasına evlendik. Hiç pişman değilim :))

Birilerinden duymuştum adamla kadın 8 yıl çıkıyorlar. Ve evleniyorlar 10 gün içinde boşanıyorlar.
Birde 3 ayda tanışıp evlenip yıllarca mutlu evlilik sürdürenlerde var. Bu işler hiç belli olmuyor konu sahibiciğim. Sen umrumda değil imajı vermişsin ama "dokundu" diyerek bal gibi de umruna girmiş.
O yüzden takma, üzülme değmez diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…