Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözüm ariyor seni. Çoğu yarismacida sessizden takip ediyor.Selam kızlar ben geldim,
Hafta sonu şu meşhur karabugdayı denedim ama kociş normal yemek yerken gözümde büyüdün resmen:)
Bir ara hafta içi tekrar denerim ama beni pek tok tutmadı sürekli bir yeme isteğim vardı dayandım tabi ama zor oldu.
Regl olmak üzereyim onunda etkisi büyük olabilir tabi.
KIZLAR ONU BUN BİLMEM GEREKİRSE YARIN AÇ KALIN AMA ÇARŞAMBA GÜNÜ EN AZ 300 GRAM VERMEDEN GELMEYİN
Hahahaha çok iyi ya
Tamam datlum ben tartılmadım çarşamba sabah bakıcaz duruma![]()
Gözüm ariyor seni. Çoğu yarismacida sessizden takip ediyor.
grup cansizlasti ne etsem bilemedim.:) bende bir kismini atiyorum bir kisminida bi daha hamile kalirsan bol rahat giyerim diye sakliyrm
![]()
Yine de kiyamiyorum canim silmeye. Ama iki hafta üst üste bildirim.yapmayani silcektim onu iptal ediyorum . Her hafta bildirim yapmyan silinir yazacam ilk sayfaya. Yo yoo gelme canim arada yaz yeter ne yapalim . Cocuk es ev ve iş yogunsun:):)
Hafta sonu pek uğrayamıyorum tatlım ama istersen gelirim.
Hafta içi çalıştığım için hafta sonu temizlik oğluş kociş derken pek telden giremiyorum.
Öyle sessiz takip etmek olur mu?
Düzenli paylaşım yapmayanlar listeden çıkar yanlızca kilo bildirimiyle olcak iş değil.
Burda lsitelere baktıkça hatalarımızı görcez örnek alcaz.
Zaten menüler aynı gün değil ertesi gün paylaşılmalı bence tarihiyle birlikte.
Arada kaçamak varsa akşam menüsü değiştiyse biliriz
Yine de kiyamiyorum canim silmeye. Ama iki hafta üst üste bildirim.yapmayani silcektim onu iptal ediyorum . Her hafta bildirim yapmyan silinir yazacam ilk sayfaya. Yo yoo gelme canim arada yaz yeter ne yapalim . Cocuk es ev ve iş yogunsun
Canım sen benim durumumu biliyorsunYine de kiyamiyorum canim silmeye. Ama iki hafta üst üste bildirim.yapmayani silcektim onu iptal ediyorum . Her hafta bildirim yapmyan silinir yazacam ilk sayfaya. Yo yoo gelme canim arada yaz yeter ne yapalim . Cocuk es ev ve iş yogunsun
Canım sen benim durumumu biliyorsun
yoksa düzenli yazarım,inşallah sınavdan sonra daha iyi adapte olurum zayıflamaya ve buraya yazmaya
arkadaşlar ben menu yazamıyorum ama takıp ediyorum sizi bugün 1 saat koşu bandına cıktım beni ekleyin listenize sizi gördukce mutlu oluyorum inanın