4. aydan sonra sırtüstü yatmak

bende yüzüstü yatmayı o kadar özlemişimkiii..geceleri sürekli dönüp durduğum için sağa,sola ve sırtüstü yatıyorum..sırtüstü çok rahat ediyorum..elimden geldiğince sola yatmaya çalışıyorum tabi..kızım sağ tarafta durduğu için ben sağa yatınca tekmeler,dönüp durmalar başlıyor..sıkışıyor galiba..hemen sola dönüyorum tabiii..

Bende 4 Aylikim Fakat Sağ Tarafima Daha Rahat Yatiyorum Ama Arada Sola Da Dönüyorum Inşallah Bişey Olmaz

bende genelde sağa yatıyorum ama ben neredeyse yüzükoyun yatıyorum.yani sağ tarafa yatınca sağ bacağım düz sol bacağım karnıma doğru kıvrık yatınca nerdeyse yarım yüzükoyun yatmak gibi oluyor sola yatmaya çalışıyorum . inşallah bebeğime birşey olmaz

Ya Arkadaşlar Bence Fazla Abartiyoruz Artik Ya. Hamilelik Bu Kadar Da Detaylandirilacak Bişe Diil Bence. Ohoo Böyle Ay Sağa Yattim Bişe Olur Mu şunu Yersem Ne Olur Surama Su Oldu Napcam Gibi Stresler Anneye De Bebeğe De Daha Zararliç Unutmayin Ki Sakinan Göze çöp Batar. önemli Olan Nnenin Rahati. Bebek Her Halukarda Rahat Edeceği Pozisyonu Buluyormuş. Ben Her şekilde Yatiyorum Sirt üstü Yüzüstü Sağa Sol Bebeğim D Eçok Sağlikli Tüm ölçüleri Iyi. Tabi Ki Anneler Siz Siniz Ve Kendi Seçimizniz Ama Benim Tavsiyem Herşeyi Bu Kadar Kafaya Takmamanizdir.sağa Mi Sola Mi Diye Stres Yapmadan Ne şekilde Rahat Ediyosaniz çekeceğiniz Güzel Bir Uyku Bebeğinize Her Iki Taraftan Daha Faydali Olacaktir.

puff bende artık yüzüstü yatmak istiyorum yaaaa sol tarafımada yatamıorum işin kötü yanı , sağ taraftan daha rahat uyuorum tabı buna uyku denırse ve ne hıkmetse bebegım saga yattıgım zaman daha hareketlı sola yattıgımda o hareketlılıgını yıtırıo enteresan daha haftam var sere serpe uyumak istiyorummmmmmmmmmmm

7 aylık hamileyim sırt üstü yatamıyorum
bir sol yanıma bir sag yanıma
inanın uyanınca yanlarım agrıyor.
oğlum solda olunca geneldede sağda yatıyorum ben.
bende sırt üstü yatmayı şimdiden özledim ya.

sol tarafa yatmak icin zorliyorum kendimi bazen gec ebi kalkiyorum herbiyerim uyusmus snra saga dönüyorum acik konusmak gerekirse sirt üstüde yatiyorum arada ama su son haftada sirt üstü yatinca nefesin kesiliyo

Yüzüstü yatmayı çok özledim hep sol bazen sırt üstü yatıyorum mahvoldum eşime bakıyorum oh sereserpe dönüp duruyor

sırt üstü yattıktan bir süre sonra kalbim deli gibi çarpmaya başlıyo yaa

bende sola yatılmasının en iyi olduğunu duymuştum öle yatmaya çalışıyorum...ama pek rahat edemiyom. sırt üstü yatıyorum tam uzanmıyorum yastığımı kaldırıp dayıyom öle yatıyorum.
5.ayım bitti ve ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum 3aydan sonra yatamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…