4 ayda 40 yıl yaşlandim

çok tuhaf siz sizi sevmeden mi evlendiniz. çokta gençsiniz. adamda yaşını başını aşmış genç olsa evlilik zor gelmiş diyecem de. anlamadım ama sizi anlayamadım

Bi an ben mi yazdım bunu dedim. Sonu boşanma çok üzme o yüzden kendini.

Uzulerek okudum. Kumar bosanma nedeni. Adam hem borclarini odetiyor hem de bir guler guzu esirgiyor. Daha ne duruyorsunuz ki?
Ben de bosandim. Bosanma bir bitis degil ki yeni bir baslangic. Yazik omrunuze. Bu adamin kumar oynuyorsa borcu bitmez. Borcunu odetmek icin evlenmis sanki. Su yasadiginiza da evlilik denmez.

Uzatmanın alemi yok bence

Kendinize yazik etmeyin lütfen boşanın bi ömrü böyle mi gecirmek istiyosunuz? Benim annem böyle bir adamla gecirdi genc yasta kanser oldu ve hayatini kaybetti bizi küçücük yaşımızda birakmak zorunda kaldi. Değer mi

23 yaşında bir kadın 6 ayda evlenmiş
Yahu Ne acelen vardı?
Adam zaten seni seviyorum bile dememiş hiç?
Bu kadar mı kolay senin için kendini ateşe atmışsın tanımadan etmeden
Telefonu kırmak Ne ya?

Bide böyle erkekler türedi bakın dikkat edin
Maaşlı kız avcısı
Bana baksın diye evleniyorlar
Sevgi yok bunlarda ilgi de vermiyorlar haliyle
Resmen adamın planıymışsın maalesef
Umarım kurtulursun

Çok üzülüyorum bu tip hikayeler gordukce... sorun bizzat esinizde gibi duruyor umarim duzelir bir an önce...

Sosyal ortamda tanıştık ama görücü usulü misali 6 ay içinde evliydik
İnsan beddua edeceği biriyle niye evlenir ki?
Kör kütük aşıktı da evlenince geçti desem değil çünkü görücü usulü.
Akla mantığa yatmıyorsa ne diye evet dedi?
Sizi geçtim, tanıma aşamasında bu tip davranan biriyle evlenmeyeceğinizi varsayıyorum aklı selim bir insan olarak.

Nasil tanistiniz,nasil evlendiniz? Evlenmeden once nasil davraniyordu? Bu kadar yeni evli olup da boyle konusan bir adami ilk kez duyuyorum.
Ilk değil bende aynı şeyleri yaşadım dayak gördüm ve bende 23 yaşındayım düğün takılarımı çaldı bebeğimi düşürdüm vs şimdi şükür 8 aydır ayriyim 3 ay evli kaldım sonra çıkıp geldim bin şükür ki gelmişim. Dava devam ediyor ama şükür orda olacağımdan daha iyi bir durumdayim

Aynı şeyleri bende gördüm yaşadığım herşey konularımda var. Ben fazlasını yaşadım diyebilirim. Başta güzel gelen sonra maskesini çıkartıyor. Son olarak bunun zamanla bi alakası yok. Karakter meselesi olmayınca olmuyor 3 ay içinde evlenen de var etrafımda 5 ay içinde de . Hatta iki kız kardeş çifte düğün yaptı 4 ay içinde şimdi 2.yıllarını devirdiler bazen zorlasan da olmuyor. Nasip

Canım ne kadar düzelecek desende düzelmiyor. 23 yaşındayım ve bende aynı şeyleri yaşadım 3 ay evli kaldım 6 ay içinde evlendim. Dayak gördüm psikolojik şiddet gördüm. Evlilik terapisine gittik zar zor ikna ettim yine olmadı en sonunda düğün takılarımı çalıp üzerine 1 aylık hamileyken dövünce çıktım geldim 1 hafta sonra da kanamam durmadığı için bebeğimi kaybettim. Neler yaptım evliliğim devam etsin diye ama olmadı sonunda ben çıktım geldim. Kotu bi örnek olmam umarım ama ayrıl. Ben 10 yıl daha yaşayacaksam o geri kalan 10 yılımı mutlu huzurlu yaşamak istiyorum dedim ve ayrıldım. 8 aydır ayrıyız herşey bitti kanlı bıçaklı olduk hepsini inkar edip hakkımı vermedigi için çekişmeli boşanıyoruz dava da 6bucuk oldu herşey avukatta boşanmak istiyor ama hakkımı vermeyi kabul etmiyor. Ona boşanmak istediğini söyle bakalım ne yapacak. 8 aydir beni evine dön diye arayan olmadı da eş değil leş kargası da dahil
Hatta çoğu şeyi inkar etti ben seninle bana yemek yap üstüme başıma bak diye annemin zoruyla evlendim dedi .ailesinden ayrı yaşıyordu balayında herşey mükemmeldi yemede içmede yatmada degilim insan gibi konuşabiliyorduk. Ne zaman eve geldik 2.haftada annesi ve kardesi yuzunden basladi herşey 2.haftada siktir etti def etti kapiya atar gibi konuştu. Yani demem o ki vaktini harcama bak bir kadın daha öldü. Ayaklarının üzerinde durabilirsin inan. Meslegime döndüm insan olduğumu hatırladım ailemleyim daha ne olsun varsın mahkeme 1 sene daha sürsün ne yapayım Allahın adaleti var illaki

Altınlarını al, ona belli etmeden mümkünse. Sonra da bul iyi bir avukat mümkünse anlaşmalı boşan. Zira 4 ay da evde konuşmamak psikolojik şiddettir. Cinsellik olmaması da.

Ancak bu işler nasıl buraya geldi onu bi değerlendirin öncesinde

Altın falan yok ki ilk günün sabahı hepsini aldı borçlara verdi

O günden bugüne bi değişme oldu mu? Konuşuyor musunuz artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…