Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy işallahh ama 7 ay oldu daha hala bır sey yok, 58 de kaldım gıttıGider canım gider 1 yıldan sonra rahatça vermeye başladım ben.
Hemde hiç bir şey yapmadan.
Sonrasında işte hamile kaldığımkiloda sabit kaldım ve buraya geldim:)
Canım ben yapı olarak hiç bir zaman göbekli biri olmadım.
Söylemesem kimse sezeryan yaptığımı anlamaz:)
Benim hep basenim sorundu ama oda bekarkenkinde bile daha ince
Oda nasıl olduysa sporsuz gitti ama ilk kez bu kadar kararlıydım.
İnşallah devamınıda hep birlikte vereceğiz.
ayy işallahh ama 7 ay oldu daha hala bır sey yok, 58 de kaldım gıttı
eskı kılomuda gectım barı 50 olıyım yeter dıyorum ama![]()
ya bende bır degısıklık yok hala 58:
hayır bırde bır sey yemıyorum pek anlamadım bu ısı
sabah bır haslanmıs yumurta beyaz peynır bır kıbrık kutusu
2 zeytın
tek şekerlı ıhlamur
1 dılım ekmek
tum yedıgım bu
sımdıde bıtkı cayı ıcıyorum bu nestle nın form dıyet cayı
bu kadar yanı![]()
Gunaydin
2 gunluk kar tatili
Cok mutluyum evde olmak gibisi yok
Kahvalti
1 has yumurta
1 tabak menemen az yagli
Peynir
2 zeytin
roka
1 dl ekmek ve bol sekersiz cay
Enfes bir kahvalti oldu[/QUOTE
Kahvaltimi 10.30 gibi yaptim
O nedenle ogle yok
ara yesilcay 1 Kare bitter esliginde
diyetinde değişiklik yap o zamn canım ara öğünleri çıkar. ekmek yerine ceviz yok biraz karatay benzeri ama zaten normalde de işe yarayan şeyler. sürekli aynı diyeti yaptığın zaman metabolizma alışıyo ve kiloyu sabitliyoya bende bır degısıklık yok hala 58:
2 zeytın
tek şekerlı ıhlamur
1 dılım ekmek
tum yedıgım bu
bu kadar yanı![]()
Çok az yemişsin gibi geldi bana ama senin teecihin tabiya bende bır degısıklık yok hala 58:
2 zeytın
tek şekerlı ıhlamur
1 dılım ekmek
tum yedıgım bu
bu kadar yanı![]()
Çok güzel ya ne güzel kilo vermişsin inşallah burada hep beraber hedeflediğimiz kiloya inerizBen de kendimden bahsedeyim biraz.25 yaşındayım öğretmenim. çocukluğumdan beri hep balık etliydim. son 2 yılda da tavan yaptı kilo ve 99 kilo oldum. 4 aydır diyetteyim 77 ye düştüm dün itibariyle inşallah kalan 15 kiloyu da birlikte 4 ay içerisinde veririz.
Neler yaptın anlatırmısınBen de kendimden bahsedeyim biraz.25 yaşındayım öğretmenim. çocukluğumdan beri hep balık etliydim. son 2 yılda da tavan yaptı kilo ve 99 kilo oldum. 4 aydır diyetteyim 77 ye düştüm dün itibariyle inşallah kalan 15 kiloyu da birlikte 4 ay içerisinde veririz.
iş beyinde bitiyor diyorlar ya o hakkaten çok çok doğru. öyle bi hırslanmıştım ki canım hiç bi şey istemiyordu. öncelikle kendime bir diyet günlüğü oluşturdum kilom kadar vücut ölçülerimde çok önemliydi.Neler yaptın anlatırmısın
Sende hoş geldin canım aramıza bende 85 kiloyum hep destek tam destek zayıflayacağız inşallahSelam kızlar
bende bahsedeyim kendinden 27 yaşındayım 6 aylik kızım var 65 kg evevlendim 72 kg hamile kaldım 96 ile doğuma girdim doğumdan eve geldiği de 88 idi şimdi 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum 84 ile de am ediyorum. Bu arada yurt dışında yaşıyorum Tr ile 8 saat fark var arada onun için menülerini geç bildiriorum türkiyeye göre
Çok haklısın herşey beyindeiş beyinde bitiyor diyorlar ya o hakkaten çok çok doğru. öyle bi hırslanmıştım ki canım hiç bi şey istemiyordu. öncelikle kendime bir diyet günlüğü oluşturdum kilom kadar vücut ölçülerimde çok önemliydi.
makarna pilav börek tatlı hazır içecekler hiç yemedim içmedim. akşam 5ten sonra hiç bi şey yemedim. her hafta bir günü kendime ayırdım canm ne istiyorsa kebapçıysa kebap sarmaysa sarma yedim hem de saatine dikkat etmedenve miktar sınırı koymadan. ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. bir de ben iki öğün yaptım ya da dayanamazsam üçe çıkardım.sabah klasik kahvaltı kepek ekmeğidir yumurta menemen közlenmiş sebze akşam da zaten 4 gibi yediğim için sorun olmuyordu. benim yaptıklarım bunlar nacizane herkese tabiki uymaz ama aralardan size yarayan yerler de olursa ne mutlu bana.iş beyinde bitiyor diyorlar ya o hakkaten çok çok doğru. öyle bi hırslanmıştım ki canım hiç bi şey istemiyordu. öncelikle kendime bir diyet günlüğü oluşturdum kilom kadar vücut ölçülerimde çok önemliydi.
arkadaşım bir ara ben de tatlı krizlerine giriyordum,şekerli bişey yedikçe daha da yemek istiyorsun,1-2 gün yeme veya kuruyemiş,meyve ye az da olsa şeker ihtiyacını karşılar,bu tamamen alışmaktan ileri geliyor.vücudun ondan sonra hiç iztememeye başlıyor.o yollardan biz de geçtik anlayacağınTebrik ediyorum ersnildarisi basima :)
Turkishcandy canim benim tatli istegim hic azalmiyorben yemek yerine tatliyla beslenebilirim. Cok sevdigim bir yemek getirseler toksam mumkun degil yemem ama 8 ogun tatli ver yok diyemem
ama demeliyim biliyorum. Evde bulundurmayacagim. Artik bu seferde basaramazsam diye birsey dusunmek istemiyorum, artik 3xl kiyafet almak istemiyorum, bunalimada girmek istemiyorum. Yeteeeerrrr :)
Niye yaramasın okuyunca bile gaza geliyorum bende yapıcam diyemakarna pilav börek tatlı hazır içecekler hiç yemedim içmedim. akşam 5ten sonra hiç bi şey yemedim. her hafta bir günü kendime ayırdım canm ne istiyorsa kebapçıysa kebap sarmaysa sarma yedim hem de saatine dikkat etmedenve miktar sınırı koymadan. ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. bir de ben iki öğün yaptım ya da dayanamazsam üçe çıkardım.sabah klasik kahvaltı kepek ekmeğidir yumurta menemen közlenmiş sebze akşam da zaten 4 gibi yediğim için sorun olmuyordu. benim yaptıklarım bunlar nacizane herkese tabiki uymaz ama aralardan size yarayan yerler de olursa ne mutlu bana.