4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Tekrar söylüyorum kadinada tazminat davası açma hakkiniz var bu zaten eteğini tutuşturacaktır ayrıca işyerinde rezil edin onlar sizi düsündümü sizde onları düşünmeyin güçlü olun esiniz birkere affedip haklarınızı kaybetmeniz icin uğraşıyor lütfen simdi dimdik durun ve elinizden geleni ardınıza koymayın iciniz anca öyle soğuyacak benim Alman bir arkadasım kendine tokat atan erkek arkadaşını fantezi bahanesiyle yatağa bağlayıp bir güzel kirbaclamisti ve öylece bırakıp gitmişti sonra bana simdi bu sayfayı kapatabiliriz dedi sizde simdi bütün delilleri toplayıp hakkiniz neyse alın sizin anne babanızın değil onların anne babalarının yüzü yere eğilsin

önce kadına mesaj at, dediklerinin hiçbirine inanmıyorum çalıştığın yere gelip herkesin içinde seni rezil etmezsem bana da XX demesinler diye. işinden de attıracak seni. tazminat davası açacağım. tüm kayıtlar elimde. ayrıca eşinin kredi kartı ekstrelerine bak. hangi otellerde kalmışlar. de ki kaldığınız otellere de ulaştım. mahkemede delil olarak kullanacağım. çünkü oteller o gece kim kaldıysa hepsini kayıt altında tutuyorlar. kanun gereği. bunu da polise bildirmek zorundalar günlük olarak. istihbarat açısından. mahkeme taleop ederse tüm kayıtlat tüm mesajlaşmalar içeriğine kadar çıkar. yapmasan da at tut havadan. ailene de söyleyeceğim. yaşadığın yere de glip mahallende apartmanında evli adamla yatıp kalkan otellerde geceleyen üç paralık kadın diye rezil edeceğim seni hem de ispatlarıyla de. kıçı tutuşacak. biraz da o kara rüyalar görsün bakalım. sonra hemen eşin girecek devreye bak görürsün. o zaman anlarsın hala görüşüyorlar mı görüşmüyorlar mı? eğer eşin bu konu hakkında birşey söylerse s.ktiri bas eşine demek ki halen kadına değer veriyor. önemli onun için rezil olması vb.
bu arada bundan sonra ikinci bir hat alacak onla konusacak eşin. buna da adım gibi eminim. kendi hattından aramayacaktır her ne sebeple olursa olsun. bu arada mutlaka resimleri vardır bunların. nerdedir ama onu bilemem.

bir gün ne bileyim kayınvalidenler annenler vb araya girer, eşin af için gelirse herseyi bastan anlatmasını iste. yalansız. zaten çıkmış ortaya de. kadın nerde calısıyor adı soyadı ne, kaç kardes? ne zaman boşanmış? çocugu var mı? vb vb bir sürü bilgi topla. yalan karıştırırsa bi ki kıçını kurtarmaya calısıyor. dosdoğru herseyi anlatırsa belki de bir gün tertemiz bir sayfa acabilirsiniz tekrar.
çünkü karsında gercekten nedamet gösteren kendisini kurtarmaya calısmadan dosdoğru anlatan, anlatsın ki ne kadar kötü olursa olsun bu yüü üzerinden atmak isteyen bir adam görürsün. ama diğer türlü bu yük hem sende hem de onda ömrünüzün sonuna kadar kalacak. bunları eşine de söyle. ama yalan söylersen ya da söylediğini anlarsam yarın bosanırız çünkü bu yükü kalbimde taşıyamam de. ona süre ver. düşünsün tasınsın.
ama kadını aradığında o eğer kocanı sevseydı suçu eşinin üzerine atmazdı. o da kendini kurtarmaya bakmış. seven bir kadın sevdiğinin mutlulugu için aradan asilce çekilmeyi de bilir. bu pespaye belli.

Buyuk ihtimal bosanirdim. Evet fedakar bir anneyim amme bende bir defa geliyorum bu hayata evladim icin mutsuz yasayamam benim mutsuzligum zaten ona yansir.Babasiyla gorusur vakit gecirir ama o adami evde gormeye tahammul edemem. Her gordugumde canim acir ya en iyisi gozden uzak olmasi. Ben hem annelik hem babalik yaparim evladima bi de cocuklarini bahane ediyor. Benim anlamadigim madem cocugunu seviyorsun esinden bosanmak istemiyorsun bu sacmaliklari neden yapiyorsun be adam

kizin numarasi sende varsa faceden bi arattir belki cikar adini soyadini ogrenmis olursun seni engellemis olabilir baskasinin facesinden arattir.bide olay ortaya ciktiktan sonra sormadin mi kim nerde nasil biri merak etmedin mi sordunda o mu soylemedi.

5 yil suren evliligimde defalarca aldatilip her seferinde affettim.ama emin ol hic mutlu olunmuyor hep bir suphe icin icini yiyor kafayi yeme derecesine geliyorsun.cocugum icin affettim hep,ama bende cok genctim hayatimi ona zehir edemezdim.ne yaparsan yap hep aranizda bir kadin golgesi olacak..cocuklar buyuyp cekip gidecek ama giden aslinda bizim kaybolan yillarimiz olacak...bunun 2.evliligi yok kader var sans var kimse bosanmak icin evlenmiyor.Rabbim yardimcin olsun cok yasadim bu durumu inan ((

Kadın konu sahibinin kocasının evli olduğunu bilmediğini iddia ediyor. Şu noktada kadının bunu bildiğini ispat etmesi gerekiyor dava edebilmesi için.

Ayrıca eşini boşaması lazım önce; ne gerekçe ile dava edecek yoksa? Evlilik kurumuna zarar vermesi gerek kadının yani boşanmaya sebep olması gerekir ki dava edilebilsin.

Dava edilse bile ceza almıyorlar; Yargıtay kararları var. Burda da avukat arkadaşlar açıklamıştı.

İğne ile kuyu kazmak gibi olmuş bu işler..

Bak konu sahibi; tabi ki sana boşan diyemez kimse ama hazır eşin kıvamda iken; her istediğini anlaşmalı boşanma protokolü ile alabilecekken çocukların büyüyüp yüz göz olmadan ben yerinde olsam huzuru seçer boşanırdım bu adamdan.

Yarın elinde bu kadar güçlü kozların olmayabilir.

Mesajlarını okuyorum da şuan sen feci şekilde kendini yıpratıyorsun. Komplo teorileri, geçmişte şurda şu şekilde Nasıl kandım, kandırıldım düşünceleri, öfke nöbetleri, küfürler hakaretler... Bak bunlar seni tüketir . Sağlık gitti mi geri gelmiyor. İki evladın var. Sorumluluğun var. Herşeyden önce daha gencecik bir sen varsın. Kendini sev...

Bak zaten evliliğiniz kötü gidiyormuş. Aldatmayı geçtim; sen hakediyor musun ki o kötü muameleyi?

Aylardır yaşadığın zaten boşanmak için yeterliymiş.

Bence hayıflanmak, öfke ve üzüntü nöbetleri geçirmek yerine ; Zaman artık kendini düşünme zamanıdır.

Konu sahibi nasılsın?
Çok çok kötüyüm , şu anda birbirlerinin kollarındalar büyük ihtimalle. Ben de yeni hayatıma ağlaya ağlaya çalışmaya çalışıyorum.çocuklarım çok küçük gerçi büyük de olsalardı acı aynı olurdu da, 14 aylık bebeğim baba dedikçe içim parçalanıyor. Bu kadar acımasız, bu kadar zalim nasıl olabilmiş bu adam. Toplamda 9 yıllık ilişkimizi, 5,5 yıllık evliliğimizi 4 aya sattı. 1 haftada yerle bir oldu herşey. artık güçlü bir anne olmalıyım yavrularım için.

Kafasına göre bir otele gidip bilgi alamaz ama, söyleyemezler mahkeme kararı falan gerekir

günaydın Can'ım, iyi olacaksın topla kendini :) emin ol her sey geciyor. Ve hic bir sey kimsenin yanına kalmıyor üzülme. Sen özgürsün o mahkum artık boyle duşun.

Her gecenin bir sabahı var her kışın bi baharı var unutma günler geçtikçe hafifleyecek acın hiç bir acı ilk günki kadar yakmaz Allaha sığın sen haklı tarafsin Allah hep haklının doğrunun yanındadır unutma...

Delilleri topladınız mı? Ne zaman dava açacaksınız? Ailenizle konuştunuz mu?
Yarın sabah avukatlar görüşmeye gidiyorum. Zina nedeniyle dava açıyorum, ortak mallardan men edilmesini istiycem( böyle bir hak varmış zinalarda), tel kayıtları, otel kayıtları ve uçak kayıtlarını dilekçeme delil yazıcam, mahkeme kararıyla toplanacak. Olabilecek en Yüksek nafakayı istiycem. Çocuklarımın velayetini ve Her 2 taraftan olabilecek en yüksek manevi tazminatı istiycem. Bugün köpek oldu kapıya geldi 15-20 dk zil çaldı açmadım , yaptığı şrfsizliği en ağır bedeliyle ödeyecek.

Çok güzel. Umarım en kısa sürede bu adamcıktan kurtulursunuz. İnş karşınıza sizin ve çocuklarınızın kıymetini bilen, sadakatli bir adam çıkar ve çok mutlu olursunuz.

sürünsün ikisi de, vazgeçme, ödün verme

Kendi degerinizi görmenize sevindim. Simdi birazda onlar düsünsün. Biliyorum hayatiniz alt üst oldu ama ne biliyorsunuz altinin üstünden daha güzel olmayacagini.(Yunus Emre). Daraldikca buraya yazin ama karsisinda aglamayin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…