4 aylik evliligimde hayattan sogudum..

Ben de 4 aylık evliyim. Benim eşimde playstation hastası oyunlar alıyor saatlerce oynuyor. Bazen beni rahatsız ediyor. Bazen de fazla sıkıntı yapmıyorum. Rahatsız olduğum zaman abarttığını benimle ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum gerçekten rahatsız olduğumu anladığı zaman bırakıyor. Bazen de akşamları oturuyoruz bakıyoruz yapacak bişey yok o kendi sevdiği oyunu oynuyor bende bilgisayarımı alıp kendi sevdiğim oyunu oynuyorum. Çayımızı içiyoruz güzelce keyifli vakit geçiriyoruz. Oynamasını istemediğim zaman başka önerilerde bulunuyorum mesela hadi gel şu filmi izleyelim, sinemaya gidelim, aa tvde şu dizi var izlemeliyiz gibi şeyler oda beni kırmıyor. Tabi bazı zamanlar sabahlara kadar oynadığı oluyor kızıyorum ister istemez ama çok fazla sıkmıyorum. Çünkü bi insandan bişeyi yapmamasını ısrarla isterseniz o şeye daha çok yöneliyor.

evliliğim ilk ayları aynen böyle geçti üstelik 7 yıl çıkıp öyle evlendim eşini tanımakla alakalı bir durum değil bu erkekler rahat umursamaz oluyorlar nedense.bende kavga ettim çok pc bile kırdım yani o derece en sonunda da başardım şimdi elini pc ye bile sürmez o gün bugündür çok nadir bakar.

Ne kadar doğru tartışılır ama bazi seyleri okuyunca evlenmeden önce bi sure birlikte yaşamak cok avantajlı geliyor bana...
Kesinlikle hep savunurum bunu , ikiyüzlü toplum değerlerimize ne kadar ters gelse de mutlu edilmesi gereken toplum değil kişi sonuçta..

Sorun şimdlik halloldu arkadaşlar. Önce kavga ettik o hala durumun farkında değildi geçenki saçma tartışmamızdan dolayı aramız bozuk sanıyordu. bu sefer çok sert bir şekilde söyledim artık oyun yok diye. önceden 2 3 saat oyna tabi özgürlüklerini kısıtlamak istemem felan demiştim fakat suistimal edilince o hakkınıda kaybetti cünkü sınırı yok başlayınca. oyunla ilgili ne var ne yok sildik bakalım şimdlik herşey düzeldi. umarım tekrar yaşamayız

Umarım yaşamazsın ama olsa da aşılmayacak bir sorun değil bence. Bizde de aynısı oldu çünkü

O oynarken sen de onu izle oyununa dahil ol zevk aliyomus gibi bi sure sonra sana alisir ve sensiz tat alamamaya baslar sarmaz sen zevk almasan da evliligin icin yap bunu

oynadığı oyun nasıl bilmiyorum ama online oyun oynuyorsa dikkatli olun
parasını harcayabilir bayanlarla sohbet edebilir sizi kandırılabilir
bence birlikte oynayın siz oynama dedikçe daha çok inat eder
bir gün sıkılıp bırakır nasılsa

Yola getirmeye çalışma.Kesin UZUN ve net bir tavrın olsun.Konuşmaya bile gerek yok.Al çantanı çık evden.

O yokken bilgisayarı atın.
Ciddiyim.
Bir dahada bu eve bilgisayar alırsan ben yokum deyin. İleri derecede bağımlılık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…