4 aylık bebeğim için Salat-ı Tefriciye

QUOTE="Magnifiaque, post: 73686801, member: 982283"]
Canim Tiniminimavihanim ederim etiketin icin

rabbim tez zamanda Acil sifalar versin bebegine kuzum ya

1.500 ya safi Aldim
150 tefriciyye aldim

kalan ya safi 44.000
kalan salat-i tefriciyye 1000

[/QUOTE]

2. 000 ya ŞAFİ aldım RABBİM şifa versin inşallah
Kalan ya ŞAFİ 42.000

Kalan ya şafi 28.000
Kalan Tefriciye 800

florya455 çok teşekkür ederim söylediğin doktoru araştıracağım. Ben hasan tekgül'e gideceğim 26 ocakta. O doktora da giderim hiç sorun değil. Ne kadar çok görüş olursa o kadar iyi benim için. Uzmanlık alanı epilepsi ya da çocuk nöroloji olan alanında ün salmış doktor var ise bana özelden yazar mısınız araştırıp gitmek isterim..

QueenGenepil o yağı ilk kez duyuyorum. Bebeğe zararı olmaz değil mi? Ben şu an Celal Bayar Üniversitesi hastanesine gidiyorum çocuk nöroloji bölümünde prof. dr. muzaffer Polat var bebeğimizi o takip ediyor. Çocuk metabolizma diye bir bölüm olduğunu bilmiyordum. Yalnızca 1 ay sonra doktorumuz da kan testi istedi. Bu bölüme direkt olarak çıkabiliyor muyuz yoksa önden bir çocuk doktoru mu görmeli?

Hepinize o kadar teşekkür ederim ki. Görür görmez hem çok Şaşırdım hem de çok sevindim. Hepinizden Allah razı olsun bebeğim için okuyorsunuz MssPARE siz de sayıyorsunuz benim yerime. Bana da moral oluyorsunuz. Sizleri dualarımdan asla eksik etmeyeceğim.

Kalan ya şafi 27.000
Kalan Tefriciye 800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…