Şaşırmakla gülmek arasında gidip geliyorum ama acımasız görünmemek için sadece şaşırmış gibi yapicam.Ben anladım konuyu. Geçen gün 'zaten kocam çocuğu hiç istememisti, hatta hamileyken beni mağaraya götürdü, o zamanlar gezmek için götürdü sanıyordum ama düşsün de olaysız ayrılalım diye götürmüş' diye bir konu açmıştı konu sahibi .
Sonuç olarak çocuğun doğdu,adam seni boşadı güzel arkadaşım. Geçmişi düşünemeye gerek yok.cocugunu düşürtmek isteyen adam için de o şehirde durmaya gerek yok
Ahan da konu bu
Merak edenler için olayın aslı. Olay olmuş, bitmiş, çocuk 2.5 yaşına gelmiş. Maşallah. Nerdeyse de 2 yıldır ayrısınız eşinizden. Şehir değiştirmeyi de düşünüyorsunuz. Yeni kişilerle tanışmaya da hazırsınız. Neden şimdi böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz ki?Şöyle söyleyeyim.kızı çok küçükken hastalanmış hastaneye kaldırmışlar.serum falan takmışlar o halini görünce keşke ölse demiş.acı çekmesinden de ölse keşke demiş.bunu eski eşinin mesajından okudum.ben de hamileyken karnımdaki bebeğin düşmesi için dua ettiğini söyledi bana.hatta bana da dedi bebek düşerse boşanalım dedi.4 aylık hamileydim mersinde derin bir mağara var astım mağarası bilenler bilir.beni oraya götürdü gezmeyi sevdiğim için güya.şimdi anlam veriyorum çocuğu düşürsün bundan kurtulayım diye düşünmüş.astım mağarası mersin yazın bakın anlarsınız beni.çok da düşkün değil çocuklarına.daha çok akrabalarına düşkündür.
Ay ben de vallahi billahi yemin ederim kendi işimdi emanet edeceğim kimse yoktu . Nişanımın geldiği gün işteydim.9. Aya kadar ben niye calistim ben, ah taş kafam
Gitsin doğursun o gezmesin sokaklarda9 aylık olursa kapıdan geri mi dönecek
Ay ben de vallahi billahi yemin ederim kendi işimdi emanet edeceğim kimse yoktu . Nişanımın geldiği gün işteydim.
Bebeğim 20 günlüktü işe döndüm, 6 aylık olana kadar çocuğu oralarda büyüttüm. Depresyona girecek vaktim yoktu
Şimdi de ikizlere hamileyim, sorduklarında hatırlıyorum bide bu foruma girince konulara filan yorum yazdıkça aklıma geliyor .
Bişeyleri yanlış yapıyorum herhalde
Ayy şimdi hatırladım. O konusunda da birşey anlamamıştım benBir uye vardi. " Eşim cocugu istemiyor düşsün diye beni magaraya gezmeye goturdu" filan yaziyordu buralarda siz o musunuz????
Cennet - cehennem mağaralarından, cehennemden mi bahsediyorsunuz acabaHamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
Uçurum tarzı yerlere gitmiyordum ben. İnsan karnı büyük olunca denge sağlayamıyor.
Ama istemiyorsanız da ben gitmem diyebilirsiniz
Ay ikizler mi. Allah saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah
Evet öyleymiş sonradan hatırladım konuyuKonu sahibi evli degil ki su an
Yazmışsınız. Başlığı okuyunca aklıma o olay geldi. Okuduğum günden beri etkisindeyim.7 aylik hamile eşini fotograf cekme bahanesi ile kayaliklardan atan adami izlemistim haberlerde... bu dunyada artik hicbirseye sasirmam..
Ne yapalım biz senin icin mağarayı kapatalimiHamile kadın derin mağaraya gezmeye götürülür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?