- 5 Kasım 2015
- 189
- 91
- 48
- 50
- Konu Sahibi betty_berry
-
Çok çok kötüyüm , şu anda birbirlerinin kollarındalar büyük ihtimalle. Ben de yeni hayatıma ağlaya ağlaya çalışmaya çalışıyorum.çocuklarım çok küçük gerçi büyük de olsalardı acı aynı olurdu da, 14 aylık bebeğim baba dedikçe içim parçalanıyor. Bu kadar acımasız, bu kadar zalim nasıl olabilmiş bu adam. Toplamda 9 yıllık ilişkimizi, 5,5 yıllık evliliğimizi 4 aya sattı. 1 haftada yerle bir oldu herşey. artık güçlü bir anne olmalıyım yavrularım için.Konu sahibi nasılsın?
Çok çok kötüyüm , şu anda birbirlerinin kollarındalar büyük ihtimalle.
önce kadına mesaj at, dediklerinin hiçbirine inanmıyorum çalıştığın yere gelip herkesin içinde seni rezil etmezsem bana da XX demesinler diye. işinden de attıracak seni. tazminat davası açacağım. tüm kayıtlar elimde. ayrıca eşinin kredi kartı ekstrelerine bak. hangi otellerde kalmışlar. de ki kaldığınız otellere de ulaştım. mahkemede delil olarak kullanacağım. çünkü oteller o gece kim kaldıysa hepsini kayıt altında tutuyorlar. kanun gereği. bunu da polise bildirmek zorundalar günlük olarak. istihbarat açısından. mahkeme taleop ederse tüm kayıtlat tüm mesajlaşmalar içeriğine kadar çıkar. yapmasan da at tut havadan. ailene de söyleyeceğim. yaşadığın yere de glip mahallende apartmanında evli adamla yatıp kalkan otellerde geceleyen üç paralık kadın diye rezil edeceğim seni hem de ispatlarıyla de. kıçı tutuşacak. biraz da o kara rüyalar görsün bakalım. sonra hemen eşin girecek devreye bak görürsün. o zaman anlarsın hala görüşüyorlar mı görüşmüyorlar mı? eğer eşin bu konu hakkında birşey söylerse s.ktiri bas eşine demek ki halen kadına değer veriyor. önemli onun için rezil olması vb.
bu arada bundan sonra ikinci bir hat alacak onla konusacak eşin. buna da adım gibi eminim. kendi hattından aramayacaktır her ne sebeple olursa olsun. bu arada mutlaka resimleri vardır bunların. nerdedir ama onu bilemem.
Yarın sabah avukatlar görüşmeye gidiyorum. Zina nedeniyle dava açıyorum, ortak mallardan men edilmesini istiycem( böyle bir hak varmış zinalarda), tel kayıtları, otel kayıtları ve uçak kayıtlarını dilekçeme delil yazıcam, mahkeme kararıyla toplanacak. Olabilecek en Yüksek nafakayı istiycem. Çocuklarımın velayetini ve Her 2 taraftan olabilecek en yüksek manevi tazminatı istiycem. Bugün köpek oldu kapıya geldi 15-20 dk zil çaldı açmadım , yaptığı şrfsizliği en ağır bedeliyle ödeyecek.Delilleri topladınız mı? Ne zaman dava açacaksınız? Ailenizle konuştunuz mu?
sürünsün ikisi de, vazgeçme, ödün vermeYarın sabah avukatlar görüşmeye gidiyorum. Zina nedeniyle dava açıyorum, ortak mallardan men edilmesini istiycem( böyle bir hak varmış zinalarda), tel kayıtları, otel kayıtları ve uçak kayıtlarını dilekçeme delil yazıcam, mahkeme kararıyla toplanacak. Olabilecek en Yüksek nafakayı istiycem. Çocuklarımın velayetini ve Her 2 taraftan olabilecek en yüksek manevi tazminatı istiycem. Bugün köpek oldu kapıya geldi 15-20 dk zil çaldı açmadım , yaptığı şrfsizliği en ağır bedeliyle ödeyecek.
kesinlikleerkek 50 kere boşansa öyle düşünülmez boşanan kadın olunca yok yok bu bakış açısının değişmesi lazım yoksa ezilen hep kadınlar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?