4 aydır aldatıldığınızı öğrenseniz....

Ben 4 ay değil neredeyse 1 yıldan fazla zaman aldatılmışım. Bir tanesi daha küçücük ötekisi bebek iki evlat. Neden bu kadar ilgisizsin ben ne yaptım diye yalvarırken umurunda olmayan bir koca.
Öğrendim. Hayatta ki en büyük tabum. Asla ama asla affetmeyeceğim dediğim. Babam yok zaten.15 yıl oldu vefat edeli. Annem evlendi. Annemden bekledim büyük bi ev tutalım beraber yaşayalım demesini demedi. Abimden bekledim o da doğurmasaydın o zaman boşanırdın dedi. Sadece bebeğim biraz büyüyene kadar destek istedim. Olmadı. Evlatların var kıyma onlara diye boğdular beni. Ama bilmiyorlar ki ölüyorum ben yavaş yavaş. Tahammülüm sabrım hiç bir şeyim kalmadı. Rabbime inancım olmasa bir dakika düşünmem öldürürüm kendimi. Sen benim gibi olma. Kalk ayağa ve o adamı hayatından çıkar. Evlatların güçlü bir anne görsünler karşılarında. Bıkmış tükenmiş herşeyden nefret eden bir anne değil.

Kardes kusura bakma ama yani size ve cocuklara olan ilgisizligi ortadaymis zaten. Bi adam evinde vakit gecirmeyi istemiyorsa. Karisiyla cocuklariyla olmaktan zevk almiyorsa orda evlilik bitmistir.
Ben bazen cok sasiriyorum burda okuduklarima. Bana esim paspas muamelesi yapmaya baslarsa bilirim ki bo pislik vardir. Aldattigini ogrenirsem hic de sasirmam.
Burda bi konu daha vardi. Adamin cok cok buyuk ahlaksizliklari var kadin buna bizzat sahit. Ama adam karisinin babasini dolandirinca kadin cok sasirmisti. Niye sasiriyosun yahu niye? Bu bana garip geliyor iste.

Okudum da ailen de arkandayiz kararin ne olursa olsun demis. Ajitasyon yapma kendini acizlestirme icinde. Kendine aciyan ve korkan kadinlarin hicbiri mutlu degil burada da cok ornegi var. Bosan ya da bosanma karar senin ama dik durmalisin. Bana nasil yapar, hak etmedim, ailemin basini yere egdim, insanlar ne diyecek diye dusunup arabeske baglama bence.
Soran olursa soylersin aldatti, yakaladim bosandim. Herkes bilsin neyin ne oldugunu. Bir de kadinlarimizda bu var her seyi sakliyoruz. Sanki suc bizde gibi icimize kapaniyoruz. Cesur olun biraz bence.

yaşamayan bilemez diye boşuna söylememişler aldatma olayını es geçip sen zaten değer görmüyormuşsunki evliliğinde eşin dışarda kafayı dağııtıyo sen evde 2 çocukla kafayı yiyon daha alşdatma olayı yokken bile baban sana yapılan haksızlığı görmüş yıprandıgını sana destek olduklarını belirtmiş yuva bu demek istesede diyemesz boşan diye yarın bi gün siz yuvamı yıktınız dersin diye böyle hatunlar çok gözleri kör biz kadın milleti çok salağız iki güzel söze kanar iannamak istediğimize inanırız biz izin veriyoruz o erkek milletine bize böyle davranabiliyorlar eğer kocanda senin kadar evde çocuklarla ilgilenip evde san yardımcı olsaydı aldatmaya değil tv izlemey vakit bulamazdı
gelelim 3. şahıs hanımaaaa benim bizzat tanıdığım arkadaşım demeyede utanıyom ama habire evli erkeklerle çıkan karıları yakaladığındada telefonla konuşup hayır biz arkadaşız yada ben sizn tarfınızdayım gibi cümellerle kadınları uyutup dahadikkatli davranmaya başlıyorlar bizzat ben şahidim kendi anlattı
sorduğumda boşanıcak çocuk için sabrediyoz birazbüyüüsn çocuguu der erkkelrde ne hikmetse karımla yatgımzı bile ayrı hiç sevgi yok çocuk için biraz bekle boşancam der beraber gezer tozar macera yaşarlar bunuda çok normal görüp anlatırlar bide benim gibi sır saklayan etkisiz elmanlara

Katılıyorum. Benimde yıllardır süren bir ilişkim var bundan 3 yıl önce bende ufak bir aldatılma krizi yaşadım. Sonra bundan sonra hayatıma girecek adam yapmayacakmı diye sordum kendime. Aklıma babam geldi. O bile annemi aldatmışssa dedim kendime..
Bende kararımı zamana yaydım. Onun hal ve hareketlerine göre bir sonuca ulaşma kararı verdim. Herşey değişti tabi. Ben hep şüpheci oldum, her fırsatta yüzüne vurdum, sesini hiç çıkarmadı. Artık onun sabır sınavı başlamıştı. beni kaybetmemek için çok çaba sarfetti. başardıda. he unuttum mu ? asla.. unutmamda ! Zor günler geçirdik. uzun lafın kısası sende zamana yay. hemen karar verme. baktın olmuyor. için soğumuyor ondan sonra ver kararını..

Sınanmadıgımız bir acı üstüne konuşmak kolay...
Ama gerçekten ne yapardım diye düşünüyorum.zaten bit boşanma yasamışim.2.evliliğim ve aldatılmışım.
Her ne olursa olsun hazmedemezdim.
Devam edecek olursam ihtiyacım olduğunda onun yanındaydı.çocukla hastaydı ama o otelde keyfi peşindeydi......gibi dusuncelerle
aklımı saglıgımı enerjimi kendimi bitirirdim.
Susup otursan yeniden yapmayacagı ne malum bir kez yapmiş 4 ay devam etmiş.
Zor bir karar Allah yardımcın olsun

evet canım unutmak diye bişey söz konusu değil....malesef....

Sizin şartlarınız yalnız yaşamaya gayet müsait aldatılan ama ayrılmayan üyeler de yorumlarını yazmış boşansalardı bu kadar kırılmış, parçalanmış olurlar mıydı sizce? Boşanmak ayıp bir şey değil, sağlıklı düşünemiyorsunuz eşinizin canını yakmak için çocuklarınızla beraber ölmeyi düşünmek de en büyük kanıtı, bir an önce psikolojik destek alıp ona göre karar vermeniz gerekiyor kendiniz ve çocuklarınız için.

Eh arkadaşım bir kere başından bir evlilik geçmiş.İkinci defa aşık olmuşsun evlenmişsin ne güzel.Ama Allahaşkına 5 yılda peşpeşe iki çocuk doğru mu?Daha birbirnize emek vermeden doymadan hoppaaa doğum lohusalık minik bebek .Oh biraz ele avuca gelmeye başladı rahatladık.Hopp dön başa.Erkekler sıkıntıya gelemiyor.Bu bir mazeret mi yaptığına asla değil.Ama malesef biz kadınlar bazı şeyler için biraz aceleci davranabiliyoruz.Sıkılsakta bunalsakta sabır gösterip çabuk adapte oluyoruz.Okuyan yeni evliler için yazıyorum birazda bunları.Önce birbirinize emek verin.Emek verilen şey kıymetlidir.

İki yönlü düşünelim boşandıniz diyelim en fazla 2 sene sürer psikolojik olarak ve hayatinizi bi düzene sokmanız bosanmadiginiz zaman 2 sene mi sürer unutmaniz bunlari yoksa yıllarca mi bide hep yine yapiyomu şüphesiyle yaşamak sizin en ufak bi hatanizi yüzünüze vurduğunda akliniza gelecek ben bu adamin nelerini yuttum falan filan iki yönlü düşün yani Allah senin ve cocuklarin için hayırlısı neyse o kararı verdirsin

Ben de boşandım. Çok zor evet. Ama biliyorum boşanmasaydım kendimden nefret ederdim. Bu duyguyla yaşamak daha zor. Çocuğuma verdiğim hiç bir nasihatı kendim ciddiye alamazdım. Bak eşin boşanmak isteseydi saydı duyardım ona. Aklını biri çelmiş, aşık olmuş diyebilirdim. Ama böylesinden nefret ediyorum. Rahatını bozmak istemiyor. Sen onun hizmetcisi olacaksın, çamaşırını ütüsünü yapacaksın evini temizleyeceksin. Öbür kadın yapsın bunları. Öbür kadın yapmaya başladığında cazibesini kaybedecek. Hiç sorumluluk almak istemiyor eşin. Ne sana karşı ne sevgilisine karşı ne çocuklarına karşı. Eşin de gerçek pişmanlık hissetseydim. Bir şans tanı derdim. Ama seninkisi baya bir paralel hayat yaşamış uzun süre. Onun tek pişmanlığı yakalanmış olmak. Allah yardımcınız olsun.

sanki marifetmiş gibi beş yılda iki çocukta neyin nesi. bi dur önce adamı tanı herşey yoluna girsin. ilk çocuğu anlarım hemen ikinci çocuk niye

canım Allahım sana sabır versin ya..ailenin yanında olmaması destek olmaması çok zor

sanki marifetmiş gibi beş yılda iki çocukta neyin nesi. bi dur önce adamı tanı herşey yoluna girsin. ilk çocuğu anlarım hemen ikinci çocuk niye
Şuan derdi bu değil bayanın ne olur hemen yargılamayın..olan olmuş sonuçta.....

Al çocuklarını da git, evliyken aldattığını kanıtla ve tazminatını ve nafakani al, evliyken edindiğimiz birikim mal falan varsa yarısıda zaten senin. Memur maasinla gül gibi gecinirsin. Lütfen o sizi hak etmeyen adama aile sıcaklığını verme, gitsin başkasında arasın, pişmanliktan gebersin ama lütfen dönme ona. "Ah şükür affetti" dedirtme. Zaten başka bedenlerde yaşamış insana bu fırsatı sunma.

Ben de bu ailelerin baş öne eğme saçmalığından iğreniyorum. Başın öne eğilmesi ne demek ya ? Oros... mu yaptınız ? Evli adamla mı basıldınız ? Neden bu drama ? Evliliği bitiren sizi hiçe sayan kocanız başı öne eğilecekse birinin bu da eşiniz olacak adam olmalı. Boşanın durmayın. Kendinize olan saygınız kalmaz yoksa.

Bu kadar gucsuz olmayin ya. Hayata gelisimizi secemiyoruz yasamak zorundaysak baskasinin hatasi yüzünden de son vermemeliyiz. Bas tekmeyi gitsin senden, cocuklarindan daha mi degerli? Boyle bisey yasamaya ihtiyacimiz vardi diyen adamin samimiyetine inanabilecek misin? Bikere konusur, pisman olur pismanlik budur yani. Aylarca aldatip yakalaninca pismanim demek durumu kurtarmaya calismaktan baska bisey degil. Adam otel gibi kullaniyormus zaten yemek hazir, temiz ev, senin utuledigin gomleklede baska kadinlara gidecek kadarda acimasizmis. Birak kendi pisliginde bogulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…