4 aylık burnumda ele gelen kemik

seninadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
87
0
86
İstanbul
arkadaşlar,
burun ameliyatında deneyimli olanlarınıza birşey sormak istiyorum
ameliyatımın 4. ayı ama burnumun gözüme yakın olan kısmında elime bir kemik geliyor ama dışarıdan gözüken birşey yok sadece elimle oynadığımda sanki bir kemik yada şişlik gibi birşey geliyor.
böyle birşey yaşayan oldu mu???

ben 3.ayıma girdim aynı bahsettiğin olayı bende yaşıyorum..kemik mi kan pıhtısı mı şişlik mi çözemedim..ama benim belli de oluyor..

cnm temiz törpülenmeyince öle oluyor görünürde bşy olmas ele bastrıırnca gelir..onun zararı olmas cnmm

yok eluardcigim o elime gelen kemik iste ilk ameliyatimdan
ben daha revizyon olamadim halen param yokki birde hamileyim isede gitmiyorum artik

yok eluardcigim o elime gelen kemik iste ilk ameliyatimdan
ben daha revizyon olamadim halen param yokki birde hamileyim isede gitmiyorum artik

canim ben seninkini ilk ameliyatin olacak saniyordum.dogumdan sonra insallah parayi denklestirip beklentilerini karsilayacak bir doktor bulursun opuyorumnanaktan

aynısı bende de var.benimde 4.ayım doldu. hafif belli de oluyor benimki. üstünde küçük küçük dokununca elime batıyor. ama neyse buna da şükür diyorum.

insallah eluardcigim, yok ikinci ameliyatim olacak aslinda cirkin degil burnum fakat mutsuz oldugum noktalar var goren burnunda bisey yok diyor, gayet normal bir burun cok dogal duruyor. fakat bu benim beklentim degildi oyuzden yeniden yaptirmak istiyorum aslinda bende bilge beye yaptirmayi cok istiyorum fakat bir fiyat ogrenemedimki? ogrensem ona gore para biriktiririm eger pahaliysa zaten malatyaya gitmeme hic gerek yok. istanbulda yaptiririm ama durumum elverecek kadar isterse giderim malatyaya. bakalim artik su hamilelimi atlatim bir. calismiyorumda zaten bebek odasina felan bisuru para gidecek daha cok seyler alinmasi gerekiyor. para nasil biriktirecegim diye dusunuyorum. hamilelikten calisamiyorum zorlaniyorum calissam biraz kenarda para olurdu neyse her iste bir hayir vardir. Simdi en onemlisi bebegim ilk planda sonra ben kizim daha onemli

kızlar benimde burunum sol tarafını elliyorum kemik geliyor,sol tarafta yumuşacık kemik yok acaba burnum indikçe yamukluk olurmu çünkü bir tarafta hiç kemik yok

ben 3.ayıma girdim aynı bahsettiğin olayı bende yaşıyorum..kemik mi kan pıhtısı mı şişlik mi çözemedim..ama benim belli de oluyor..

aynı şekilde benimde.hafif bir tümsek 13.günümdeyim ve kafama çok takıyorum.doktorun sana ne dedi acaba sordun mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…