4 aylik evliligimde hayattan sogudum..

Bilgisayarı kaldır evde bilgisayar olmasın kesin kural koy bekar değilsin ya oyunu bırak ya da beni de sert ol biraz

Açıkçası dönem dönem ben de oyunlara takılıyorum, akşam eşim tv izlerken ben de aynı odada oyun oynayabiliyorum. Eşim de bazen rahatsız oluyor ama o sürekli haber izlemek istiyor. Şöyle bir film falan olsa birlikte izleriz yani neden olmasın.
Yani ben de bazen abartıyorum ama aynı odada takılıyoruz...

Bağımlı olmus bence evlilik kerapıstı tabı onuda ikna etmek zor

Sen de onunla ilgilenme. Biraz geri çek kendini. O bilgisayar oyunu oynarken sen de kitap oku bol bol. Kendi haline bırakınca bi süre sonra sana uyum sağlar.

Yasaklar her zaman tatlıdır bende bir oyuna kafayı takarsam gece uyumaz devam ederdim biri üstüne gelince daha fazla devam edesim gelirdi ama kimse üstüne düşmezse zamanla oyundan sogurdum bir süre sadece kendinizle ilgilenin sevdiğiniz şeyleri yapın ve o Yokmuş gibi davranın.

Oyununda bi ayarı zamanı vardır sana değersiz hissettiriyor ya işte onun için öylesin onun gözünde sen sana değer versin diyede kendini iyice basitleştirme sana ne kadar yakınsa okadar ol belki aklı başına gelir

Bende 3aylık evliyim. İkimziinde en keyif aldığı şey beraber zaman geçirmek. Film izlemek, yemek yemek, dışarı çıkmak, tvyi herşeyi kapatıp muhabbet etmek, uykumuzdan çalıp muhabbet etmek, temizlik yapmak hatta! Bi tuvalete beraber girmiyoruz anlıycağın. Ve bundan çok mutluyuz. Sonuna kadar haklısın tatlım. Evlilik iki kişilik bi dünya kurmak. Senin eşin iki kişilik dünyaya bir de bilgisayarı sokmuş, hatta senin yerine koymuş resmen!!!

Sende tam aksini yazmissin,
Ne gerek vardi bu kadar detaya nispet yapar gibi.

Bende bir oneri getireyim sende arkadaslarinla cik gez ona kizip beklemek yerine arayip gel dediginde olgun bir davranis sergileyecekse seninle vakit gecirecekse evde olmanin anlami oldugunu anlatirsin tabi bu inatlasarak degil. bir sure sonra evde tek basina bunalip vazgecebilir bekli.. bir umut.. allah kolaylik versin..

Sende tam aksini yazmissin,
Ne gerek vardi bu kadar detaya nispet yapar gibi.
Neden nispet yapayım ki arkadaşım.. çok saçma bu. Normal olanın bu olmadığını söylemeye çalışıyorum. Ertelemesin sıkıntılarını diye. Kızcağıza yazık cicim aylarında bu yaşadığı, Saçma sapan bişey yüzünden hergün tartışma..

Daha cok beklersin ozaman. Aman ayrilma. Tek basina otur salonunda.
Zaten derdinden dert yanan bi kız neden destek yerine köstek oluyorsunuz ki.eşini bundan vaz geçirmek için fikir istiyor fikri olmayan insanlar neden yorum yapmak için yorum yaparak.belliki eşini seviyor oyun uynuyo diye eş mi boşanılır.

Sence adamın yaptığı çok normal öyle mi ? Yok yok hala anlamadım.? Sen 4aylık evliyken kabul eder miydin bunu? Şahsen ben etmezdim. Ama dikkatini çekerim boşa demedim!! Çözüm yolu aranabilir. Psikolojik destek alınabilir vs vs. Bu çiftlerin ne kadar birbirine bağlı olduğuna bağlı

Size bir şey dememiş zaten başka üyeden alıntı yapmış.

Gece gece yanlış anladım galiba tepem attı. Neyse pardon kızlar yanlış anlaşılma için

Canım hiç normal degil ama düzeltilebilir bi hata. Ama bayan aman ayrılma demiş ya ben o yüzden dedim bunun için boşanılır mı diye. Ama söylediği yanlış böle Senin gibi söylese destekleyici tabi.kendi basına otur dmek de normal degil. Evet burda herkes istediğiini yazabilir ama üzgün bi insana böle itici konuşmak hoş diil.

Bahsettiğin oyunu tahmin edebiliyorum. Bende 7 aylık evliyim eşimle çok kavgalar ettim o oyun yüzünden ben ağlarken o oyun arkadaşlarıyla konuşmayı tercih ediyordu. Baktım olacak gibi değil eşimi umursamamaya başladım görmemezlikten geldim odasını temizlemedim yatıyorum demeden yattım uyudum. Sonra birgün bana neden beni umursamıyorsun dedi Yok umursuyorum ama senin beni umursadığın kadar işte dedim.. Şuan bilgisayarını açmıyo telefondan yine oynuyo oyun tamamen kopabilmiş değiliz ama karışmıyorum çünkü müdehale ettikçe kendini kısıtlanmış hissediyo. O kadar iyi anlıyorum ki seni Yen'i evlisin ama yanlız yatıyosun yanlız yemek yiyosun karşına alıp konuşmana izin vermiyo kavga ediyo bende öyle bir travma yaşattı ki eşim şuan her akşam geldiğinde gözünün içine bakıyorum bilgisayarını açacak mı aceba diye Umarım senin eşinde vazgeçer

Bende 5 aylık evliyim benim eşim de aynen seninki gibi telefon da oyun bagimlisiydi yada oyun oynamasa bile baska seylerle meşgul oluyodu cok takiyordm ama artik ona yapma etme demiyorum hic görmemezlikten gelip bende baska bi ugras buluyorum bu sefer o birakiyo telefonu benimle ilgilenmeye basliyo bence sende oyle bi denemelisin kendine bi ugras bul...

Bazı insanlar yapıcı olacağı yerde yıkıcı olmayı tercih ediyorlar canım.. heryerde var böyleleri malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…