kızlar meraba . 4 aylık evliyim ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendiğim çok sevdiğim kocamdan. hamile kaldıktan sonra şeytanmı aklıma girdi bilmiyorum bilgisaramıza casus program yükledim. yüklediğimin ilk günün de eşimin pis sayfalarda açık kadın resimleine baktığını gördüm daha da kötüsü ben den önce 2 sevgilisi olmuş .bana 1 demişti. 2 .si ile telde konuşmuş ve 2ay sürmüş kız onun dediğine göre daha ilk günden pis şeyler konuşmaya başlamış ama yine de 2 ay devam etmiş görüşmeye. sonra ayrılmışlar. işte bu kızlara başka bi arkadşınn facesinden girip sürekli aratmış bakmış. son 3ayın listesi görünüyo hep aratmış. ben ilk kızı da aattığını biraz önce gördüm. dün 2.yi arattığını görünce kıyametler koptu evde. merak ettim baktım dedi. aramız çok kötü . gece boyu dibimden ayrılmadı. bugn ilk defa doktor randevusuna gittim. ben kürtaja şiddetle karşı olan ben bebeğimi aldırmayı bile düşünüyorum. ama bilmiyorum seviyorum diyo . napıcamı biliyorum . ayrılmaya hiç cesaretim yok . ama bebeğimi doğurup devam etmeye aklının başklarında olduğu fikri ile yaşamyada cesaretim yok.
onu bunu bırakta bu programın adı ne nasıl kuruluyo ondan haber ver