Dimi? Herseyi gectim ; kadini sevmezsin anlasamazsin ayrilirsin care olum mu? Ama karninda bebegin var ulan bebegin senin parcan.. nasil kiydin?Yazmışsınız. Başlığı okuyunca aklıma o olay geldi. Okuduğum günden beri etkisindeyim.
Para için yapmıştı, karısına bunu yapan çocuğunu düşünmemişki....Dimi? Herseyi gectim ; kadini sevmezsin anlasamazsin ayrilirsin care olum mu? Ama karninda bebegin var ulan bebegin senin parcan.. nasil kiydin?
Ayy şimdi hatırladım. O konusunda da birşey anlamamıştım benyorumları okumuştum ama yine de çözememiştim
Derdi paraydı o kişinin. Bir iki sene hayatını yaşamış. Yemiş içmiş gezmiş, bir network şirketiyle de ülkeyi gezmiş tatiller yapmış.Dimi? Herseyi gectim ; kadini sevmezsin anlasamazsin ayrilirsin care olum mu? Ama karninda bebegin var ulan bebegin senin parcan.. nasil kiydin?
Doktora sorun. Ne kadar derinden sorun olmuyormuş diyeHamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Çünkü kendisi bahtsızbedeviMerak edenler için olayın aslı. Olay olmuş, bitmiş, çocuk 2.5 yaşına gelmiş. Maşallah. Nerdeyse de 2 yıldır ayrısınız eşinizden. Şehir değiştirmeyi de düşünüyorsunuz. Yeni kişilerle tanışmaya da hazırsınız. Neden şimdi böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz ki?
Merak edenler için olayın aslı. Olay olmuş, bitmiş, çocuk 2.5 yaşına gelmiş. Maşallah. Nerdeyse de 2 yıldır ayrısınız eşinizden. Şehir değiştirmeyi de düşünüyorsunuz. Yeni kişilerle tanışmaya da hazırsınız. Neden şimdi böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz ki?
Abla senin hızına yetişilmiyorHamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Ya ahahhahahahhahMazallah mağarada doğurur da çocuk mağara adamı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?