Bilgisayarı kaldır evde bilgisayar olmasın kesin kural koy bekar değilsin ya oyunu bırak ya da beni de sert ol birazEsimle 1 sene nişanlı kaldık ve hep birbirimizden uzaktik askerlik farkli sehirler vs. Evlenince kavustuk daha 4 ay oldu. Eşim bilgisayar oyunlarina cok duskun. Bende oynamasını istemiyorum önceden kisitlamiyodum onu bu sekilde ama saatlerce gece yarilarina kadar oynamaya baslayinca yeter dedim. Küstüm. Tamam dedi sildi sonra geri yükledi. Sirf oyun oynayabilmek icin tartisma cikartiyor sudan sebeplerde sonra kapaniyor bilgisayar odasina yemegi bile orda yiyor. Cok konuştum cok tavir aldim bazen tartistim cogu zaman tatli dille konuştum ama degismedi bi türlü ve artik gercekten yoruldum. Sacma sapan biseyden küsüz kırgınız o orda hic bişey olmamış gibi bilgisayar başında oyun oynuyor bense tek basima oturuyorum yatiyorum yemek yiyorum. Mutsuzum hayal kırıklığına ugramis hissediyorum kendi halime uzuluyorum. Nasil davranmaliyim konusmaktan anlamayan bi eşe? Napmaliyim? Bu umursamazlik ilgisizlik bana cok agir geliyor. Aglamak istemiyorum artik. Sinir stresten adet bile olamaz oldum. Saçlarımın aklari artti. Lutfen var mi bi fikri olan nasil yola getiricem ben eşimi? O hâlâ olgunlasmamis bi cocuk gibi..
Sende tam aksini yazmissin,Bende 3aylık evliyim. İkimziinde en keyif aldığı şey beraber zaman geçirmek. Film izlemek, yemek yemek, dışarı çıkmak, tvyi herşeyi kapatıp muhabbet etmek, uykumuzdan çalıp muhabbet etmek, temizlik yapmak hatta! Bi tuvalete beraber girmiyoruz anlıycağın. Ve bundan çok mutluyuz. Sonuna kadar haklısın tatlım. Evlilik iki kişilik bi dünya kurmak. Senin eşin iki kişilik dünyaya bir de bilgisayarı sokmuş, hatta senin yerine koymuş resmen!!!
Sende tam aksini yazmissin,
Ne gerek vardi bu kadar detaya nispet yapar gibi.
Neden nispet yapayım ki arkadaşım.. çok saçma bu. Normal olanın bu olmadığını söylemeye çalışıyorum. Ertelemesin sıkıntılarını diye. Kızcağıza yazık cicim aylarında bu yaşadığı, Saçma sapan bişey yüzünden hergün tartışma..Sende tam aksini yazmissin,
Ne gerek vardi bu kadar detaya nispet yapar gibi.
Zaten derdinden dert yanan bi kız neden destek yerine köstek oluyorsunuz ki.eşini bundan vaz geçirmek için fikir istiyor fikri olmayan insanlar neden yorum yapmak için yorum yaparak.belliki eşini seviyor oyun uynuyo diye eş mi boşanılır.Daha cok beklersin ozaman. Aman ayrilma. Tek basina otur salonunda.
Sence adamın yaptığı çok normal öyle mi ? Yok yok hala anlamadım.? Sen 4aylık evliyken kabul eder miydin bunu? Şahsen ben etmezdim. Ama dikkatini çekerim boşa demedim!! Çözüm yolu aranabilir. Psikolojik destek alınabilir vs vs. Bu çiftlerin ne kadar birbirine bağlı olduğuna bağlıZaten derdinden dert yanan bi kız neden destek yerine köstek oluyorsunuz ki.eşini bundan vaz geçirmek için fikir istiyor fikri olmayan insanlar neden yorum yapmak için yorum yaparak.belliki eşini seviyor oyun uynuyo diye eş mi boşanılır.
Sence adamın yaptığı çok normal öyle mi ? Yok yok hala anlamadım.? Sen 4aylık evliyken kabul eder miydin bunu? Şahsen ben etmezdim. Ama dikkatini çekerim boşa demedim!! Çözüm yolu aranabilir. Psikolojik destek alınabilir vs vs. Bu çiftlerin ne kadar birbirine bağlı olduğuna bağlı
Canım hiç normal degil ama düzeltilebilir bi hata. Ama bayan aman ayrılma demiş ya ben o yüzden dedim bunun için boşanılır mı diye. Ama söylediği yanlış böle Senin gibi söylese destekleyici tabi.kendi basına otur dmek de normal degil. Evet burda herkes istediğiini yazabilir ama üzgün bi insana böle itici konuşmak hoş diil.Sence adamın yaptığı çok normal öyle mi ? Yok yok hala anlamadım.? Sen 4aylık evliyken kabul eder miydin bunu? Şahsen ben etmezdim. Ama dikkatini çekerim boşa demedim!! Çözüm yolu aranabilir. Psikolojik destek alınabilir vs vs. Bu çiftlerin ne kadar birbirine bağlı olduğuna bağlı
Bahsettiğin oyunu tahmin edebiliyorum. Bende 7 aylık evliyim eşimle çok kavgalar ettim o oyun yüzünden ben ağlarken o oyun arkadaşlarıyla konuşmayı tercih ediyordu. Baktım olacak gibi değil eşimi umursamamaya başladım görmemezlikten geldim odasını temizlemedim yatıyorum demeden yattım uyudum. Sonra birgün bana neden beni umursamıyorsun dedi Yok umursuyorum ama senin beni umursadığın kadar işte dedim.. Şuan bilgisayarını açmıyo telefondan yine oynuyo oyun tamamen kopabilmiş değiliz ama karışmıyorum çünkü müdehale ettikçe kendini kısıtlanmış hissediyo. O kadar iyi anlıyorum ki seni Yen'i evlisin ama yanlız yatıyosun yanlız yemek yiyosun karşına alıp konuşmana izin vermiyo kavga ediyo bende öyle bir travma yaşattı ki eşim şuan her akşam geldiğinde gözünün içine bakıyorum bilgisayarını açacak mı aceba diyeBen asla istemedim bilgisayarini evimize getirmesini. Ama getirdi. Borc harc icindeyken bilgisayar masasi sandalyesi kirlentine kadar aldi. Saatlerde oyunda kulaginda kulaklik birileriyle konusuyor. Bende burda kendi kendimi yiyorum. Ustelik izindeyim evdeyim oda evde haftaya ikimizde izindeyiz ve o butun gun bilgisayar basinda olmak icin firsat kollicak. Küs olmadigimiz zamanlar ben uyuduktan sonra gecip oynuyor. Ailem baska sehirde haftaya onlarin yanina mi gitsem 3 4 gunlugune akli basina gelir mi
Bazı insanlar yapıcı olacağı yerde yıkıcı olmayı tercih ediyorlar canım.. heryerde var böyleleri malesefCanım hiç normal degil ama düzeltilebilir bi hata. Ama bayan aman ayrılma demiş ya ben o yüzden dedim bunun için boşanılır mı diye. Ama söylediği yanlış böle Senin gibi söylese destekleyici tabi.kendi basına otur dmek de normal degil. Evet burda herkes istediğiini yazabilir ama üzgün bi insana böle itici konuşmak hoş diil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?