Uzatmanın alemi yok bence4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
İnsan beddua edeceği biriyle niye evlenir ki?Sosyal ortamda tanıştık ama görücü usulü misali 6 ay içinde evliydik
Ilk değil bende aynı şeyleri yaşadım dayak gördüm ve bende 23 yaşındayım düğün takılarımı çaldı bebeğimi düşürdüm vs şimdi şükür 8 aydır ayriyim 3 ay evli kaldım sonra çıkıp geldim bin şükür ki gelmişim. Dava devam ediyor ama şükür orda olacağımdan daha iyi bir durumdayimNasil tanistiniz,nasil evlendiniz? Evlenmeden once nasil davraniyordu? Bu kadar yeni evli olup da boyle konusan bir adami ilk kez duyuyorum.
Aynı şeyleri bende gördüm yaşadığım herşey konularımda var. Ben fazlasını yaşadım diyebilirim. Başta güzel gelen sonra maskesini çıkartıyor. Son olarak bunun zamanla bi alakası yok. Karakter meselesi olmayınca olmuyor 3 ay içinde evlenen de var etrafımda 5 ay içinde de . Hatta iki kız kardeş çifte düğün yaptı 4 ay içinde şimdi 2.yıllarını devirdiler bazen zorlasan da olmuyor. NasipYa ne denir bilemiyorum, tam olarak tanıyamadan evlendiğiniz için çoğu şey, 6 ay çok kısa bir süre birinin tam anlamıyla huylarını görebilmek için..
Karşılıklı konuşup anlattınız mı ondan beklediklerinizi? Yani böyle bir adam dinlemezde büyük ihtimalle ama..
Canım ne kadar düzelecek desende düzelmiyor. 23 yaşındayım ve bende aynı şeyleri yaşadım 3 ay evli kaldım 6 ay içinde evlendim. Dayak gördüm psikolojik şiddet gördüm. Evlilik terapisine gittik zar zor ikna ettim yine olmadı en sonunda düğün takılarımı çalıp üzerine 1 aylık hamileyken dövünce çıktım geldim 1 hafta sonra da kanamam durmadığı için bebeğimi kaybettim. Neler yaptım evliliğim devam etsin diye ama olmadı sonunda ben çıktım geldim. Kotu bi örnek olmam umarım ama ayrıl. Ben 10 yıl daha yaşayacaksam o geri kalan 10 yılımı mutlu huzurlu yaşamak istiyorum dedim ve ayrıldım. 8 aydır ayrıyız herşey bitti kanlı bıçaklı olduk hepsini inkar edip hakkımı vermedigi için çekişmeli boşanıyoruz dava da 6bucuk oldu herşey avukatta boşanmak istiyor ama hakkımı vermeyi kabul etmiyor. Ona boşanmak istediğini söyle bakalım ne yapacak. 8 aydir beni evine dön diye arayan olmadı da eş değil leş kargası da dahil4 aylık evliyim balayında geçirdiğimiz 1 hafta dışında hayatı bana zehir ediyor .şöyle ki nöbet usulü çalışan bir kadınım 23 yaşındayım evin içinde yiyip içip dağıtıp gezmesi arkasını toplamam gibi ufak sorunların yanısıra aynı evin içinde 2 yabancı gibi geziyoruz. O benimle ben onunla konuşmuyorum sebeb sorarsanız çok çeşitli ama en son olayı anlatayım nöbette olduğum Birgün kardeşimin doğum günü için izin aldım 2 saat bu arada okulun yakınında hiç park yeri yoktu o yüzden telaşla külün üzerine koymuşum dokundum üstü soğuktu ama altı sicakmis teker patlamis bir önceki tartışmada telefonu kırdığı için arayıp yardım isteyemedim elin adamalriyla arabayla tek başıma uğraştım.ertesi gün nobetten çıktım kahvaltı hazırlarken olayı anlatıyordum teker patladı diye başını anlattım ki araban da patlasaymis dedi .bende beddua eden birine başımdan geçenlerin geri kalanını anlatmadim . bağırdı çağırdı lânet okudu küfretti gitti 2 gün gelmedi gelip yatıp kalktı tekrar gitti. 10 gündür aynı evin içinde konusmuyoruz bile ne normal muhabbetimiz var nede yatak... İnce bir ayrıntı;bana daha bir kere bile sevdiğini soylemedi
Altın falan yok ki ilk günün sabahı hepsini aldı borçlara verdiAltınlarını al, ona belli etmeden mümkünse. Sonra da bul iyi bir avukat mümkünse anlaşmalı boşan. Zira 4 ay da evde konuşmamak psikolojik şiddettir. Cinsellik olmaması da.
Ancak bu işler nasıl buraya geldi onu bi değerlendirin öncesinde
Üzerine 4 5 kere daha tartıştık ama pek daha iyi olacak insallah çok çık az da olsa olumlu değişiyorO günden bugüne bi değişme oldu mu? Konuşuyor musunuz artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?