- Konu Sahibi betty_berry
-
Kardes kusura bakma ama yani size ve cocuklara olan ilgisizligi ortadaymis zaten. Bi adam evinde vakit gecirmeyi istemiyorsa. Karisiyla cocuklariyla olmaktan zevk almiyorsa orda evlilik bitmistir.boşanmayacaksan nedne yüzüne vurdun olayı değil ki bu, inanın ben bir süredir kendime yabancıydım, işten gelir yemek yer defolup giderdi, ben banyoya gidip sigara yakar, ben nasıl bu duruma geldim Allahım bana bir çıkış yolu ver diye dua ederdim, şüphelerim vardı ama konduramıyordum, bir ay önce karşısına geçtim, beni aldatıyor musun bana gerçeği söyle sana zorluk çıkarmam ama beni sadece aptal yerine koymanı kaldıramam demiştim ve bana ne aşk yeminleri ne sözler.... İnanın düşmanımın yaşamasını istemem, benim başıma gelmez zannederdim, öğrendiğimde rüya olmasını diledim. Ama gerçekten insan mantıklı düşünemiyor, bu çok zor bir olay. Bu cinayet sebebi bir durum, delirmekten bile korktum bir ara.
betty_berry yaşadıkların hiç kolay bişey değil...
yaşadıklarının bin beterini yaşayan biri olarak sana bazı şeyler söylebilirim naçizane...
sürçi lisan edersem şimdiden affet....
insanız biz betty...Allah hz ademi yarattıp yarısına kadar can verdiği zaman hemen doğrulmaya çalıştı.
insan oğlu malesef acelecidir...yanlış yapmaya meyillidir.melek değildir belli bir amaç için yaratılmamıştır.Mücadele etmek zorunda kaldığı nefsi vardır.
hata yapmak ayrı bişey yanlış yapmak ayrı birşey...
eşiniz bence hata yapmış...
nefsine yenilmiş....malesef....boşanmak bence çözüm değil ( bakın tamamen kendi fikrimi söylüyorum)
çünki yeni yapacağınız evlilikte yine aldatılmama durumu kesin değil....
" olmasa iyiydi ama oldu....bir hata yapıldı...bence sizin durumunuzda en güzel ilaç zaman.....
dua etmek Allaha sığınmak rabbim bunu size yaşattıysa bence bir sebebi vardır...
evliliğiniz belki bitecektir belkide ahiretttede devam etmek üzere ebedi olacaktır.
hemen affedin unutun demiyorum.
ama insanız insan hata yapıyor annesini babasını öldürüyor....malesef oluyor..
belki burda topa tutlacağım ama cocuklarınız var geçmişiniz var ...biraz sakin ve zamana yayarak karar alın derim.
Allah yar ve yardımcın olsun...
evet canım unutmak diye bişey söz konusu değil....malesef....Katılıyorum. Benimde yıllardır süren bir ilişkim var bundan 3 yıl önce bende ufak bir aldatılma krizi yaşadım. Sonra bundan sonra hayatıma girecek adam yapmayacakmı diye sordum kendime. Aklıma babam geldi. O bile annemi aldatmışssa dedim kendime..
Bende kararımı zamana yaydım. Onun hal ve hareketlerine göre bir sonuca ulaşma kararı verdim. Herşey değişti tabi. Ben hep şüpheci oldum, her fırsatta yüzüne vurdum, sesini hiç çıkarmadı. Artık onun sabır sınavı başlamıştı. beni kaybetmemek için çok çaba sarfetti. başardıda. he unuttum mu ? asla.. unutmamda ! Zor günler geçirdik. uzun lafın kısası sende zamana yay. hemen karar verme. baktın olmuyor. için soğumuyor ondan sonra ver kararını..
sanki marifetmiş gibi beş yılda iki çocukta neyin nesi. bi dur önce adamı tanı herşey yoluna girsin. ilk çocuğu anlarım hemen ikinci çocuk niye5,5 yıllık evlilik, her ikimizin de 2. evliliği, 5 yaş altı 2 küçük çocuk, evden giderek uzaklaşan , evi otel gibi kullanmaya başlayan, ne desem beni dinlemeyen, ben esir miyim diyen, evde çocuk gürültüsünden rahatsız olma bahanesiyle beni akşam, haftasonu her an her zaman çocuklarımla yalnız bırakan, nerdeyse gözünün üstünde kaşın var diye her fırsatta hır gür çıkarıp ağzına geleni söyleyip aşağılayan,ellerimden su gibi akıp gittiğini hissetmeye başladığım bir adam, ve pazartesi gecesi saat 4te telefonunda silmeyi unuttuğu mesajından sırtımdan hançerlendiğimi öğrenmek...
sorgulamalar, araştırmalar, bir süredir devam eden şüphelerimin gerçek olduğunu görmek...Evden çıkar çıkmaz, ben evden çıktım mesajlarını görmek, bana işim var deyip telefonu kapatırken günde bazen 10 defa dakikalarca başka bir kadınla konuşmalarının ortaya çıkması.
BAşka bir şehrin otellerinde yaşananları zorla itiraf ettirmek....
Beni sevdiğini ve çocuklarımıza kıymayalım, evliliğimizi kurtaralım diyen artık bana yabancı bir adam karşımdaki . Pişman olduğunu söyleyen... sizce de komik değil mi,,,
ben yakalamasam devam edeceğini bildiğim bir namussuzluğun, şimdi evlilik kurtaralıma dönüşmesi
Sizce hangisi daha zor, iki küçük çocuğumu babasız büyütmek mi, yoksa onlar için onursuz gurursuz bir evliliği sürdürmek mi,
İçimdeki sevgiyi öldürüp robotlaşabilir miyim, daha fazla onurumu ayaklar altına alabilir miyim yoksa bir kere daha annemin babamın başını önlerine eğdiklerini görmeye dayanabilir miyim, çocuklarım geceleri haftasonları babalarını sorduklarında işi var kızım diyorken, bundan sonra babanız artık gelmeyecek diyebilir miyim...
Siz olsanız ne yapardınız....
canım Allahım sana sabır versin ya..ailenin yanında olmaması destek olmaması çok zorBen 4 ay değil neredeyse 1 yıldan fazla zaman aldatılmışım. Bir tanesi daha küçücük ötekisi bebek iki evlat. Neden bu kadar ilgisizsin ben ne yaptım diye yalvarırken umurunda olmayan bir koca.
Öğrendim. Hayatta ki en büyük tabum. Asla ama asla affetmeyeceğim dediğim. Babam yok zaten.15 yıl oldu vefat edeli. Annem evlendi. Annemden bekledim büyük bi ev tutalım beraber yaşayalım demesini demedi. Abimden bekledim o da doğurmasaydın o zaman boşanırdın dedi. Sadece bebeğim biraz büyüyene kadar destek istedim. Olmadı. Evlatların var kıyma onlara diye boğdular beni. Ama bilmiyorlar ki ölüyorum ben yavaş yavaş. Tahammülüm sabrım hiç bir şeyim kalmadı. Rabbime inancım olmasa bir dakika düşünmem öldürürüm kendimi. Sen benim gibi olma. Kalk ayağa ve o adamı hayatından çıkar. Evlatların güçlü bir anne görsünler karşılarında. Bıkmış tükenmiş herşeyden nefret eden bir anne değil.
Şuan derdi bu değil bayanın ne olur hemen yargılamayın..olan olmuş sonuçta.....sanki marifetmiş gibi beş yılda iki çocukta neyin nesi. bi dur önce adamı tanı herşey yoluna girsin. ilk çocuğu anlarım hemen ikinci çocuk niye
Kesinlikle. Allah kimseye yaşatmasın.canım Allahım sana sabır versin ya..ailenin yanında olmaması destek olmaması çok zor
Böyle yaklaşmayın lütfen, bunu 10 yıl sonrada yapabilirdi. Bunu kimse bilemez. 5 yılda o kadar az değil.sanki marifetmiş gibi beş yılda iki çocukta neyin nesi. bi dur önce adamı tanı herşey yoluna girsin. ilk çocuğu anlarım hemen ikinci çocuk niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?