4 aylık hamile kadın kocası tarafından mağaraya gezmeye götürülür mü?

Bu nasıl soru? Tam olarka ne demek istediniz.

Son düzenleme:
Şaşırmakla gülmek arasında gidip geliyorum ama acımasız görünmemek için sadece şaşırmış gibi yapicam.

Yalniz hamile karısını uçurumun kenarına gezmeye götüreni görmüştüm haberlerde. Acayip manyak insanlar da yok değil.

Merak edenler için olayın aslı. Olay olmuş, bitmiş, çocuk 2.5 yaşına gelmiş. Maşallah. Nerdeyse de 2 yıldır ayrısınız eşinizden. Şehir değiştirmeyi de düşünüyorsunuz. Yeni kişilerle tanışmaya da hazırsınız. Neden şimdi böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz ki?

9. Aya kadar ben niye calistim ben, ah taş kafam
Ay ben de vallahi billahi yemin ederim kendi işimdi emanet edeceğim kimse yoktu . Nişanımın geldiği gün işteydim.
Bebeğim 20 günlüktü işe döndüm, 6 aylık olana kadar çocuğu oralarda büyüttüm. Depresyona girecek vaktim yoktu
Şimdi de ikizlere hamileyim, sorduklarında hatırlıyorum bide bu foruma girince konulara filan yorum yazdıkça aklıma geliyor .
Bişeyleri yanlış yapıyorum herhalde

Goturmez dersek gecmise ısınlanmayımı dusunuyosun. Olay olmus bitmis. Simdi bununla ilgili konu acmak ne alaka

Ay ikizler mi . Allah saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah

Yani niye gidemesin,kıtalararası uçağa bile binebilir ,işine devam edip çalışabilir,gezmeye de gidebilir yani 4 aylik gebe ne olacak ki.
Ben kızıma hamileyken,acayip bir kar oldu o sene,işe gittim geldim paşa paşa,2 kere popomun üzerine oturdum ayağım kaydı düştüm.
7 aya kadarda calistim,mağaraya da giderdim gitmek isteseydim şayet ne olacak ki.
Bu kadar nazlanmak bir bana mı tuhaf geliyor bilemedim,hasta degil hamilesiniz diye haykırasim geliyor bu tip şeyler okudukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…