- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.437
- 598
Bu kadınlardaki ‘hamile kadın’ dramasına da kusasım geliyor artık.
Yok ne oluyor hamile olunca sanki
Hele bide 4. Ayda ne olabilir yani?
(riskli -kanamalı atraksiyonlu hamilelikleri kastetmediğim anlaşılmıştır umarım)
Ha gitmek istemezsiniz onu anlarım ama hamilelerin girmesi yasak bir yer miymiş tehlikeli miymiş neymiş yani,
Adam gezmeye götürüyor işte , götürmese ‘hamileyim, beni hiç düşünmüyor sıkılıyorum’ denir
Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Demeyin.agzınızdan yel alsınMazallah mağarada doğurur da çocuk mağara adamı olur
7 aylik hamile eşini fotograf cekme bahanesi ile kayaliklardan atan adami izlemistim haberlerde... bu dunyada artik hicbirseye sasirmam..Ben yaşlandım mı siz bunları nasıl hatırlıyorsunuz
Kocası tarafından mağaraya götürülmüş, evet tarafındanNe anlatıyorsun sen kardeş?
Sadece ilgi çekmek istiyorsun değil mi ?Hamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Onu ben de izledim7 aylik hamile eşini fotograf cekme bahanesi ile kayaliklardan atan adami izlemistim haberlerde... bu dunyada artik hicbirseye sasirmam..
Ben yaşlandım mı siz bunları nasıl hatırlıyorsunuz
Ee sonra?Kocası tarafından mağaraya götürülmüş, evet tarafından
Benim de aklıma direkt bu geldi adam kadına hayyat sigrotası yaptırıp sonra da uçurumdan aşağı yuvarlamıştı kadını mekanı cennet olsun7 aylik hamile eşini fotograf cekme bahanesi ile kayaliklardan atan adami izlemistim haberlerde... bu dunyada artik hicbirseye sasirmam..
AminnnBenim de aklıma direkt bu geldi adam kadına hayyat sigrotası yaptırıp sonra da uçurumdan aşağı yuvarlamıştı kadını mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?