- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
Kesinlikle bu yüzden yabancı toplumları takdir ediyorum aynı şekilde cinsellikte yaşanmalı neler okuyoruz eşcinsel kocalar mı ten uyuşmazlığı mı isteksizlik mi yani evlenince şok yaşamak istemiyorsanız bi çok şeyi aşmalıyız ama bizim gelenek göreneklerde nerdeee .. Bi kere yabancı bi arkadaşıma sormuştum dedim zaten aynı evde yaşıyorsunuz cinselliğide yaşıyrsunuz evli gibi bi hayatınız oluyor sizi evlenmeye ikna eden şey ne dedim ( yurtdışında evlilik dışı çocuk olsada nüfus kağdı çıkabiliyor bunun içinde gerek yok ) dediki sevgi yani eğer onu çok seviyorsam evlenirim esas kriterde bu değil mi aslında peki bizim toplumumuzda neden var evlilik yaşanan ilişkileri meşrulaştırmak için :)Ne kadar doğru tartışılır ama bazi seyleri okuyunca evlenmeden önce bi sure birlikte yaşamak cok avantajlı geliyor bana...
Evet canim sana tamamen katılıyorum, herkes doğru bulmayabilir ama ben aynen öyle yaptım. Önce birlikte yaşadık sonra evlendik. Ha sorunlar oluyor mu evet olabiliyor evlendikten sonra ama en azından en önemli şeylerin birbirine uyduğunu biliyorsun gerisini de bir şekilde hallediyorsun.Kesinlikle bu yüzden yabancı toplumları takdir ediyorum aynı şekilde cinsellikte yaşanmalı neler okuyoruz eşcinsel kocalar mı ten uyuşmazlığı mı isteksizlik mi yani evlenince şok yaşamak istemiyorsanız bi çok şeyi aşmalıyız ama bizim gelenek göreneklerde nerdeee .. Bi kere yabancı bi arkadaşıma sormuştum dedim zaten aynı evde yaşıyorsunuz cinselliğide yaşıyrsunuz evli gibi bi hayatınız oluyor sizi evlenmeye ikna eden şey ne dedim ( yurtdışında evlilik dışı çocuk olsada nüfus kağdı çıkabiliyor bunun içinde gerek yok ) dediki sevgi yani eğer onu çok seviyorsam evlenirim esas kriterde bu değil mi aslında peki bizim toplumumuzda neden var evlilik yaşanan ilişkileri meşrulaştırmak için :)
Gerginlikten beslenmesine müsade etmeyin. Göz dağı için geç olabilir net olun ve bu bağımlılıkla devam ederse boşanacağınızı söyleyin. Mutsuzsanız mutlu etmeyin bu süreçte de yokmuş gibi davranın. Sert ve net olmakta fayda var.O bağımlılı kabul etmiyorki 1 kere sirf bunu ima ettim diye yapmadığını bırakmadı bana. Benim.kalbimi kirinca biliyor rahat edecek karismicam bilgisayar oynamasina konusmadigimiz icin rahat rahat oynuyor. Kimseyede bisey anlatamiyorum. Bilgisayarına bisey yapamam çünkü kac yildir çalışıyor tek yatirimi bilgisayari olmus ozel getirtmis herbiseyini cesaret edemem acikcasi. Ben bi secenek olmak istemiyorum o anlasin istiyorum. Biktim artik.
Ayy biz günde 4 kere sevişiyoruz ama :)
Sen giderken ben geri donuyodum.Ayy biz günde 4 kere sevişiyoruz ama :)
Sen giderken ben geri donuyodum.
Anladinmi ?aklin fikrin oraya gidiyo senin sanirim.kiz yardim istiyo kimsenin yatagini sormuyo.cok ..........
Bence kendinize oyalayacak seyler bul mesala namaz kil bol bol dua et tesbih cek gercekten cok rahat larsiniz böyle yaparak ken dinize zarar veriyor sunuz ben de biliyorum önceleri takiyordum şim di takmiyoru allah islah etsin diyorumYa tedavi olacak yada sen olmayacaksın
Esimle 1 sene nişanlı kaldık ve hep birbirimizden uzaktik askerlik farkli sehirler vs. Evlenince kavustuk daha 4 ay oldu. Eşim bilgisayar oyunlarina cok duskun. Bende oynamasını istemiyorum önceden kisitlamiyodum onu bu sekilde ama saatlerce gece yarilarina kadar oynamaya baslayinca yeter dedim. Küstüm. Tamam dedi sildi sonra geri yükledi. Sirf oyun oynayabilmek icin tartisma cikartiyor sudan sebeplerde sonra kapaniyor bilgisayar odasina yemegi bile orda yiyor. Cok konuştum cok tavir aldim bazen tartistim cogu zaman tatli dille konuştum ama degismedi bi türlü ve artik gercekten yoruldum. Sacma sapan biseyden küsüz kırgınız o orda hic bişey olmamış gibi bilgisayar başında oyun oynuyor bense tek basima oturuyorum yatiyorum yemek yiyorum. Mutsuzum hayal kırıklığına ugramis hissediyorum kendi halime uzuluyorum. Nasil davranmaliyim konusmaktan anlamayan bi eşe? Napmaliyim? Bu umursamazlik ilgisizlik bana cok agir geliyor. Aglamak istemiyorum artik. Sinir stresten adet bile olamaz oldum. Saçlarımın aklari artti. Lutfen var mi bi fikri olan nasil yola getiricem ben eşimi? O hâlâ olgunlasmamis bi cocuk gibi..
Konu sahibi yeni evli genç bir insan :)Bence kendinize oyalayacak seyler bul mesala namaz kil bol bol dua et tesbih cek gercekten cok rahat larsiniz böyle yaparak ken dinize zarar veriyor sunuz ben de biliyorum önceleri takiyordum şim di takmiyoru allah islah etsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?